Baci pogled na ovu temu:Kako da Safari ne briše lozinke i cookies?
Malo po malo (svakih 7 dana) Safari me izloguje iz svega, sve šifre ponovo unosim.
Malopre ugasim Macbook, on ponovo izbrisa sve? Chrome nikad ništa ne briše.
Verovatno sam neko podešavanje propustio, ako može pomoć oko ovoga. Hvala
Ne znam ni zašto pokušavaš jer nije supported na macOS-uJel' neko uspeo možda da poveže Logitech G923 volan ?
Kad ga povežem na USB krene da se okreće i da radi kalibraciju, što je i normalno, ali ne vidi se u igrama.
Instalirao sam Logitech G HUB, ali ne prepoznaje ga, ne znam šta više mogu tu da uradim, tražeći po netu vidim da su neki uspeli da povežu G920 i da taj model volana radi, ali mislim da G923 ne može iz nekog razloga, ali nisam siguran, neko je javio da je uspeo i opisao korake, ali odgovaraju mu da je pogrešio model volana sigurno i da ima g920 🤷♂️
I reddit je svaštara odavno, piše ko hoće - gde hoće.....nego više me zanima sa kojom bi igrom koristio volan na Macu, WRC, Dirt Rally ?Pa nije to neki posao, zanimalo me, zbunili me neki postovi na redditu gde navodno radi , ali ljudi pišu svašta izgleda.
2022 je Apple ubacio support za G920 i G29, možda će uskoro i za G923
Može li se nekako vremenska zona menjati automatski u određeno vreme? Zbog prirode posla na početku i kraju svake smene moram manuelno da ulazim u settings i da menjam vremensku zonu na USA, pa da je vraćam na Srbiju.
Može li se ovo nekako automatizovati? Probao sam preko Shortcuts ali ne vidim opciju, može samo da mi otvori određen podmeni u Settings, ne može da izvrši promenu sam.
Nisi me razumeo, meni je lokacija u Srbiji. Želim da mi po defaultu bude srpska vremenska zona, ali da se svakog radnog dana u određeno vreme(kada počnem da radim) vremenska zona promeni na USA.Naravno, kad ovo izabereš sistem će ti tražiti aktivaranje location servisa.
Pogledajte prilog 449432Pogledajte prilog 449433
K
Aha, u tom slučaju ja bi se poigrao sa ovom terminal komandom i pravljem skripte od iste.Nisi me razumeo, meni je lokacija u Srbiji. Želim da mi po defaultu bude srpska vremenska zona, ali da se svakog radnog dana u određeno vreme(kada počnem da radim) vremenska zona promeni na USA.
Ja to radim manuelno svaki dan, ali bih želeo da automatizujem proces. Ili npr. da se promeni vremenska zona kada uključim Work focus.
Hvala puno, poslao si me na pravi put ali baš nisam vičan u ovim stvarima. Onda sam se setio da postoji chatgpt, rekao mu šta hoću, i za 10min sam sredio sve. U suštini, napisao mi je te skripte, objasnio kako da u Automator programu napravim workflow, i kako da iskoristim kalendar za raspored.
Nije bitan način već rezultatHvala puno, poslao si me na pravi put ali baš nisam vičan u ovim stvarima. Onda sam se setio da postoji chatgpt, rekao mu šta hoću, i za 10min sam sredio sve. U suštini, napisao mi je te skripte, objasnio kako da u Automator programu napravim workflow, i kako da iskoristim kalendar za raspored.
Da li radi ću saznati sutra![]()
Dobar odziv, bez kašnjenja ?Zanimljivo da volan radi u VMWare Fusion bez problema, u igrama takodje.
Šteta za native što neće.
Pogledajte prilog 449591
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari