Šta je novo?

MacOS X 10.5.x (x86 Leopard) – kompatibilan PC (hw, tips & tricks)

Ili da kupe "normalne" ploče za igrarije s MAC OSX.

Upravo tako, AMD nije bas najpogodnije resenje, ja sam samo zbog MacOS-a menjao konfiguraciju i po njemu je birao. :)

Poslednja izmena:
Prvo sam menjao Ati 4850 za Nv 8800GT. Juče menjao i ploču Asus P5Q Pro za Gigabyte EP45-DS3LR. Sad čekam da mi stigne novi hard i krećem u igre bez granica.

Meni Mac OS nije primarnog karaktera tako da me bas z....e da zbog njega menjam konfiguraciju, ali posto niko ne moz' ovde da mi pomogne, postavicu pitanje na Insanely Mac forumu. Valjda tamo imaju iskustva sa AMDom...

thx

Pametno a i šta će ti... ili imaš para ili nemaš para za pravo Mac iskustvo.

Netačno, al ok, o ukusima se ne raspravlja.

Pazi ja sam moj MacBook, pored novčanih problema, prodao jer sam skapirao da nikada neću sebi moći da priuštim novi model iznova i iznova. To je ono što je kod mene prelomilo ali kao što si rekao o ukusima se ne raspravlja.

Našao sam ta dva posta pre neki dan druže. Cimam te ako zapne. :)

interesuje me kako da instaliram drajvere za ati 4850 na ipc 10.5.6? i gde da ih nadjem?

Mislim da nema.

mozda pomogne

E, ovako. Mozda pomogne nekom. Instaliran iPC 10.5.6 na masini iz potpisa. Kernel odabran Voodoo 9.5, za audio ALC 888, za lan Realtek 10.000, wireles mi ne radi (atheros) al ok, koristim LAN klasican. Driveri za chipset su oni poslednji u nizu (za VIA i SB 600 al rade i sa mojim) i ne radi zvucna (Terratec EWS88mt/Phase) al koristim integrisanu. E sad. Probao sve drajvere za graficku (nVinject i Darwina) al tad ne podize sistem. Jedini koji rade su oni poslednji tj. Mac Latest drivers, jedini koji u opisu podrzavaju Nvidiju serije 9. Ali sa njima mi je drugi monitor neaktivan i rezolucaija na primarnom je 1024*768. Ima li resenja, tj. radnih drajvera za GeForce 9600GT (Gainward)?

Poslednja izmena:
E, ovako. Mozda pomogne nekom. Instaliran iPC 10.5.6 na masini iz potpisa. Kernel odabran Voodoo 9.5, za audio ALC 888, za lan Realtek 10.000, wireles mi ne radi (atheros) al ok, koristim LAN klasican. Driveri za chipset su oni poslednji u nizu (za VIA i SB 600 al rade i sa mojim) i ne radi zvucna (Terratec EWS88mt/Phase) al koristim integrisanu. E sad. Probao sve drajvere za graficku (nVinject i Darwina) al tad ne podize sistem. Jedini koji rade su oni poslednji tj. Mac Latest drivers, jedini koji u opisu podrzavaju Nvidiju serije 9. Ali sa njima mi je drugi monitor neaktivan i rezolucaija na primarnom je 1024*768. Ima li resenja, tj. radnih drajvera za GeForce 9600GT (Gainward)?
Udaj taj Terratec:D
Apogee Duet sa 32 sempla buffer size ovde shljaka :smoke:

Udaj taj Terratec:D
Apogee Duet sa 32 sempla buffer size ovde shljaka :smoke:

hehe :) `ocu, al za neki m-audio. videcu da li za USB ili PCI. jos se premisljam. negoooo....i dalje mucim muku sa ovom grafickom. interesantno, kad bootujem u safe modu rade oba monitora i to u native rezolucijama. sto bi se reklo sve u full-u :) Jedino resenje koje sam video na netu je sa EFi stringovima. Mada...nemam iskustva sa Mekintoshem sem Final Cut-a (sto mi jedino i treba i dobro, ajde i Logic audio) tako da se nisam snasao nikako sa sredjivanjem ovog problema. Al ne odustajem. Ako nekog ne mrzi da napise u sitna crevca sta i kako, ako ne, pokusavam i dalje.

Poslednja izmena:
Moze li neko da preporuci usb wireless koji provereno radi na Leopardu?

Imaš i neke Asuse bazirane na Ralink čipu...

Jel neko konacno napisao drajvere za Creative zvucne ili i dalje svi koristite integrisane krseve?

I koji distro je sad najupdate-ovaniji - Leo4All ili Kalyway?

Poslednja izmena:
Cool, moja karta je podrzana :) To se zove napredak.

Jos samo da pohvatam sve ovo - distroio, EFI, Boot 123... vrlo zbunjujuce :)

Pa ovo su drajveri za Win :)

Poslednja izmena:
I za Win i za MacOS.

Aj baci direktan link, ja vidim samo ovaj exe...

Poslednja izmena:
jel postoji neka live verzija (cd do 700 mb) leoparda kao sto postoji na linuksu cisto da se vidi kako izgleda os, kako funkcionise, a da se ne instalira na operativni.

Nazad
Vrh Dno