Jel zna neko da li se pozivi ka namenskim brojevima kao sto su taksi sluzbe naplacuju? Tipa 19000...
Ja nisam nasao nacina kako da pozovem te brojeve.
Jel zna neko da li se pozivi ka namenskim brojevima kao sto su taksi sluzbe naplacuju? Tipa 19000...
Slabo je reci da zavidim... ovome bi CEO KT-a zavideo
Ali koja lokacija otprilike?![]()
Traži od korisničkog servisa da te prebace na prepaid kod koga je četiri meseca važenje kartice pa produži jednom pre novih pravila.Za slučaj da još neko ima dilemu na koliko se produžava važnost kartice: Danas dopunjen kredit, na *100# kaže da kartica važi do 14.03. što mu dodje 30 dana. Dakle jedan mesec.
Prvo pošalji mejl i traži da ti promene važenje kartice na četiri meseca. Imaju kartice kod kojih važi mesec dana i kod kojih važi četiri meseca. A posle dvadesetog će uvek biti mesec dana.Eh, baš se iskomplikovalo sad.Internet kartica AIK banke koju imam, sad traži neki dodatni bezbednosni kod za online transakcije, koji se pretpostavljam dobija u banci (a koja neće raditi do srede, zbog praznika).
Da napomenem, sad sam probao da nazovem taj broj i kaže da nije moguće dobiti ga.
Baš su nas fino udesili sa ovim.
Ništa, večeras ću ići do grada oko 6-7, pa ako naletim na neku Panter menjačnicu (ako radi) da probam sa uplatom od 1€. Ako ne, onda čekam do srede i odlaska u banku da dobijem taj autentifikacioni broj.
Pogledajte na vašim brojevima šta im stoji kao rok važenja na *100#
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari