Šta je novo?

[m:tel cg] Internet u Srbiji vise nije neogranicen: diskusija

Možeš da pošalješ mejl da ti nameste na četiri meseca pa uplati pre dvadesetog.
Koliko puta ista rečenica ali ***...

> E-shop >
> Privatni korisnici
> > Korpa
>Pregled korpe
> Poštovani korisniče, već posjedujete maksimalan broj postpaid planova.
> Poštovani korisniče, već posjedujete maksimalan broj ugovornih obaveza.

Kad pokusam da dopunim kredit dobijam gornju poruku.
Gde gresim?

E-Shop
Elektronska ponuda.

E-Shop
Elektronska ponuda.

Pa isao sam na web shop > elektronska dopuna, tamo uneo broj i iznos dopune, pa to dodao u korpu.
Potom sam se ulogovao na mtel portal i kad kliknem na potvrdi kupovinu dobijam navedene poruke?

Da li si se ulogovao na pravi broj?

Edit:

Videh da je glupo pitanje, nisi ni mogao da se uloguješna neki tuđi broj, jer kao šifru kod logovanja koristiš zadnjih 6 cifri sa koda na kartici...

Poslednja izmena:
Ne ide se na privatni korisnici vec odmah na Dopuna u webshop linku.
Bas sam danas dodao u korpu, checkou (kupi), login, i to je to.

Napravio sam neki dzumbus i sad mi treba Mobile partner ali ne znam tacno koju verziju sam imao. Dakle, treba mi neka novija verzija, nebrendirana, da ima voice i USSD i da je setup, ne update modema. Ako neko ima link ka takvoj verziji, mnogo bi mi pomogao.

P.S. Treba mi neka verzija koj izgleda kao na ovoj slici:\

HuaweiMobilePartner21Download_thumb.jpg

Poslednja izmena:
Evo korisna informacija za sve vas, koja je proistekla iz mog slučaja. Suzana radi i nedeljom uveče. Zaista joj svaka čast. :)

Prema njenom povratnom mejlu, važenje kartice je 1+2 meseca i to bi trebalo da važi i posle 20.2.
Dakle, kad protekne 30 dana, ako ne bude uplaćen 1€, kartica će postati neaktivna kao moja (bez odlaznih, dolaznih poziva i neta), ali će njen status biti zamrznut 2 meseca nakon toga, sa sve kreditom i promocijama. Posle isteka od 3 meseca od poslednje uplate se kartica gasi (to je moja pretpostavka).
Kako god, u tom periodu od 2 meseca, dopunom od 1€, kartica ponovo postaje aktivna sa svim pokrenutim promocijama, momentalno.

Evo ja da se nadovezem, prijatelju sam upalacivao kredit pre neki dan.

Isto mu je ovo bilo, kartica nedopunjena.

On mi je rekao 2 evra, ja sam 2 evra uplatio, nisam ni pitao, mozda je moglo i 1.

Inace nije im radio njihov onaj web-shop, probao sam 5 puta i smorio se, pa sam onda preko one NLB banke, i lakse mi je bilo jer ne trazi onaj login kod.

Sad je proradio.

Pročitao sam zadnjih 20 strana odnosno 400 postova. Koliko sam razumeo posle 20.02 aktivacija ovog roaming dodatka ce koštati 29€ plus uplata svakih mesec dana po 1€ da se kartica odrzi u životu.

Moje pitanje glasi gde se moze kupiti mTel kartica a da nije po nekim astronomskim cenama od po 60€ kao što su neki prodavali?

Pa 30e je skoro 4000! :)

Može i sa 100 dinara dopuna u Panter menjačnici, čisto ako vam nešto znači.

^ Uplata od 100din produžava vazenje jedan mesec, isto kao uplata 1€ preko web-a?

Zna li se koje su lokacije tih menjacnica, na kojima se moze dopuniti?

Hvala na linku. Mada kad kliknem izbacuje 10ak lokacija menjacnica. @kalin62 je napisao da samo 2 rade uplate. Na to sam mislio mojim prvobitnim pitanjem, koje su lokacije te 2 od ovih 10. Izvinjavam se ako nisam bio jasan

Idi na sajt panter menjačnica i sve imas i onda nazovi ih i sve će ti reći.

Nazad
Vrh Dno