e ovako,znaci imam zelju da u kompu pored xp imam i leoparda al problem je sto pojma nemam kako to da uradim al dosta brzo kapiram pa bih bio zahvalan ako bi imao ko da me sprovede kroz sve to...usput imam samo jedan hard disk od 160 gigabajta....oce li to biti problem jer bih da zadrzim xp...
E pa evo da se i ja nadjem u ovom društvu korisnika Hakintoša, Instalacija je prošla sama kao kada se instalira Windows. maderbord GA-P35-DS4, iskoristio sam Kalyway 10.5.2 na sata HDD, grafika je za sada 1024x768 imam problem sa nvidia 7300 gt grafičkom kartom
1. Download Titan.zip from http://www.mediafire.com/?amtmwqztiqz
lokacija se bar kod mene učitava sa nekom greškom i ne mogu da skinem drajvere, sve ostalo mi deluje da radi, USB portovi rade, medjutim imam problem sa fleš-diskovima, njih izgleda ne prepoznaje,
i još jedan problem: kada sam instalirao (USB kamera sa mikrofonom, i štampač) uredjaji rade ali ne mogu da izvadim disk napolje, ne otvara fioku od DVDa.
kad pustim neku muziku sa CD diska, po isključivanju itunesa, disk normalno izlazi napolje bez problema, Može li mi neko pomoći gde grešim.
Može na extended tj. logical bez vrisanja Vista-e. Treba ti malo da pročitaš poneki tutorijalčić oko GRUBa i rešena stvar.
Kallyway ti je bolje rešenje jer možeš da podesiš butovanje iz Windows Boot Loadera.
Ako se odlučiš, baciću ti uputstvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari