Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Vi koji imate XL kazite mi da li je bas tezak za koriscenje jednom rukom ?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pa jeste, imam poveliku šaku (dvometraš) ali nije lako dohvatiti palcem levi gornji ugao gde su hamburgeri.
Ima ona caka da se zadrži home taster pa on spusti gornji deo ekrana do pola, lepo radi ali korak više.
Tastaturicu sam izabrao medium (ne najveću) i gurnuo je udesno, bolje mi ide kucanje sada nego na manjem 735.

Uuu pa nisam ni mislio da cu moci da dohvatim gornji levi ugao ,to jedva radim i na 5 inca [emoji16]

Ma na sve se naviknes vremenom, bez brige. A sam uredjaj je za nijansu manji od pandana te generacije.

Kad moja gospođa može da ishendluje 950xl sa futrolom na preklop, moći ćeš i ti.

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

Kako uživo izgleda Nillkin scrub (ili frosted, kako se već zove) futrola na 950XL? Na slikama jako lepo izgleda, interesuje me jeli tako lepo i uživo? :)
Ili ako imate neku drugu preporuku, a da je jednostavnog dizajna i tanko.

Kako uživo izgleda Nillkin scrub (ili frosted, kako se već zove) futrola na 950XL? Na slikama jako lepo izgleda, interesuje me jeli tako lepo i uživo? :)
Ili ako imate neku drugu preporuku, a da je jednostavnog dizajna i tanko.

Ok je Nilkin. Fora je što se sa Nilkin maskom 950xl postaje šira i deblja za 5-6mm pa je malo nezgodnija za držanje.

Sent from mTalk

@desp

Malo se vrati kroz ovu temu, mislim da sam stavio crvenu i crnu nillkin... Slika telefona...

Hvala ljudi. Izgleda prelepo, nema šta. Uzeću je svakako kad dođe telefon. Naručiću i neku bezbojnu tanku od tvrde plastike, pa da vidim zbog veličine kako mi bude više odgovaralo.

Sad menjas RN3P ili nije za tebe?

Meni trazi najmanje giga prostora koji nemam da krene sa instalacijom. Sad mi izaslo obavestenje...

Sent from mTalk from my Lumia 640 XL DS

Pa nemam. Jedino da obrisem viber, messenger, whatsapp... Imam 640... Greskom postao ovde...

Pa nemam. Jedino da obrisem viber, messenger, whatsapp... Imam 640... Greskom postao ovde...

Hm,,, kako nemas... nemoguce da sistem zauzima 7 - 8GB..

Koliko ti zauzima system & reserved? meni 3.66GB a Apps & games 5.24GB... sve ostalo ide na karticu.

Odradi HR a pre toga backup za svaki slucaj > Settings/Update & security/Backup/More options/Back up now i cekaj jedno 15min da zavrsi

Posle nece ti trebati 1GB slobodno nego manje za updaate, posto su u CU uveli UUP ... skida samo koliko je potrebno.

Bice interesantno poredjenje brzina sada :)

Hm,,, kako nemas... nemoguce da sistem zauzima 7 - 8GB..

Koliko ti zauzima system & reserved? meni 3.66GB a Apps & games 5.24GB... sve ostalo ide na karticu.

Odradi HR a pre toga backup za svaki slucaj > Settings/Update & security/Backup/More options/Back up now i cekaj jedno 15min da zavrsi

Posle nece ti trebati 1GB slobodno nego manje za updaate, posto su u CU uveli UUP ... skida samo koliko je potrebno.
Ap3lyBa.jpg

Sent from mTalk from my Lumia 640 XL DS

Na koji messenger mislis? Windows messaging ili fagbook?

obrisao messenger i trenutno se zavrsava instalacija...
je l to u pitanju ovaj creators update?
neki windows .251...

Aha... Jedino se nadam da se Windows Camera sada normalno raditi. Od decembra mi je totalno neupotrebljiva jer memorise slike u nekom thumb formatu pa koristim Lumia Selfie za sve. :D
Inace, uvek kad na nekoj Windows temi, napisem nesto u roku od nekoliko minuta stigne odgovor. :)
Nemam pojma kakavi su na Androidu i iOS temi ali ovde su korisnici zaista, zaista super.
Hvala vam.

Nesto sam pregledavao slike sa bivse Lumie 1520 i ja ne mogu da verujem kakva je to razlika u poredjenju sa kamerama sa androida. Trenutno imam Lg Flex 2 koji ima sasvim ok kameru, ali ova na 1520 ubiva :)
Kako stoje stvari sada sa kamerom, panoramom, hdr. Znam da je panorama bila katastrofa, dok s'druge strane na androidu, cista perfekcija, i to ona stock.
Kad bi makar taj deo sredili da je 100% pouzdan (panorama), cak bi i razmislio da se ponovo vratim na Windows, i to samo zbog kamere.
Jos uvek imam 1520, ali je glavna kamera riknula. Sve radi normalno, sem kamere. Bedak.

Ja sam se i vratio na L950 XL upravo zbog kamere, imao sam prije toga L950, nexus 5x, xiaomi par komada i iphone se. Panorama na nexus 5x i iphone se je perverzija u odnosu na Lumiu. Jos uvijek to nisu sredili da bude na zadovoljavajucem nivou.

Sent from my Lumia 950XL

Drug uzeo l950 xl na kp sa onog linka 220 eura i tel ima burn in [emoji16]

Nazad
Vrh Dno