http://cartri.net/blog/downloads
Skinuo sam izmenjeni BIOS za moju ploču, felešnuo ga, kompletno obrisao Extra folder na particiji sa Snow Leopard-om, obrisao i boot fajl, instalirao modifikovani Chameleon za Catri BIOS na USB od 1GB i na njemu u Extra folder ubacio samo FakeSMC.kext i LegacyHDA.kext.
Znači nema više DSDT-a, SleepEnabler-a, Disabler-a, Extensions.mkext i ostalih hackintosh *******cija.
Sada mi radi Sleep, Restart, ShutDown, SpeedStep bez ijednog dodatog kext-a i bez Extra foldera na HDD-u.
Šteta što ovo nije potrajalo... Ovaj projekat je ugašen, ko se omastio na vreme svaka čast, ostali parola snađi se...
Naravučenije: Dva loša ubiše Miloša... again! :smoke:
ladno ne radi DVI -> HDMI na 10.6.5 crn ekran pri bootu posle apple logoa...lol...DVI->DVI radi..
Blic pitanje (da ne citam sve), jel se pojavilo neko resenje za GTX 460?
Thanx
![]()
Malopre update-ovao iTunes i BooM! Neće da radi...
Da li još neko ima sličan problem?
Jok more. Samo ti :d...
***, kad koristiš Cartri BIOSe :d:d:d
Samo da vas pozdravim iz Snow Leoparda (konacno)
Sve radi kako treba, samo jos da doteram neke sitnice...
Hvala svima jos jednomarty:
I moji utisci su fenomenalni, mada, iako sam i ranije imao iskustva sa Mac OS-om, osecam se malo cudno, prosto ne znam sta bih radio. Stoji lepo dizajniran sistem, nema sta tu posebno ni da se navikava za nekog kome je sve ovo blisko, ali nekako ne znam sta cu sad
![]()
Možda može negdje po netu da se nađnađu Cartri-jevi BIOS-i... Sigurno je neko postavio na nekom forumu za svoju ploču...
Ali Catri na svom blogu kaže: Also note that by CLOSED I did not mean “finished”, when ready, the project will come out in a very very easy to use way, and will be distributed freely
1680x1052 - eee... :trust: ha,ha! Otkida! Pa de nađe ta dva piksela extra!?
Elem, pa za početak kaži nam kako si rešio grafički drajver!?! Da li ideš preko stringa ili koristiš neki drajver tj. enabler?
1052, pa ne znam :S
nego, trenutno koristim efi string, ali koristio sam pre i nvenabler64, i sve je bilo isto.
Probaj poslednji Chameleon RC5, sa Graphics Enabler = Yes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari