delimir je napisao(la):A i ti proizvodi koji su najvisa klasa se prave opet u toj nesretnoj Kini. Jednostavno zna se kada se radi kvalitetno - kada to ima ko i da plati. Totalno je smesno ocekivati od digitalca koji kosta 100-tinjak eura, pa je jos i HP-ov da valja... Svi bi da prodju jeftino, da kupe Samung TV, a da bude isti kao Sony - toga nema...Da ima Sony ne bi postojao.
uNesc0 je napisao(la):Ne znam da li ste primetili (sumnjam da niste) da sve vise proizvoda ima nalepnicu "Made in China". To je stvar koja meni poslednjih par nedelja,meseci,godina tako ide na zivce da je to nenormalno. Cim vidim Made in China odmah na taj proizvod gledam kao na neki jeftin komad plastike!
Na primer: juce kupim kuciste Chieftech i na kutiji pise velikim slovima GERMANY. Rekoh, hvala bogu da nesto ne dolazi iz Kine. Kad posle nekih sat-dva primetim da ispod u dnu pise Made in China.
Pa dokad bre. Ima li iko da nesto ne pravi u Kini? Via je pocela i cipsetova da pravi u Kini. Za sada sam video da na juznom mostu 8237 pise velikim slovima CHINA. Do sada je tamo pisalo TAIWAN.
They works for next to nothing! They took our jobs!
ZoNi je napisao(la):ma, Kina je OK! Ne razumem toliku mrznju (i rasizam!)...
pa, ja imam 10-ine proizvoda napravljenih u Kini, i svi su potpuno OK (naravno, nijedan od njih nije pod nekim kineskim brendom, vec nekim od internacionalnih)...
urban je napisao(la):pa to sto mi ovde dobijamo je roba za istocno trziste...sve od patika pa do cd-ova...meni ponekad posalje ujak cd-ove iz Canade...i ono samo pakovanje je 3-4 puta bolje od najskupljih ovdasnjih cd-ova[a opet je made in china]...ali jbiga...
gx-x je napisao(la):.....Peto - ugrozavaju prava zivotinja i pojeli su sve macke na NBG-u
sesto ... podvaljuju crveni kupus umesto morskih algi u kineskoj hrani
sedmo... sa sobom su poveli samo neke ruzne babe, a dobre ribe ostavili u kinipa od njih stvarno nemamo ama bas nikakve koristi !
chachkalica je napisao(la):jebi ga... jedino da objavimo rat kini![]()
urban je napisao(la):kratko bi trajalo...![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari