Par ljudi u svetu je uspelo da potera OS X pod VM Ware-om, ali to u principu ne radi![]()
Zasto par ljudi? Prvo i jeste bio pokrenut samo pod VMware-om, a i sada ga je bez problema moguce instalirati pod vistualizacijom. Radi OK, osim sto ne radi Quartz.
Na mojoj konfig.iDeneb radi super a onda sam po upustvu člana Proximusa instalirao apdejt na 10.5.5 i sve radi odlično.A vidim da je na Demonoidu izašla verzija 1.3 10.5.5.Pozdav![]()
ako ti smeta ovaj iDeneb logo, mogu da postavim uputstvo za zamenu sa orginalnim Leopard logom...
jel moze nekako da se instalira mac na jednu particiju a na drugoj da bude win, da ne moram da brisem win?
jmicron [nabijem ga na k] ne voli skoro ni jedna instalacija leoparda.
Kod sata je vec drugi sluchaj i ne bi trebalo da bude neki veci prob.
Probao iDeneb v1.3 10.5.5 i ne radi mi. Izbacuje onu poruku: "Still waiting for root device" po boot-ovanju posle uspeshne instalacije.
E sad moguce je da da ne radi zato shto sam probao na PATA hdd-u zakachenog na jmicron u ide modu.
Naravno da moze stim sto ce ti OS X (ne mac) biti na drugoj particiji koju moras nekim od alata uciniti aktivnom.
A imam i pitanje : Kako pri dualboot-u XP i OSX da XP bude primarni?
Trenutno, OSX je primarni i on se pokrece ako nista ne menjam. Pokusao sam da nesto cakam kako bih to promenio ali nisam uspeo. Pitam jer ne znam dovoljno da bih cackao dalje sam, jer cu nesto da za*ebem
Hvala unapred.
Opet, Leo4All je zakon.![]()
posto na ploci imam integrisanu mreznu (marvel 88e001), i za to sam morao naknadno da skidam drivere...uglavnom sad sve lepo radi na mojoj skromnoj makini sem zvucne creative live 24 bit (nisam nasao nista za nju...kx ne pale), pa sam morao da aktiviram integrisanu koja je proradila odma
prescott 3.0 ghz
ga 8ipe1000-g
1 gb kingston
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari