- Učlanjen(a)
- 29.11.2006
- Poena
- 440
Change Finder se zove stvarčica. Ja ga imam uz instalaciju. I omogućava da vidiš systemske fajlove.
Probaj sa Kalyway-em 10.5.2, sa AMDom je taj proces uglavnom teži. Možeš da uđeš u MacOS preko safe moda.Skinuo Change Finder instalirao pronasao drivere instalirao i nista nisam postigao stim da otkad sam instalirao driver za ati3650 nemogu vise da podignem sistem ispadnu mi samo neke kockice ili razmrljan ekran i jedino mogu u safe modu da udjem. izgleda da nema Lea za mene sa ovom plocom i grafickom
Ja pokušah pre par dana da na ovu moju konfu instaliram iDeneb v1.3 ali bez uspeha. Zaglavi u instalaciji i to je to. Jedino mi je Kalyway 10.5.1 radio jednom, ali sada i on nešto zeza ili ja nisam pogodio setup kao prošli put. Uglavnom, smorio sam se više od Mac-a i neću više pokušavati...bar dok ne promenim mašinu.
Ja moram da Vas pitam, jeste li vi uopšte bili na sajtu i proverili da li je Vaš hardware podržan?
Skinuo Change Finder instalirao pronasao drivere instalirao i nista nisam postigao stim da otkad sam instalirao driver za ati3650 nemogu vise da podignem sistem ispadnu mi samo neke kockice ili razmrljan ekran i jedino mogu u safe modu da udjem. izgleda da nema Lea za mene sa ovom plocom i grafickom
I ja da se javim, posto vidim da ima dosta upucenih, pa mozda i meni neko da pomogne. Dakle, skinuo sam iDeneb, probao da instaliram na laptop (C2D 2GHz, 2GB, 250GB, 9500M 512MB) i donekle i uspeo, tj. dobijem onaj welcome video (ili sta je vec), posle toga ovo
pa ovo
pa ovo
i cim tu click-nem na Continue, stoji par sec, i onda me o5 vrati na welcome video, pa o5 ovaj izbor, i tako u krug... :smash:
Probao sam sa 2 razl. kernela, sa/bez driver-a za zvuk/grafiku (za koju inace i nisam siguran sta treba da odaberem), itd. itd. i nista. U safe mod-u se identicno ponasa.
Ako neko zna resenje ili ima jos neki predlog - odlicno, ako ne, bar nek' mi neko napise koje su poslednje verzije ostalih "distribucija" pa cu pokusati s nekom od njih.
p.s. Ostale specifikacije -> Intel PM965 chipset, Atheros AR8121/AR8113/AR8114 LAN, Intel WiFi 4965AGN.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari