Šta je novo?

Lumia 950 , 950 XL

mora da dođe L950XL na 400 chf. kad to dođe možda uzmem i ja jednu, iako su im sve pokvarene jeb.o ih ja. istrpeću taj pokvareni fokus i pink noise, znam kako da im doskočim.

Imas sad za 440fr ili oko 400e. Nije losa cena za nove sa full 2 god garancije. Ali naletece neka.akcija sigurno za ispod 400fr

Za studente, plus vracanje MwSt.... moze to da padne dosta nize ;)

950 je odlična za slikanje na brzinu. ako hoćeš da izvodiš kerefeke onda te prca.

po mom misljenju,za cenu,da su uspeli continuum bolje da izvedu bio bi skoro idealan (uz tradicionalno los surf na W fonovima).od surface phone-a,ili bar top modela istog ocekujem bar continuum izveden do kraja (mada ne raduje sto su oba x86 igraca ispali iz phone igre) i,uz cenu ispod bar 600 dolara mozda i dobijemo smislenu platformu i ekspanziju iste.

kad bi sad malo pustili masti na volju,fazon sa modularnoscu kao na novom moto-u uz opciju da se nakaci projektor i uz izveden continuum do kraja,tesko bi mu bilo odoleti. :)

Ako ispadne neka ok stara nekoliko meseci u oglasima za oko 270-80€ mozda i uzmem pa probam. Pa ako mi nesto ne legne prodacu za slicne pare. A ako je ok prodacu 1520 za oko 150€. Sad me zanima kakva je baterija u poredjenju sa 1520? Da li su slicne ili je na L950xl slabija?

Ja je ne bi menjao za XL...
Uzeo sam crvenu pored crne futrole... Nije loša..
WP_20160611_06_42_43_Pro.jpg
WP_20160611_07_14_14_Pro.jpg

Poslednja izmena:
Rekao bih da su mozo odlični. I to sve verzije... Samo što su ovde prilično skupi.. Od 299KR do 399KR.
299KR je ona što je kao crna koža, samo što nije ivica sjajna, već crna...

Evo vidi...
https://www.komplett.se/search?q=lumia+950

Ove nillkinove sam kupio za 6€ sa dostavom.. Na tvc-mall.com

Ja je ne bi menjao za XL...
Uzeo sam crvenu pored crne futrole... Nije loša..
Pogledajte prilog 202252
Pogledajte prilog 202253

Koji su razlozi sto ne bi menjao? Mislis zbog SD810?
Meni L1520 otkida kako se greje. Tesko da L950 xl moze vise :)
Kad smo vec kod kupovine. Narucena je par meseci stara L950xl dual sim za oko 285e sa postarinom.
Videcu kako mi legne pa cu je zadrzati ili prodati za slican novac. A ako je ok onda cu prodati L1520 za 150-170€. I za 100-ak € dobijam dosta sveziji model sa boljom kamerom ekranom, ds izmenjivom baterijom. Baterija na L1520 vec pocinje da posustaje. I za 6 meseci mozda vec rikne ili dosta oslabi. A menjanje se ne isplati. Jel te kosta bar 50-ak € baterija plus zamena

Koliko videh ovih dana na oglasima se koriscena Lumia 950 XL moze naci za 400E...

Ovo je vrlo prihvatljiva cena za ovakav telefon...

Mora da su vec pocele da stizu one iz aktuelne ponude u SAD i Kanadi 1+1 za 600$ pa ovde kod nas na oglas za 750E...

Imate za 400e i XL Dual SIM vec mesec dana :)
Te 1+1 su dosle odavno.

A za bateriju, nekako me bih rekao da je baterija više od 2000 dinara - originalna. Mada dobro, možda grešim.

E ja sam kupio u CH. Ne u Srbiji :) A u Srbiji nemas ispod 350e. I ovde se krecu polovne 350-400fr. Ovu sam na licitaciji uzeo. Nije bilo preveliko interesovanje pa se uhvati po nesto ispod cene. I ovde Windows telefoni nisu popularni kao IP ili Androidi pa se uhvati po nesto povoljnije

Znam da je dosta toga na strani XL, samo ja se još sećam svoje žute 1520, nekako... Mislim da je to bio najlepši telefon od nokle, a opet... Kad vidim HP i vaio... Puno su lepši od 950...
Govorim o dizajnu...
https://youtu.be/F6KVqtupM8g

Dobro. Secacu se i ja L1520 valjda. Sluzila me preko 2 godine. Ali vreme da se zameni. Sve ima svoj rok. A njoj polako istice. A L950xl je tu da se premosti do surface fona ako budu nesto posebno. A taj hp ga nigde nema a i kosta jako puno u odnosu na L950xl

Nove, "suboticke". Pratim, jer nameravam da uzmem jednu kada padne ispod 300e, ili 250e polovna ;)

Ma to bila akcija u USA. To kod naa nema. U Evropi takodjje. Akcija bila samo za Ameriku

Najpovoljnija koju sam pronasao kosta 480 evra,Lumia 950xl dual sim.Nisam uspeo jeftiniju da nadjem nigde :(
I nju je cenio 490 ali mi je snizio cenu za 10 evra.

Poslednja izmena:
Tu i ja gledam al jedno je 950 dual a drugo 950 xl dual ;)
Obrati paznju,danima sam prelistavao,tako se ponadam kad ono,cvrc,otvoris oglas i vidis da nisu sve bas 350 ...

Pa ja rekoh 950 XL Dual za 400e. Ima medju tim oglasima.

Ta je polovna,6 meseci drndana,ja trazim novu :)
Vec sam narucio kod nekog iz NS,stize za neki dan ,480 e

Poslednja izmena:
.... ***, pokusam da ti i linkujem, ne vidis... dizem ruke.

Hvala ti ali ja stvarno ne nadjoh tu od 400 a da je xl dual sim,ima varijante xl(nije dual)ili dual ali nije xl...samo sam ovu jednu nasao u ns,ili su one koje ne trazim ili polovne

Nazad
Vrh Dno