manfromearth
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.11.2009
- Poena
- 169
Reinstall, papir i olovka i piši šta radiš.
evo ovako:
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
napravio GUID partion table, mac os extended journaled
instalirao Chameleon-2.0-RC2-r640, izabrao Chameleon EFI HFS, bez ikakvih drugih opcija(themes i extras).
mountovo EFI particiju, kopirao sledece:

boot.plist:

(probao sam GraphicsEnabler=Yes i sa NO)
sa EFI-ja obrisao BOOT od RC2 i stavio isti od Chameleon RC3
onda instalirao SnowLeopard 10.6 retail i popravio permisions i to je to.
kopirao DSDT(nasao sam na nekom forumu za moju plocu Asus p5k e wifi-ap i dodao fix za ethernet karticu i zute HDD ikonice fix) na root particije
(bez DSDT nece da se bootuje OSX)
Upgradovo sam na 10.6.5.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________
radi:
zvuk, ethernet, usb, sata
problemi:
-pored ovog sa slikom, ako je uopste problem, niste mi rekli da li je sve OK ono u opcijama lol
-razer deathadder 3500. logitech g5 nikako da namestim da rade kako treba, usb mi radi normalno, ali settings u razer.app stalno gazi OS, i forsira njegov "acceleration" i sensivity, za logitech nemam driver, mish se ponasa jako lose, laguje, a sa steermouse kursor poskakuje (lol), probao sam i usboverdrive, isti problemi.
-problem sa flashom, i performasama u skoro svim pop. browserima(u odnosu na win), ne znam dal je do mene, il tako radi i native OSX, ali v-sync ne radi ,tako da flash flickeruje, i javlja se screen tearing pri skrolovanju sa nekom os smooth extenzija u FF, chromu....
da nema problema sa browserima i mishevima, presao bi skroz na OSX, tj. batalio bi win, ali... =(
Poslednja izmena: