Martin Mystere
Čuven
- Učlanjen(a)
- 04.02.2007
- Poena
- 555
Ispravljeno... A inače voleo bih i da je to tačno i da je kupljen 2022. godine ...
Sa velikim ponosom želimo da podelimo informaciju da je Benchmark, nakon 8 godina, dobio novi sajt! 💪
Jako mnogo truda, rada i energije smo uložili u prethodne dve godine kako bi mogli da ga predstavimo danas.
Pozivamo vas da posetite novi sajt i da ostavite komentar i utiske u ovoj temi.
Такође, како да знам да конкретни модел има трећу (горњу прскалицу)?
-Korisna stvar je treca fijoka (za escajg) ona oslobadja dodatni prostor u fijoci gde inace bi stajao escajg....zgodno jako, a nemaju sve masine.
-odlozeni start, verovatno ima vecina masina
-da bude standardne sirine a ne uska. Usku kupujete samo ako nemate drugo resenje.
-da ima brzi program, to je verovatno najvaznija stvar, a nemaju ga sve i nije transparetno navedeno u specifikacijama.
-da ima displej da se lepo vidi sta radi i koliko ima da radi.
Koliko sam video, to sada nema ni jedna modernija mašina. Nije u skladu sa nekim bla.bla.bla. merama štednje vode.Dodao bih samo još i predpranje ili ispiranje (kako koji proizvođač nazove), korisno je da natopi sudove ako se kasnije peru ili nije puna mašina pa čeka dopunu itd... Uglavnom ne zapeknu sudovi ako će neko vreme čekati u mašini.
Ja imam Bosch seriju 6 (staru 3 godine) i ima predpranje/ispiranje kako ga već zovu.Da, eto, neke ipak imaju. Ovaj naš Bosh nema. Nema ni neki Gorenje koji smo razmatrali.
Sipaj so, a ako koristiš 3u1 tablete, podesi tvrdoću vode (korišćenje soli i sjaja) na minimum.Kupih Vox sudomašinu, koristim neke Feri tablete 3u1 za pranje i sudovi su odlično oprani. So do sada nisam koristio uopšte u sudomašini, međutim vidim da mi gori lampica da nema soli (to sam tek pre neki dan primetio). Da li treba so obavezno da se koristi ako se koriste tablete, kakva je situacija kod vas?
Baš to Finish sredstvo, tupavi uvoznik je prelepljivao novu nalepnicu, da bude deklaracija na srpskom.
I tu novu nalepnicu su štampali na papiru koji se u mašini raspadne i nakupi na filteru sve sa lepkom.
Ne znam da li su to ispravili, ali svakako vidi da poskidaš nalepnice ako ima "dolepljena" na srpskom.
Tri u jedan je so, prasak i sjaj, i to je sporootapajuca tableta gde bi sjaj trebao na kraju da deluje.Ispiranje ide isto toplom/vrućom vodom. Mislim da je so potrebna i onda, da ne ostanu tragovi. Kao i sjaj da se sudovi bolje osuše.
Nisu mi jasne reklame za 3u1 tablete, jer kad dođe do ispiranja ne znam kako mogu da zamene so i sjaj?
te "all in one" tablete su sporootapajuce sastoje se iz nekoliko slojeva koji se postepeno otapaju.OK to mi je jasno; kod mene je uvek uključeno doziranje soli i sjaja, bez obzira na deterdžent ili tablete. So stoji za vodu tvdoće 15°dH kako bi navodno trebala da bude, nisam ništa smanjivao.
Samo mi nije jasno; mašina ispusti svu vodu nakon pranja. Onda primi novu vodu za ispiranje, pa ponovo za drugo ispiranje. Tu mi nije jasno kako ostane bilo šta od tabelete i tog sjaja i soli, nakon što mašina dva puta promeni vodu. Opet, trebala bi i brzo da se otopi, zbog brzih programa. Mislim da ih i reklamiraju da se brzo otapaju.