Fora je u tome sto ti jednostavno ne treba 100 essential programa... al' dobro to je navika sa win-a. I ja sam tako nekoliko meseci onda celan istall i stavio samo ono sto zaista koristim.
ma ja nisam uopste u fazonu da koristim 100 gluposti... iako to jeste manija na winu, to nikad nisam radio.... smara me jako. odnosno meni nikad nisu bili essential. imam ukupno ... 10tak u sta spada i PS, IL, ACDSEE
^iLife i iWork u poređenju sa svim Windowsolikim softverom su 2xPRO.
Svi koji spominju Final Cut, su samo čuli za to, na žalost. Pored njega postoje i Motion, kao i Soundtrack bez koji je Final Cut nepotpun.
Ako se ne razumeš u nešto, ne moraš to da ismevaš, tako da su ti zeleni smajliji, nepotrebni.
zezas me? ms office? daj bre onaj mek iwork je bash los paket. a ilife ima stvarno dobre programe, super mi je iphoto i fora sa klasifikacijom slika itd... MADA acdsee je i dalje eonima ispred po mogucnostima. ne znam kakav je apperature (ne radi mi

), ja se inace bavim pro fotografijom, pa me je bas zanimalo da vidim kako izgleda.
nemoj pogresno da me razumes, nemam nista protiv da je mac bolji, zapravo bas bih voleo da jeste, jer mi lezi njegov dizajn, a i BASH mi se svidja sto je tako elitisticki

takav sam sta cu

.... al budi objektivan. STO NISI.
inace bash mi je smor takodje sto google ne pravi hrom za mac. posto je bash superioran browser...
OS X je znatno samostalniji po tom pitanju. Eto, neka to bude jedina razlika, meni vredi
slazem se oko ovoga sasvim.
inace, mac mi deluje fluentnije, i definitivno je super fora sa exposeom i spacesima. to mi bash lezi. toolbar macov, je u principu isti u win7 (ako ste probali) tako da vise i nije neka prednost. cak je u win7 (Za sada mi se cini) bolje resen. no mozda se naviknem, pa mi se vise dopadne mekov...
\
UF E BITNO U VEZI OVOGA STO SAM POCEO DA KUCAM.... u principu nemam misljenje, i vidim da sam poceo da tonem u neko hejtovanje sto mi nije cilj bio. u principu me zanimaju vasa misljenja... dakle iskljucujem se sa komentarima, posto ima stvarno mnogo stvari koje su mi super na meku, a drugo tu sam par dana vec, dakle glupo je da pricam bilo sta!
pozd, i ne morate stajati sa komentarima (jeste off, a mozda i nije?) zanima me bas sta imate da kazete
(i nhf, nemojte previse licno uzimati ovu pricu, samo je to os na jednom uredjaju koj se zove pc (i mek je pc

))