Ja imam ovu 851N i radi no prob 32/64bit 10.6.4
probaj iatkos s3
jel moze pomoc oko instaliranja na amd x6, msi 770-g45, 4gb ddr3...probao sam hazzardovu ali me zeza mis kad hocu da biram sta da i nsataliram View My Video...citao sam nesto al nece i kad disablujem u biosu audio i lan onda hoce da se bootuje bez disable-a nece...
U pravu si, pise da je intel only, ali ovde se covek hvali da je uspesno instalirao pomenuti distro na AMD-u. Mozda je samo uasamljeni slucaj, ne znam.
Kad možemo da očekujemo da nabaciš OS X na ručni sat? (ko oni Linux-ovci)![]()
Kad možemo da očekujemo da nabaciš OS X na ručni sat? (ko oni Linux-ovci)![]()
Poznavajuću njega to možemo da očekujemo vrlo brzo
Svaka čast za SL![]()
Paaaa, ako ga neko portuje, ubacicu ga na svoj Android mobilni koji je neka mesavina Linuxa i OSXa :d:d:d (majke me, ubacio bih ga momentalno).
Neka ti sledeći poduhvat bude da ubaciš iOS na Andriod telefon.![]()
Ali glavni jezik za Mac OS X i iOS je Objective-C koji striktni nadskup C-a.
Sad mozes mirno da spavas, zasluzio si
Bravo jos jednom, ajd posle par dana rada na toj makini javi utiske kako sve sljaka.
Ma mogu odmah da javim utiske.
Predivno, zaista predivno.
Sve je glatko i bez po muke sve radi. Jedino mi se boot time neznatno pvećao (bilo je boot za tren a sada je 2 trena :d) i sam AMD cpu nije lepo prepoznat od strane kernela (ipak je sve optimizovano za Inel CPUe).
Danas je odrađen poslednji zvaničan update u vidu Secrity Patch-a i Graphics Performanser-a i više nema nita za update.
Sve generičke, a Bog me, i ostale apps ferceraju besprekorno.
Sisitem mi je osetno brži nego li na Leopardu a naročito je primetno ubrzanje u radu sa HDDom i OGL/OCLom.
Preperučio bih svakome da odradi ovaj iAtkos mada ko ima AMDa neka sačeka LeoHazard-a sa 10.6.4 distroom koji je AMD optimized!
Brine me druga stvar. Naj verovatnije ću za neki dan uzeti i5-760 i P55 ploču pa moram da odradim BackUp sistema i ne znam kako će mi se to odraziti na na instalaciju SLa??? Da li ću morati ponovo da se cimam ili ne ili ...:wall: i na kraju će biti :crash:.
Odlicno! Mada mi je drago da ces konacno preci na system na kome mozes vanilla SL da instaliras.
Sto se backup-a tice, gledam sada Timemachine hdd i vidim da on backup-uje sve sto mi se nalazi na hdd-u na kome je SL, samim tim tu je i S/L/E dir koji ne bi trebalo da vratis ako instaliras SL na i5 makini. Ajd nek se javi neko sa vise iskustva sa OSX-om i timemachine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari