mislim daje svuda isto a imam tek 8 poena, tesko da doguras do 25 poenaRadi aplikacija najnormalnije. Jel može neko da mi napiše ko ima aplikaciju u delu benefiti koliko je potrebno imati poena za dopunu? Kod mene traže 25 poena.
mislim daje svuda isto a imam tek 8 poena, tesko da doguras do 25 poenaRadi aplikacija najnormalnije. Jel može neko da mi napiše ko ima aplikaciju u delu benefiti koliko je potrebno imati poena za dopunu? Kod mene traže 25 poena.
Aha, znači da je svuda isto, mislio sam da ima razlike u zavisnosti od paketa, korisćenja aplikacije ili tako nekog parametra. Ali sada vidim da je izgleda svima isto.mislim daje svuda isto a imam tek 8 poena, tesko da doguras do 25 poena
Aha.. m
Aha, znači da je svuda isto, mislio sam da ima razlike u zavisnosti od paketa, korisćenja aplikacije ili tako nekog parametra. Ali sada vidim da je izgleda svima isto.
Mora 2 ili 3e mesecno minimum.Nisam ove godine aktivirao promociju ali sam uspevao po 10 do 11gb dok sam imao aktivno da idem max nisu me sekli ali moja sim je stara 3g.Cao drustvo, kako stoji sa mtel karticama trenutno?
Jel vam rade uplate, ne gnjave sa FUP-om?
Da li mora da se aktivira u CG ili moze i kod nas na nasoj mrezi?
Ako sam dobro skontao mesecno se mora po bar 1 euro uplacivati da se produzi kartica?
Koliko uglavnom izadje provizija u realnom kostanju tipa za 10 eura mesecno kad bi dopunjavao kredit?
Ljudi kako stoje stvari sa neogradnicenim paketom za Srbiju? Pocetkom godine sam aktivirao paket sve normalno, ali sada vidim da ne postoji nigde na sajtu.
Planirao sam da koristim ovu mtel karticu zauvek u Srbiji
Hvala. Svaka cast kako si nasao. Trudio sam se da pronadjem 15 min i nisam uspeo. Je l ce ovo da nastavi da vazi i u 2023. ili prestaje nakon 2022?
Koju karticu imas 3G ili 4G , 3G ne vredi nista 4G je okLjudi kako stoje stvari sa neogradnicenim paketom za Srbiju? Pocetkom godine sam aktivirao paket sve normalno, ali sada vidim da ne postoji nigde na sajtu.
Planirao sam da koristim ovu mtel karticu zauvek u Srbiji
Imam 4G. Koristim vec nekoliko godina u ruteru i mogu ti reci da sam zadovoljan. Ping nije za igrice, ali za sve ostalo je i vise nego dovoljno. Zato se i pitam hoce li ovo nastavitiKoju karticu imas 3G ili 4G , 3G ne vredi nista 4G je ok
Samo do kraja 2022,Imam 4G. Koristim vec nekoliko godina u ruteru i mogu ti reci da sam zadovoljan. Ping nije za igrice, ali za sve ostalo je i vise nego dovoljno. Zato se i pitam hoce li ovo nastaviti
Mozda se nismo razumeli. Znam da paket traje do kraja godine, ali vidim da se fura prica o zapadnom balkanu i tim glupostima, pa sam pitao da li ce ukinuti ovo sledece godine.Samo do kraja 2022,
Pozdrav svima jel zna neko kako da proverim jel mi kartica 3g ili 4g pošto kad probam da prebacim ručno mrežu na MTS 4g ne uspeva,ali na 3g šljaka inace koristim mtel karicu u Srbiji i tek sam je uzeo .Mozda se nismo razumeli. Znam da paket traje do kraja godine, ali vidim da se fura prica o zapadnom balkanu i tim glupostima, pa sam pitao da li ce ukinuti ovo sledece godine.
Iskreno sam mislio da ni ove nece postojati
Ovo je 3g kartica onda ili ti 4g nije aktiviran kako treba okreni korisnicki ako imas roming dodatak aktiviran da ti provere to dal je sim 3g ili 4g.Pozdrav svima jel zna neko kako da proverim jel mi kartica 3g ili 4g pošto kad probam da prebacim ručno mrežu na MTS 4g ne uspeva,ali na 3g šljaka inace koristim mtel karicu u Srbiji i tek sam je uzeo .
Karticu sam uzeo tek moj turist ,u početku mi je bilo 4g MTS automatski ali nije htelo da radi kad sam ručno stavio na 3g MTS onda je počelo.Ovo je 3g kartica onda ili ti 4g nije aktiviran kako treba okreni korisnicki ako imas roming dodatak aktiviran da ti provere to dal je sim 3g ili 4g.
Onda probaj 4g da forsiras dok se ne zakaci.Ili pozovi korisnicki da vidis do cega je.Karticu sam uzeo tek moj turist ,u početku mi je bilo 4g MTS automatski ali nije htelo da radi kad sam ručno stavio na 3g MTS onda je počelo.
Ja te ne razumem ,pa normalno da koristi mts mrezu kako moze druguEvo jos testova.
Na svim mrezama radi OK ali na mtsu radi najbolje defitinitivno.
Speed Test generalno na LTE Cat4 30-40 Mbps u oba smera a sto se tice Pinga ovako se kotira
mts LTE Podgorica mtel Ping 42-50 ms
Yettel LTE Podgorica mtel Ping 100-tinjak ms
A1 HSPA (4G ne radi na A1) Podgorica mtel Ping 120-130 ms.
Tako da ako neko ima mtel karticu ubedljivo najbolje da koristi mts mrezu. Za klasu bolje radi.
Ne razumem pitanjeJel neko probao da li ova 23GB rade u Telekomovim mrežama?
Zvao samo nacionalni i vazi do 15/01/2023 godMa onih 23 GB na poklon jer se racuna za zapadni balkan ili stoji da je samo za Nacionalni?
E hvala puno. Ja nemam trenutno uza se broj. Pa da vidim nekoga ko ima da li se može iskoristiti šta ali očigledno ne može za nas 🤣.Zvao samo nacionalni i vazi do 15/01/2023 god
Hahahaha znači ni njihovi operateri nisu mnogo bolji od naših.... 10 GB znaci ipak imamo....taman mi ističe 100GB za novu godinu. Pa ce poslužiti jos koji dan do 15og. Stvarno su brutalni.Kod mene je ovako posle aktiviranja.
Ja upravo aktiviro poklon. Mada jasam aktiviro roming za Srbiju 29.99euHahahaha znači ni njihovi operateri nisu mnogo bolji od naših.... 10 GB znaci ipak imamo....taman mi ističe 100GB za novu godinu. Pa ce poslužiti jos koji dan do 15og. Stvarno su brutalni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari