Šta je novo?

Mafia II

Ja ocekujem 1080p na max. mozda bez AA.

Poslednja izmena:
275243.jpg

Pogledajte ljudi kako izgleda ovoooo!! :)
Jooojjjjjj....
:banana:

EDIT: Mozda ce neko reci da i nije nesto, ali je i prvi deo Mafie bio jako lep (meni), iako nije bio najspektakularniji sto se tice grafike.

Poslednja izmena:
Nemoj tako, za ono doba grafika je bila i više nego solidna...

Kad pogledas sliku iznad, videces da nije bas najlepsa igra danas, ali ja osecam onaj stari smek i to me raduje. ;)

Ne znam da li je bila vec ova slika.. :)

mafia2_screen011267666258.jpg

Poslednja izmena:
Kad pogledas sliku iznad, videces da nije bas najlepsa igra danas, ali ja osecam onaj stari smek i to me raduje. ;)

Ne znam da li je bila vec ova slika.. :)

mafia2_screen011267666258.jpg

Ta slika je jos od prve najave Mafie2 pre ihaj:)

Nauči da nikada ne hotlink-uješ slike. Uvek reupload na drugi imagehost. ;) Štediš sajtu bandwith + biće vidljiva 100% (u ovom slučaju ja sam tvoju sliku video tako što sam citirao post i izvukao link).

okdes1.jpg

Jedva čekam release.

Poslednja izmena:
Vidim lepo te je weasel poducio, pa sad ti poducavas i ninoslava.:D

Ako ćemo precizno, tinypic briše slike posle određenog vremena, sem ako ih ne okačiš na svoj nalog a moj je banovan zbog kačenja omota albuma... Tako da, sem ako ne okačim na svoj server, sve je ograničenog roka...

Ako ćemo precizno, tinypic briše slike posle određenog vremena, sem ako ih ne okačiš na svoj nalog a moj je banovan zbog kačenja omota albuma... Tako da, sem ako ne okačim na svoj server, sve je ograničenog roka...

Zar tri meseca nije dovoljno, i to tri meseca ako je niko ne pogleda ;)

Indeeed... kao što niko ne bi ni pogledao tu moju embedovanu sliku sa prethodne strane nakon tri meseca... ali neko uvek mora da bude picajzla...

Bilo je...
Nego, ono sto meni nije jasno je recenica u kojoj se pominje kako je Mafia extremno linearna.U kom smislu, u poredjenju sa cim i zasto to mora biti izvuceno iz konteksta kao nesto krajnje negativno, posto sam na osnovu procitanog zakljucio da je samo zbog toga dobila ocenu koju je dobila? Ono sto je ocigledno, to je da je mehanika igranja preslikana iz prvog dela uz gomilu dodatnih sitnica, da tehnicki i graficki igra izgleda savrsenije i lepse, da je skripta dosta veca od predhodnog dela, da je gluma na nivou ukljucujuci i muziku na koju se, kako se spominje u nekom od prethodnih intervjua, obratila posebna paznja sa cak 120 licenciranih hitova tog perioda.

Cinjenica da je to poslednji broj PC Zone-a takodje moze dovesti mnoge stvari pod znak pitanja, ali opet i ne mora. Treba sacekati druge review-e. Na kraju krajeva, ako cu dobiti i 10h gaming roller-coastera(mada me bas zanima kako su je igrali i merili), let it be and bring it on MF!:D

Poslednja izmena:
Vidim lepo te je weasel poducio, pa sad ti poducavas i ninoslava.:D
Ne, weasel je samo predložio drugi imagehost (kao za inat, Imageshack je danas zaista užasno radio). A hotlinking je pitanje opšte kulture. Barem ja tako mislim.

Hm, na mom nalogu na Tinypic-u se nalazi više desetina filmskih i muzičkih omota već duže vremena. Ko će ti ga znati. Inače, tip iz Tinypic administracije mi je rekao da se slike brišu nakon 180 dana apsolutnog neotvaranja (uključujući i refresh).

Što se tiče online review-ova, to me nikada nije interesovalo. Jednostavno, ne možeš znati dok sam ne probaš.

Poslednja izmena:
Kakve veze ima od kad je slika, pogledajte kako dobro izgleda.. :)

pc shotke...hmm...ovo ja ne bi nazvao ivicama, vec FAKIN STEPENICAMA:DProsto mi, dok ovo gledam, dodje da uzmem peglu i da krvnicki peglam sliku na lcd-u sve dok se ne izravna, ili dok ne padnem u nesvest od umora:D Nema tu nista od forsiranja AA iz drajvera..

ne vezano sa slikama:
JvJ
21 Jul 2010 11:19 am

The rig I was using was less than stellar.. it's a fairly ancient E6750 running a GTS 250. I started the game by maximising everything, and it crippled it pretty well, so eventually to run through the missions I disabled AA and lowered all the shadow settings etc. At that point everything ran pretty smoothly.

IZVOR
Eto, mozda ovo nekom da zracak nade...:D

Poslednja izmena:
Ovako igra je testirana na dual core masini 2.1 i 9800 gtx grafi radi na MAX Bez fizike sa 30 FPS rez (1680x1050) tako da nema tu neke vece zahtevnosi bolje je optimizovana od GTA IV a sto se tice grafe daleko bolje radi na Nvidiji ;-) pozdrav

Poslednja izmena:
Malo mi je to 10 sati za ovakvu igretinu!Jel to vezano za main story ili su tu uracunate i sporedne misije?Vec sam se ubedacio,ipak je ovo radjeno 5 godina,pa nije u pitanju multi,vec single player igra!

Malo mi je to 10 sati za ovakvu igretinu!Jel to vezano za main story ili su tu uracunate i sporedne misije?Vec sam se ubedacio,ipak je ovo radjeno 5 godina,pa nije u pitanju multi,vec single player igra!

Ko zna sta su sve radili a sta nisu, malo mi je to, plus sto ce samo biti jedan grad

igra traje 15 sati aktivne igre i to za beta testere koji su igru presli nekoliko puta ;-) dakle nama ce trebati vise ;-)

Ako izdrzim da je igram svaki dan samo sat vremena, trebace mi mesec dana da je predjem.. :d
A hocu da je igram godinama.. Nadam se da ce postojati nesto vredno paznje. :)

Mafia I takođe nije preterano duga igra pa sam je prešao tri puta. Na stranu što je uvek instalirana...

Usput, nije bitno koliko "igra traje" nego osećaj dok traje.

12 minuta na maximalnim podeshavanjima, znachi fizika-apex kako god, sve je na high. Igra prelepo izgleda, pogotovo deo kad ulazi u kanalizaciju. :D

http://tvgry.pl/?ID=1131

Josh 7 dana i stizhe demo. \o/

Nazad
Vrh Dno