Suvise mi je to cimanja...
Vracam se na OpenSolaris.
Proradila prokletinja!!!111
Izgleda da je bio ok i ovaj 885 shto je okachio sirnemanja pro samo shto je trebalo da se u sound outputu [koji se nalazi u system preferences] namesti internal speakers
Malo cu da ga nashtelujem i kachim screenshotove.
a radi li sb live 5.1?
Ja sam uspeo da instaliram neke beta kx drajvere za tu kartu,posle nekoliko minuta slusanja muzike zvuk se izoblici i potpuno nestane.
Imao sam isti problem, mislim da je resenje da instaliras PS/2 drajvere za tastaturu![]()
Marti, Marti kažu proguglaj obično ali ako na upit "ALC 862"dopišeš "for Mac" prva stavka je ono što ti treba. Evo i linka ispod.Hmmmm! Instalirao sam navedene drajvere i prilikom podizanja sistema mi nije trazeno da prikljucim tastaturu, ali se sada pojavio drugi problem - mis nece da radi kako treba!!!
Da bar uopste ne radi, nego samo ne mogu da pokrecem pointer, tj. tu gde je zatecen radi sve vreme, ali zato kada ga pomerim putem touchpada na neku ikonu, mogu da kliknem misem na istu i otvorim je(?).
A sto se touchpada tice, bez obzira sto kliknem dvaput na njemu nece da reaguje, tj. da otvori odabrano.
I na kraju prilikom instalacije ima mogucnost odabira PS/2 i za mis i za tastaturu, ali kaze da obavezno odaberemo samo jednu, nikako obe. Zasto?
Resio sam problem misa i tastature ali mi je ostao jos jedan problem, a to je zvuk posto istog nema verovatno zbog drivera.
Kod mene je zvucna integrisana realtek ALC 862, medjutim prilikom instalacije isti nije bio ponudjen tako da nista nisam cekirao.
Na netu ne mogu da nadjem driver za mac (nasao sam samo za windows) za navedenu zvucnu, tako da bih cenio pomoc ukoliko neko zna gde bih mogao da skinem isti.
Ukoliko ne, moze li se instalirati neki drugi driver koji bi bio kompatibilan sa istom?
Live! sa drajverima KXProject 1.2b1 rade bez problema, nema pomenutih problema, zvuk fenomenalan.
Da li nekako mogu da pokrenem Windows XP (koji je instaliran na drugom HDD-u) pomocu nekog Parallelisa ili Crossovera iz OSX-a?
Mislim da to ima veze sa časovnikom. Meni žuri 1h kada ga podesim na Belgrade, Serbia.Sta je DSDT Patch?
Mislim da to ima veze sa časovnikom. Meni žuri 1h kada ga podesim na Belgrade, Serbia.
Google je čudo.Koliko sam upoznat sa ovom temom DSDT patch...
Google je čudo.
A ja sam se prešao, i mislio na Daylight Saving Time. :d
@Doktor
Gde pokušavaš da instaliraš MacOS? Na ext HDD ili na jednu od particija?
Kako ti je ACHI podešen?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari