Znachi taj Transmission pravi *ranja
Ja sa torenta skidam nesto jednom u 6 meseci pa mi i uTorrent radi posao![]()
Ma Transmission je bolji, a ja ugasim prvo transfere pa ga onda gasim pa se onda ugasi ok.
Sve radi ok nakon update-a.
Ja ga instalirao pre manje od sata na hackintosh i MacBookeyebrows
i sve je u redu i na jednom i drugom.
Jel' ovaj update uvodi podrsku za ati 5xxx?
Ako ne, da bog da im pocrkale nvidije u novima macovima![]()
Steta....
Bas sam hteo da napravim hackintosh laptop ali nikako mi se ne uzima masina sa nvidijom. Cak bih kupio i retail osx.
Za sada samo serija 4xxx radi pod SL.
Mislim da je neko skoro trazio tool za monitoring temperature, fan speed i ostalo, evo linka: http://www.projectosx.com/forum/index.php?showtopic=1206
A koji je problem sa nvidijom ?![]()
ivan90BG je napisao(la):A u koju svrhu praviš hakintoš laptop. Ako je samo da bi imao OS X na laptop-u onda bi mogao i da kupiš neki polovan MacBook umesto PC laptopa.
veljkoo je napisao(la):Malo sam ispao oko price za ovaj novi 10.6 os x.
Imali nacina da se instalira na acer 5740g(i5 430m ati 5470) ..?
dooyo je napisao(la):Jedino što znam je da SnowLeo radi PROVERENO sa 4350, 4650, 4670, 4830, 4850, 4870 i 4890. Za ostale starije ATI kartice stvarno ne znam, a za seriju 5xxx ti 100% garantujem da neće raditi. Nisam nigde čuo da je neko uspeo da namesti. *** ni Apple ih ne ugrađuje.
E sad da li ti je baš potreban SL? Jer je Hackintosh Leopard daleko "razrađeniji", a nije ni malo lošiji. Ja na mojoj mašini imam i jedan i drugi, oba retail i ne primetim neku razliku u radu, osim nekoliko sitnica u GUI-u.
Uostalom imam iMac 27" na poslu i video sam da pati od problema od kojih pati svaki klasican pc (do sada riknuo hard, napajanje i od pregrevanja su mu se pojavile fleke na ekranu) tako da ne mogu da kazem da sam egzaltiran kvalitetom izrade./QUOTE]
Znači ništa se nije promenilo u poslednjih nekoliko godina što se tiče crkavanja ekrana i ostaloga...
To je jedini razlog zbog kog nisam kupio iMac pre godinu dana! Da im platim 1000+ € i da mislim da li će sutra nešto da crkne! Ovako Hackintosh i Retail OSX od Oktobra rade perfektno i još imam garanciju od 3 godine na skoro sve komponente!
Sa druge strane osx mi se svidja i platio bih bez razmisljanja./QUOTE]
Za ovo se potpuno slažem sa tobom!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari