Pa Win7 mora da ti bude instaliran pod AHCIjem, to je sigurno problem.
Moze li neko da mi pomogne malo. Treba da dojavim burazeru koji je u NY koji drajver da instalira na iPC-u za ako se ne varam, NVidia 8800GT - 512. Interesuje me da li postoji neki pismen drajver na samom iPC 10.5.6 instalacionom disku za ovu karticu ili je bolje ipak da mu preporucim da to odradi naknadno iz Efi-ja?
Zameni tu i probaj bluetooth tastaturu, možda proradi.![]()
Ljudi pomagajete imam problem i to VELIKI. Namesato sam mac os x 10.5.7 i uspeo sve do grafike samo to nisam uspeo naime instalirao sam neki kext i kao potreban je reset i kao radice kad ono javlja mi se ovajprozor prilikom starovanja mac os-a sta da radim nece da me pusti.![]()
Ok...Ovako-provrteo sam instalaciju par puta i neuspesno-ovo sam uspeo da odradimdredio particiju za Os X formatirao je iz instalacije u onom journaled obliku,dakle installer vidi hard,zatim Customize:
-Bootloader- Chameleon V2 ,
-kernel voodoo 9.5.0,
-Vga:radeon X series(16x0-tu postoji nekoliko sa raznim serijskim brojevima,stiklirao sam kompletnu sekciju X16x0) ,
-sound Voodoo HDA
-Chipset: Intel nesto,jmicron
Za ostalo nisam siguran tj. nemam pojma cemu sluze...
Instalacija se zavrsi-stigne do 5 minutes remaining,komp se resetuje,ako ostavim disk unutra instalacija krece iznova sa izuzetkom sto se prvo pojavi svetlo plavi ekran i neki artefakti po njemu...Ako izvadim disk - Boot disk error tj. nema nikakvog OS-a.
Sta mi je ciniti?
Pa uradi ono što ti traži, ali ovo nije greška grafičke već čipseta odnosno IDE/AHCI...
Naravno da je graficka u pitanju kad stavim geforce 8800GTS onda ucitava sve ok ali nema Quartz Extreme podrsku koja mi treba zbog Final Cut-a.
Nije pomoglo obriso sam doticni file i nista sve ostalo isto. Uradio reset i nista mozda nisam trebo da ga samo obrisem mozda da sam koristio neki kext remover ili tako nesto ako ima takvih app za takve stvari.
Evo ovo sam upravo naso na wikipediji Geforce GTX 280 1024Mb EVGA WORKS With: Efi Strings, also DUAL Cards work Yes/Yes/Yes All Work with out patches: Yes with EFI String, MUST remove all other patches
Kako sad to da primenim meni je trenutno ovako setovana grafika. Nemogu da vam zalepim sliku nemam jos nikakvih programa za printscreen a i neznam kao se radi printscreen na mac-u nece taj taster da uhvati nista pa evo teksta.
GeForce GTX 280:
Chipset Model: GeForce GTX 280
Type: Display
Bus: PCIe
PCIe Lane Width: x16
VRAM (Total): 1024 MB
Vendor: NVIDIA (0x10de)
Device ID: 0x05e1
Revision ID: 0x00a1
ROM Revision: CoreVidia 1.1
Displays:
Display Connector:
Status: No Display Connected
SyncMaster:
Resolution: 1280 x 1024 @ 60 Hz
Depth: 32-Bit Color
Core Image: Hardware Accelerated
Main Display: Yes
Mirror: Off
Online: Yes
Quartz Extreme: Supported
Rotation: Supported
Super al to mi je totalno sporedno sada mene i dalje zeza mis. Kasni laguje mozda je neko od vas bolje upoznat sa detaljima snow leoparda mozda se tamo to nece desavati.
ipak je ovo hackintosh varijanata daleko od pravog mac-a.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari