Koliko znam ne postoji i kako takav sistem da se strpa na CD? Zar nije logično zašto je linux onako jadan posle instalacije?
Cool, moja karta je podrzanaTo se zove napredak.
Jos samo da pohvatam sve ovo - distroio, EFI, Boot 123... vrlo zbunjujuce![]()
NE. Bilo je priče da će se tako nešto napraviti ali ne znam dokle su stigli.jel postoji neka live verzija (cd do 700 mb) leoparda kao sto postoji na linuksu cisto da se vidi kako izgleda os, kako funkcionise, a da se ne instalira na operativni.
Pravi savet. Iste pare ćeš da daš, a dobićeš mnogo pametnije i pismenije rešenje, veruj mi.Bolje ti je da kupiš polovan MacBook nego da kupiš Mac Mini što će doći na istu ako ne i jeftiniju cifru i kupiš adapter za monitor i koristiš ga kao što bi koristio MM a plus možeš da ga poneseš i koristiš kao i laptop.
Mac mini je super kao kućni multimedija centar i na primer za manje poslove u iLife i iWork paketima. Ne kažem da ne bi mogao nešto da povuče, jak je to mališa, ali nemaš toliku širinu koju bi imao na iMac-u ili PowerMac-u.
boot0: error
boot0: MBR
boot0: done
diskutil list
fdisk -e /dev/rdisk4
p
f 2
write
exit
Da masina je multiboot, imam i vistu instaliranu na jednom od diskova.
Probacu da instaliram macos na disk na kojem ce hfs biti jedina particija, to mozda pomogne. Sad butujem macos tako sto izaberem odgovarajuci hdd iz bbd boot menija biosa.
^ Pojavio se danas izgleda![]()
@kUdtiHaEX
Proveri, mozda ti je ta particija Extended a nije Primary. Tako sam se ja jednom jeb*vo dok nisam provalio gde sam se zezno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari