Posto me mrzi da procitam 20 strana ja cu izneti svoj sledeci problem vezan za Leoparda
Dakle 'nabavio' sam Kalyway 10.5.1 SSE2/SSE3 release, narezao image na DVD-RW. Podesio boot za CD, butujem sa DVDa i kad hocu preko Darwin/x86 boot-a da pokrenem Leopard instalaciju (on krene da kopira/instalira/sta god) nakon 2 min rebootuje mi se komp i opet mi izabaci Darwin/x86 boot i tako do besvesti
Imam HDD od 80Gb, tu imam instaliran Win XP. Ja hocu da stavim samo Leopard na kompu tako da bih vam bio zahvalan da mi pokazete kako se to tacno radi. Da li treba prvo da brisem NTFS particiju pomocu Acronisa ili ne? Ne zelim da bude Leopard i XP na jednoj particiji, hocu jednu taj HDD od 80Gb da bude za Mac only - sit sam Windowsa
Komp je:
Intel 2.8 Northwood
Abit IC7-G
1Gb DDR
GeForce 6600GT
Ovo je, koliko znam, skroz kompabitilno sa Leopardom. Il nije? :trust:
U verbose modu (-x) jako brzo ide tekst i nema sanse da provalim koja linija je 'falicna'. Safe mod (-x) ne pomaze uopste, jos brze se rebootuje PC.
Negde sam procitao da treba da butujem vanillakernel? I sta je sa tim brazil modom?
Hvala unapred na pomoci :wave:
Jesil skinuo to sa ProjectW.org?
Ja sam sa project-a skinuo istu takvu verziju.
Dodjem do nekih 28minutes left of installation i prekine mi (i to par puta za redom)... Imam [email protected] i 3.5GB RAM-a...
Pokusao na drugom kompu koji ima [email protected] i stalno prijavljuje reboot your system...
Da li ima nekog ko je uspeo da stavi Kalaway Leopard na starijem P4 procesoru (koji nema SSE3 instrukcije)?
Tiger necu da probam iz principa - kad znam da postoji Leopard.. mjaaau![]()
Ja sam prema ovome uradio dual boot sa 10.5.2 Kalyway i XPPosto me mrzi da procitam 20 strana ja cu izneti svoj sledeci problem vezan za Leoparda
Dakle 'nabavio' sam Kalyway 10.5.1 SSE2/SSE3 release, narezao image na DVD-RW. Podesio boot za CD, butujem sa DVDa i kad hocu preko Darwin/x86 boot-a da pokrenem Leopard instalaciju (on krene da kopira/instalira/sta god) nakon 2 min rebootuje mi se komp i opet mi izabaci Darwin/x86 boot i tako do besvesti
Imam HDD od 80Gb, tu imam instaliran Win XP. Ja hocu da stavim samo Leopard na kompu tako da bih vam bio zahvalan da mi pokazete kako se to tacno radi. Da li treba prvo da brisem NTFS particiju pomocu Acronisa ili ne? Ne zelim da bude Leopard i XP na jednoj particiji, hocu jednu taj HDD od 80Gb da bude za Mac only - sit sam Windowsa
Komp je:
Intel 2.8 Northwood
Abit IC7-G
1Gb DDR
GeForce 6600GT
Ovo je, koliko znam, skroz kompabitilno sa Leopardom. Il nije? :trust:
U verbose modu (-x) jako brzo ide tekst i nema sanse da provalim koja linija je 'falicna'. Safe mod (-x) ne pomaze uopste, jos brze se rebootuje PC.
Negde sam procitao da treba da butujem vanillakernel? I sta je sa tim brazil modom?
Hvala unapred na pomoci :wave:
ajde mala pomoc vezano za mis,
naime uspesno sam instalirao leoparda na AMD masinu , sto se tice programa ,drajvera sve je bilo ok ali mis ( USB ) koji god da sam stavio vukao se po ekranu , radio razna podesavanja ali nista nije pomoglo ?
BTW:masina je amd 3200+ , MB Giga***k8nsc-939 nf3 ,2gb rama , hd1 wd 160 hd2250 gb, nvidia 7600 agp 256mb itd
da li neko zna zasto se mis jedva vuce , tj bas je spor ???
* Install Method: Kalyway 10.5.2 and 10.5.3 Combo Update Package by Mysticus v1.3
* CPU: Core 2 Quad Q6600 had to edit about this mac strings file to show that in the about this mac window
* Audio: didn't test since I'm using sound blaster audigy 2 zs pci card and that didn't work either
* LAN: Onboard LAN requires installation of the forcedeth driver
o still doesn't work though, shows as always being unplugged
o used a D-Link DFE-530TX+ PCI Adapter and that worked fine
* SATA: SATA works alright out of the box (as long as you don't enable SATA RAID) but freezes sometimes
o suspects it's because the nforce drivers are still buggy
* IDE: works
* USB 1 and 2: works but not able to mount usb drives until after you install the 10.5.3 combo update, don't select PCUSBGen fix, not needed
* USB Booting: not sure
* Optical Drive: SATA and USB Optical Drives are supported after 10.5.3 combo update installed
* Graphics: Nvidia 8800GTS 320 MB with nvinject 320 option selected with full Quarts Extreme and Core Image support (QE/CI)
Intel Core 2 Duo E6600 Working 2.4 GHz Intel Core 2 Duo Yes (Vanilla Kernel)
GeForce 8800GTS 320MB XXX Edition XFX NVinject-320 QE/CI both work All resolutions work Yes, I used Kalyway 10.5.2 DVD with NVinject-320
-x "Graphics Mode"="1680x1050x32@60"
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari