Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

Greska u oglasu, ali pozovi Batu i vidi za XL Dual :)

Ne mogu sada da nadjem oglas, ali imalo je iz Subotice XL Dual SIM (bas taj, ne bilo koji) za 400e, nov.

Znam da mora da se predje jedno 100 onih gde su cene i obicne 950 po 500e, ali ima ih, vec neko vreme.

Greska u oglasu, ali pozovi Batu i vidi za XL Dual :)

Ne mogu sada da nadjem oglas, ali imalo je iz Subotice XL Dual SIM (bas taj, ne bilo koji) za 400e, nov.

Znam da mora da se predje jedno 100 onih gde su cene i obicne 950 po 500e, ali ima ih, vec neko vreme.
Da,Bata mi je rekao da mu nije stigla u ponedeljak a ne zna kada ce,njega sam vec kontaktirao,posle toga nadjem samo da je ima drugi iz ns a i on treba kao da je naruci,daj Boze da i njemu stigne,nema ih nesto osim onih skupih.

Je l' se jos uvek pregrevaju 950ice tokom snimanja 4k?

Koji fon se ne greje pri snimanju 4K? Ako se ugreje i snima a ne gasi se, to je ok.

Manje ili vise svi se greju kad snimaju 4k ili kad se igraju zahtevne igre. Neki manje neki vise. Procesor sedosta opterecuje i naravno zagreva

Naravno da ce da se zagreje do neke mere, trosi vise energije. Ja pitam za pregrevanje kad mora da prekine sa snimanjem. Da li se to jos uvek desava ili moze da snima "po' sata bez problema" ?

Nikad nisam imao navedeni problem... Mada 4K više ne koristim, tv mi ne podržava, a na kompu mi je 15.6", tako da snimam 1080p...

Jel zna neko da li postoji mts aplikacija za lumiju i gde da je skinem ako ima?

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Ok, hvala za info

Послато са HUAWEI Y300-0100 уз помоћ Тапатока

Hvala rotkod. Moze samo jos jedno pitanje, kakva je situacija sa baterijom sad? Ima li jos uvek neobjasnjivih praznjenja u 6h koriscenja ili su i to sredili? Kapiram da 3340mAh treba da drzi ceo dan pod ipak malo jacim koriscenjem (mobilni net, browsing i fotkanje i navigacija).

Nikad nisam imao navedeni problem... Mada 4K više ne koristim, tv mi ne podržava, a na kompu mi je 15.6", tako da snimam 1080p...
A koliko moze u proseku da snimi 4K koliko minuta? Znam da na Z2 snimi do 15minuta i pocne da upozorava kako se cpu pregreva i da ce da gasi kameru, trotlle-uje cpu dok se ne ohladi..

Izdrži celi dan, ja svaki telefon ubijam sa "brovajzerom", tu se kolje... Pa ipak izdrži čitav dan.
Idem probati 4K bar 20 minuta, staviću ga na sto... Nemam šta da snimam..
U svakom slučaju, ja sam zadovoljan telefonom... Jedino, me sony vegas zeznuo, osakatio mi je snimak i vidno zeznuo momente koji su mi bitni, nešto sam stavio na kornjaču, nešto je vegas zeznuo... Na original snimku nema toga... Nema veze...

[YOUTUBE]RPM51zS8ji4[/YOUTUBE]
Na originalnom snimku nema tog seckanja... Usporen snimak je samo na trenutak kad mi žena mahne rukom...
Snimao u 1080p stavi izlaz na 720p vegas... Nešto ga zeza desetka.. Pod W7 nije bilo tih zezanja...

Poslednja izmena:
Evo ovsko, ubio sam se... Malo su mi danas žice ispale... ☺
4K snimao 22min i nešto sekundi, prekinuo sam snimanje, nije bilo nikakvog upozorenja, a ne vidim ni zašto, telefon je jedva mlak...
Jedino kad inače osetim grejanje je kad je na punjaču i koristim eksplorer... Ovako nema grejanja...

Odlicno :) znaci da su odradili dobre pajpove :-D
Mada tu je ocigledno prednost snap808 u odnosu na 810 ;-)

Poslednja izmena:
Auuu znaci potencijalno moze da snima 4k dok ne popuni memoriju ili crkne baterija :D Najs! Mogla bi da se pazari jedna 950 XL krajem meseca.

Ne znam... Ovo je L950, nije XL... Sutra ću zamoliti Anderéa da proba na XL, javljam... Nemam termalnu kameru da snimim... ☺

Telefon je ostavljen da radi 36 minuta, i isti slučaj kao kod L950, jedva mlak...
E sad, svedok sam raznih testova, gde se utvrđuju temperature do 57 C, mislim na youtube.. Tako da ne znam, možda su ti testovi vršeni sa starim firmwareom i softwareom... Njegov telefon je isto na .420
Eto...

Probacu i ja na mojoj L950xl pola sata 4K pa javljam. Inace tel se manje greje od L1520 i to primetno. Koja je zadnja zvanicna verzija softvera? 420 ili?

Jeste, .420.

Hajde ROCK, daj mi zeleno svetlo za kupovinu :D Obraduj me i kazi da moze pola sata :D

Danas mi je stigla L950 xl dual sim i dok sam je podesavao,stvarno se mnogo greje a i kad je na punjacu,videcu da li ce se popraviti situacija kad skine novi 420 build.U poredjenju sa njom L640 xl dual je bila hladna kao led :(

Enemoon čestitke za prinovu, daj još neki utisak sem grejanja.

Hvala :)
Evo sad cekam da se azurira pa cu videti...Fotografije su perfektne :)WP_20160616_18_55_19_Pro.jpg
WP_20160616_19_53_02_Pro.jpg
Ovo sam na brzinu ,nista nisam podesavao,automatsko je podesavanje.

Cek, zar nije Enemoon imao Z5? :)

otkud ti to,pomesao si me s nekim,Sony nikad nisam imao.
Pa šta čekaš, onda je pravo vreme za jedan Soni. ;)
A za grejanje tvog novog ljubimca, ***. :(
Čitao sam da mnogi kažu kako se manje greje od 1520, možda ti je zapao problematičan primerak...

Vrh Dno