A što volite da eksperimentišete?Dve najbolje distribucije su Kalyway i Leo4All, jer imaju dosta pre-build opcija za čačkanje, pre instalacije.
iDeneb, koliko sam čitao po forumima, je ok, ali ja ga nikada ne bih instalirao, pošto vidim da gomila ljudi ima problema sa njim. Da se ogradim, svako će naći neki problem, i to je logično jer ovo nije multiplatformski OS, i ako ga mi (tj. oni tamo) teraju da to bude (kad već može).
Konkretno za ivicu.
Kucaš sudo ili sudo -s, i onda lozinku. Lozinka ti se neće prikazati (kursor se neće pomeriti) tako da je potrebno da je otkucaš i enter. Možda te je to zbunilo.
Probaj Kalyway (ako imaš mogućnosti u vidu neta i vremena) 10.5.2 i neki najnoviji koji iskopaš. Jedan od ta dva će ti raditi out of the box. Mada je kod tebe najveći problem, u konfiguraciji, što imaš ATi-ja. Prečešljaj forum, mislim da ima i ovde, ali idi na Poludelog Maca i potraži. Ja nisam nikada instalirao na non-nVidia mašini tako da ne znam.
btw.
Za ivicu #2
Imaš USBfix, izgleda da moraš da ga instaliraš.
Koji LAN imaš?
Nemoj da se obeshrabriš. Ja sam instalirao preko 25 puta, garantujem.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari