Gde ih ima? Baš retko sam nailazio na ova pakovanja od 80 tableta.Koja je ovde logika? Je l ovo dobra ponuda?
Proveri da nisu blizu isteka roka trajanja. Mada, ne smeta im ako nisu baš previše stare.Koja je ovde logika? Je l ovo dobra ponuda?
Pogledajte prilog 349951
I ja sam imao takav utisak al moze vise da staneTa masina jedino ima smisla ako zivis sam,
evo gledam sliku i cisto sumnjam da tu mogu da stanu 4 obicne case i 4 obicna tanjira kako su oni prikazali na fotki.
Problem je samo što su ove tablete u plastičnim kesicama, i sadrže i gel, pa ih je nezgodno preseći.Mašina jednako dobro opere sudove i sa 1/2 tablete. Now you know.
I ja sam imao takav utisak al moze vise da stane
Ovo ti je top ideja. Ja sve nešto tripujem da mašina ne ispere dobro prašak. Ovako ću da budem malo mirniji 😁Ne kupujem te s gelom, somat obične - velika kutija bude oko 1000 din na 50% akcijama, sečem starim klještima sa užim vrhom, ono dugme od soli se ne preseče nego ga nekad ubacim a nekad ne.
Zapusila vam se prskalica
Proveri na njihovom sajtu da li možeš da se prijaviš za dodatne 3 godine garancijeJedino mi se ne sviđa dve godine garancije, ali to je Bosch pa im se može...
Dobro da ima ova tema. Meni se nekad ne istopi tableta, ostane zalepljena u lezistu...
Možda temperatura vode nije odgovarajuća? Nama se to dešavalo sa starom Quadro sudomašinom, ali pošto je otišla u večna lovišta nedavno, zamenjena je sa Beko i tog problema, za sada, nema.Dobro da ima ova tema. Meni se nekad ne istopi tableta, ostane zalepljena u lezistu. Uzeo sam one Quantum fensi providne sa gelom, bas da se to ne desava. Koji je razlog toga?
Inace, deluje mi kad ciklus ima vise serpi, da se sve lose opere. Kako vi pakujete sudove kad su serpe u pitanju? Moze i neki link za najbolje pakovanje sudova.
Probao sam tecni deterdzent, nista bolje ili gore ne pere
Da, to za tablete sa vratancima. Moguce da si u pravu da nesto blokira pa ostane zatvoreno. Povescu racuna o tome.U kojem i kakvom tačno ležištu? Onom sa vratancima gde se stavi tableta?!?
Sa starom Gorenje mašinom, jako često se dešavalo da neki sud blokira potpuno otvaranje posudice za deterdžent, pa tableta ne ispadne napolje već ostane zaglavljena pod delimično otvorenim poklopcem. To ne primetiš jer u trenutku otvaranja vrata mašine, taj poklopčić se tek tada otvori skroz. I ti zatekneš nerastvorenu tabletu. Kada smo to shvatili, bilo je dovoljno obratiti pažnju prilikom ređanja sudova, da ništa ne blokira prostor koji je potreban da se vratanaca lepo otvore.
Šerpe moraš postaviti tako da prskalice od dole potpuno pokrivaju unutrašnjost. Ako je šerpa recimo u ćošku fijoke, dešava se da je to budžak koji prskalice ne pokrivaju. Zavrti prskalice rukom dok je mašina prazna i pogledaj dokle se "pružaju" u ćoškovima fijoka. U te budžake ne stavljaj sudove kojima je potrebno intenzivno pranje sa donje strane (šerpe). Tu bez problema mogu da se peru sudovi kojima je dovoljno "prelivanje" sa gornje strane (tanjiri, poklopci, escajg...)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari