Neverovatna glupost mi se desila. Sistem mi se odjednom ukochio, morao sam na dugme da ugasim i pri rebootu prodje Chameleona, pojavi se logo i krene da uchitava ali nikako da zavrshi. Probam ponovo sa -v, javlja I/O disk error za sistemski HDD. Probam -x -v, uradi repair i kao sve ok, reboot, opet isto. Butujem instalacioni disk, disk utility, idem repair, kaze sve super, zelena slova, idem repair permissions, popravi sve shto treba, restart, ali opet disk I/O error. Nisam probao neki program da nema bad blokova, jedino ako to disk utility uopshte ne chekira.
Najgore od svega je shto sam ceo Time Machine disk morao da obrishem jer mi je trebalo puno mesta da zavrshim posao, i sad nemam ni to, shto znachi da mi ne gine jedno 2 dana skidanja i nameshtanja svega od nule
Nemam kinesko napajanje, oba HDDa su hladjena stalno, nemam nikakve velike potroshache u kucishtu, struja mi je uvek bila dobra, ali to ochigledno nije "isto kao Mac samo jeftinije". Gluposti sa hardverom mi se deshavaju vec peti put za godinu dana, promanio sam 3 kompleta svega u kucishtu, i sad da imam soma evra uzeo bih Mac Pro, vecheras...
edit: U attachmentu je shot onoga shto mi prijavljuje spin rite. HDD je ochigledno otishao, zashto, samo on zna

Inache je u pitanju WD 640GB...