Vlada>>>
Slavan
- Učlanjen(a)
- 29.06.2007
- Poena
- 425
Moja oprema
- CPU & Cooler
- AMD RYZEN™ 9 7900
- Matična ploča
- ASUS TUF GAMING B850-PLUS WIFI
- RAM
- 64GB KINGSTON FURY BEAST DDR5 5600 MHZ
- GPU
- AMD RADEON RX 7700 XT SAPPHIRE PULSE
- Kućište
- FRACTAL DESIGN DEFINE R5
- Monitor
- LG 27GN850-B ULTRAGEAR™ QHD NANO IPS
- Pristup internetu
- Optički internet
Aj da pitam i ovo za svaki slucaj... Zanimaju me druga iskustva i ideje tj. da li je neko uspeo da potera uspesno Atheros AR5007EG na nekom lapicu...
Probao sam sa modifikacijama IO80211family.kexta ali nije se primilo...
Izgleda da generalno sve kartice koje imaju product id 1c nece da upale ni na gurku... :crash:
Drugim recima ostaje mi samo jos da isprobam ovu varijantu, ali mi je ovo cimanje zestoko zbog ubuntu-a koji moram da podignem na gpt + sto mi je iskustvo 0% kada je linux u pitanju, pa ko velim mozda neko nabaci nesto jos pride pored ovoga...
Ako ne, onda mi nema druge osim da se nekako snadjem sa ovime... ili to, ili da menjam wifi karticu, heh... :smoke:
Malo mi je bedak sto sam se ovde zaglavio, jer prakticno kada bi i ovo resio bi dobio savrseni hackbook! Ali o ovome cu malo kasnije dati opis, kada ispucam sve pokusaje i varijante na ovu temu...
Kod:
pci.vendor_id int32 -5772 (0x168c)
pci.product_id int32 - 28 (0x1c)
pci.subsys_product _id int32 - 274 (0x112)
pci.subsystem_vendor_id int32 - 6706 (0x1a32)
Probao sam sa modifikacijama IO80211family.kexta ali nije se primilo...
Izgleda da generalno sve kartice koje imaju product id 1c nece da upale ni na gurku... :crash:
Drugim recima ostaje mi samo jos da isprobam ovu varijantu, ali mi je ovo cimanje zestoko zbog ubuntu-a koji moram da podignem na gpt + sto mi je iskustvo 0% kada je linux u pitanju, pa ko velim mozda neko nabaci nesto jos pride pored ovoga...
Ako ne, onda mi nema druge osim da se nekako snadjem sa ovime... ili to, ili da menjam wifi karticu, heh... :smoke:
Malo mi je bedak sto sam se ovde zaglavio, jer prakticno kada bi i ovo resio bi dobio savrseni hackbook! Ali o ovome cu malo kasnije dati opis, kada ispucam sve pokusaje i varijante na ovu temu...
Poslednja izmena: