Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

Radi aplikacija najnormalnije. Jel može neko da mi napiše ko ima aplikaciju u delu benefiti koliko je potrebno imati poena za dopunu? Kod mene traže 25 poena.
mislim daje svuda isto a imam tek 8 poena, tesko da doguras do 25 poena

Prilozi

• Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    66.8 KB · Pregleda: 123
Aha.. m
mislim daje svuda isto a imam tek 8 poena, tesko da doguras do 25 poena
Aha, znači da je svuda isto, mislio sam da ima razlike u zavisnosti od paketa, korisćenja aplikacije ili tako nekog parametra. Ali sada vidim da je izgleda svima isto.
Aha.. m

Aha, znači da je svuda isto, mislio sam da ima razlike u zavisnosti od paketa, korisćenja aplikacije ili tako nekog parametra. Ali sada vidim da je izgleda svima isto.

Prilozi

• Screenshot_20220501-112951_Moj mtel.jpg
    Screenshot_20220501-112951_Moj mtel.jpg
    66.3 KB · Pregleda: 57
Cao drustvo, kako stoji sa mtel karticama trenutno?
Jel vam rade uplate, ne gnjave sa FUP-om?
Da li mora da se aktivira u CG ili moze i kod nas na nasoj mrezi?
Ako sam dobro skontao mesecno se mora po bar 1 euro uplacivati da se produzi kartica?
Koliko uglavnom izadje provizija u realnom kostanju tipa za 10 eura mesecno kad bi dopunjavao kredit?

Cao drustvo, kako stoji sa mtel karticama trenutno?
Jel vam rade uplate, ne gnjave sa FUP-om?
Da li mora da se aktivira u CG ili moze i kod nas na nasoj mrezi?
Ako sam dobro skontao mesecno se mora po bar 1 euro uplacivati da se produzi kartica?
Koliko uglavnom izadje provizija u realnom kostanju tipa za 10 eura mesecno kad bi dopunjavao kredit?
Mora 2 ili 3e mesecno minimum.Nisam ove godine aktivirao promociju ali sam uspevao po 10 do 11gb dok sam imao aktivno da idem max nisu me sekli ali moja sim je stara 3g.
Pozdrav

Ljudi kako stoje stvari sa neogradnicenim paketom za Srbiju? Pocetkom godine sam aktivirao paket sve normalno, ali sada vidim da ne postoji nigde na sajtu.
Planirao sam da koristim ovu mtel karticu zauvek u Srbiji

Ljudi kako stoje stvari sa neogradnicenim paketom za Srbiju? Pocetkom godine sam aktivirao paket sve normalno, ali sada vidim da ne postoji nigde na sajtu.
Planirao sam da koristim ovu mtel karticu zauvek u Srbiji
Koju karticu imas 3G ili 4G , 3G ne vredi nista 4G je ok

Prilozi

• viber_slika_2022-06-24_23-01-40-663.jpg
    viber_slika_2022-06-24_23-01-40-663.jpg
    62.5 KB · Pregleda: 70
Mozda se nismo razumeli. Znam da paket traje do kraja godine, ali vidim da se fura prica o zapadnom balkanu i tim glupostima, pa sam pitao da li ce ukinuti ovo sledece godine.
Iskreno sam mislio da ni ove nece postojati
Pozdrav svima jel zna neko kako da proverim jel mi kartica 3g ili 4g pošto kad probam da prebacim ručno mrežu na MTS 4g ne uspeva,ali na 3g šljaka inace koristim mtel karicu u Srbiji i tek sam je uzeo .

Pozdrav svima jel zna neko kako da proverim jel mi kartica 3g ili 4g pošto kad probam da prebacim ručno mrežu na MTS 4g ne uspeva,ali na 3g šljaka inace koristim mtel karicu u Srbiji i tek sam je uzeo .
Ovo je 3g kartica onda ili ti 4g nije aktiviran kako treba okreni korisnicki ako imas roming dodatak aktiviran da ti provere to dal je sim 3g ili 4g.

Ovo je 3g kartica onda ili ti 4g nije aktiviran kako treba okreni korisnicki ako imas roming dodatak aktiviran da ti provere to dal je sim 3g ili 4g.
Karticu sam uzeo tek moj turist ,u početku mi je bilo 4g MTS automatski ali nije htelo da radi kad sam ručno stavio na 3g MTS onda je počelo.

Karticu sam uzeo tek moj turist ,u početku mi je bilo 4g MTS automatski ali nije htelo da radi kad sam ručno stavio na 3g MTS onda je počelo.
Onda probaj 4g da forsiras dok se ne zakaci.Ili pozovi korisnicki da vidis do cega je.

Stigla Kartica. Napokon. Ovo je fantazija. 58 ms ping do Banja Luke samo 20 vise nego direktno preko SBB-a. Sto je realno zanemarljivo.
Godinu dana vazi 100 GB do kraja godine i 8 GB ovako usput da se nadje do novembra i decembra. Jedino sto ce mi propasti 1000 GB u CG 😁.
Ubačena u Huawei iz 2014. Za to šta će opsluživati to je i više nego dovoljna zverka 😁.
Bukvalno sa 64/128 kbps kad predjes na ovako nešto. Sad znam kako se osećaju korisnici Starlinka 🙂.

Evo jos testova.
Na svim mrezama radi OK ali na mtsu radi najbolje defitinitivno.
Speed Test generalno na LTE Cat4 30-40 Mbps u oba smera a sto se tice Pinga ovako se kotira
mts LTE Podgorica mtel Ping 42-50 ms
Yettel LTE Podgorica mtel Ping 100-tinjak ms
A1 HSPA (4G ne radi na A1) Podgorica mtel Ping 120-130 ms.
Tako da ako neko ima mtel karticu ubedljivo najbolje da koristi mts mrezu. Za klasu bolje radi.

Evo jos testova.
Na svim mrezama radi OK ali na mtsu radi najbolje defitinitivno.
Speed Test generalno na LTE Cat4 30-40 Mbps u oba smera a sto se tice Pinga ovako se kotira
mts LTE Podgorica mtel Ping 42-50 ms
Yettel LTE Podgorica mtel Ping 100-tinjak ms
A1 HSPA (4G ne radi na A1) Podgorica mtel Ping 120-130 ms.
Tako da ako neko ima mtel karticu ubedljivo najbolje da koristi mts mrezu. Za klasu bolje radi.
Ja te ne razumem ,pa normalno da koristi mts mrezu kako moze drugu

Pa dosad si bio primoran na mts mrezi da budes ali ko ima zapadni Balkan na kartici sto mtel moze da ima pored mts paketa sto je samo do sad imao vise ne mora da koristi mts dok ima MB za zapadni Balkan.
Pa sam iskoristio da testiram dok je kartica i telefon u Srbiji da vidim kako radi. I ko je mislio da mozda bi bolje radilo na yettelu to nije slučaj. Sa time da A1 ne podržava 4G. Isključivo radi HSPA i 2G pa ne mogu da dam verodostojan rezultat.
Tako da mts je svakako klasa iznad za korišćenje a i roaming paketi jesu za MTS u suštini.
Sve u svemu hoću reći da mts jeste preporučena mreža a i radi najbolje od sve tri. Korisnici mtela ne moraju da imaju anksioznost da im je losija usluga nego da su tipa preko yettela.
U suštini ne znam da li je do pinga samo ili igra jos nesto ulogu ali osetno je bolji rad na mts-u.

Poslednja izmena:
Sad vidim u aplikaciju. Roming Srbija pocelo 29.90 eu. To je 2.5 eu mesecno

Prilozi

• Screenshot_20221201-180239_Moj mtel.jpg
    Screenshot_20221201-180239_Moj mtel.jpg
    85 KB · Pregleda: 87
Ma onih 23 GB na poklon jer se racuna za zapadni balkan ili stoji da je samo za Nacionalni?

Kod mene je ovako posle aktiviranja.

Prilozi

• C0300194-0E48-4625-9A0B-4D23563BA33B.jpeg
    C0300194-0E48-4625-9A0B-4D23563BA33B.jpeg
    69 KB · Pregleda: 82
Hahahaha znači ni njihovi operateri nisu mnogo bolji od naših.... 10 GB znaci ipak imamo....taman mi ističe 100GB za novu godinu. Pa ce poslužiti jos koji dan do 15og. Stvarno su brutalni.
Ja upravo aktiviro poklon. Mada jasam aktiviro roming za Srbiju 29.99eu

Prilozi

• Screenshot_20221202-111808_Moj mtel.jpg
    Screenshot_20221202-111808_Moj mtel.jpg
    84 KB · Pregleda: 63
Menj je trenutno kartica u Bosni. Pa zato ce mi poslužiti. Taman su mi poklonili 5 eura. Faktički. Suoer hvala na infu. Ostaviću do kraja godine da se ne desi da mi troši tih 10GB pre onih 100GB do kraja godine sto mi vaze.

Prilozi

• Screenshot_20221202-123208_Moj mtel.jpg
    Screenshot_20221202-123208_Moj mtel.jpg
    108.4 KB · Pregleda: 53
Nazad
Vrh Dno