@Rotkod ,brzo ce i taj HP ovde napljuvati,naci ce mu milion nepostojecih mana.Ko god napise da je zadovoljan radom svog win telefona,biva proglasen od najglasnijih za neznalicu ,lazova i slicno.
Misliti, znati, pročitati, napisati... Ništa nije isto, L950.
Bez ikakve greške!
I da, ako dobiješ "pokvaren" telefon, šta je problem zameniti isti...?
To su uređaji bez garancije?
Ne razumem...
Napisaste dve strane ničega, i to sve u terminu... "mislim".
U firmi imamo dvadesetak XL, ni jedna nema navedene, napisane...
Isto kako lupetaju po drugim forumima, tako je vidim počelo i ovde?!
Ne zamerite, ali glupo mi je čitati mišljenja... Daj činjenicu, kvar, uređaj rev. taj i taj...
Sad zbog 535 ni jedan nije dobar...
Evo rešenja za vas, HP !
poenta je, vi samo uperite i slikate. nije ni cudo sto ne otkrivate bugove koji se javljaju kad nateras kameru da radi malo drugacije od auto moda.
Mene jedino nervira da možda neće biti vise ovog modela da se uzme ... a za fokus me zabole patka bitno da su fotke lepe.
to da nismo ravnopravni po obrazovanju, si verovatno pogodio. i opet verovatno - na tvoju nesrecu.kako po obrazovanju
Gledaj to na drugaciji nacin. Cak i da nema da se kupi u Srbiji, cena povratne autobuske karte za Budimpestu je manje od 5000 dinara, a kolima je to manje od tri sata voznje. Odes, prosetas sa svojima, kupis sebi lumiju 950, predvece krenete nazad - platio si telefon zajedno sa putovanjem manje nego sto bi platio sam telefon kod nas (ovo govorim napamet), proveo si se, i jedini gubitnici u toj prici su nasi uvoznici i trgovci.Mozda cak i u Segedinu moze da se pronadje. Ja to tako gledam - bas zato sto je i meni lumija 950 interesantna.
@Rotkod ,brzo ce i taj HP ovde napljuvati,naci ce mu milion nepostojecih mana.Ko god napise da je zadovoljan radom svog win telefona,biva proglasen od najglasnijih za neznalicu ,lazova i slicno.
Odlichan predlog Gari ako bude vise zainteresovanih pa da organizujemo Lumia turu do Segedina![]()
pink noise
kamera, ekran je super. kamera ima strasan pink noise kad se slika nocu sa rucnim podesavanjima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari