sorry, hvala punoJeste, slab ti je procesor. Nema SSE2 instrukcije. (n-ti put da ovo neko ponovi 😛 )
http://en.wikipedia.org/wiki/SSE2SSE2 instrukcije,staje to?
http://en.wikipedia.org/wiki/SSE2
Use Wiki and Google, they are you friends 😀
Određeni set instrukcija koje nema tvoj procesor pa samim tim ne možeš pokrenuti određene novije igre koje isti zahtevaju.
Pucaj u ona dva njena pipka koji izlaze iz dve rupe u podu (kao i obicno ciljas u zute delove). Kad joj unistis pipak, udjes u tu rupu i pucas u stomak odakle pipci izlaze...i tako ponavljaj sve dok joj se ne smuci 😛
(ako mislimo na isto cudoviste)
Pucaj u ona dva njena pipka koji izlaze iz dve rupe u podu (kao i obicno ciljas u zute delove). Kad joj unistis pipak, udjes u tu rupu i pucas u stomak odakle pipci izlaze...i tako ponavljaj sve dok joj se ne smuci 😛
(ako mislimo na isto cudoviste)
Ali to je samo pola posla, kada unistis ta dva pipka onda moras da sk*njas i samo cudoviste... Moras da gadjas ona njena usta (ili jezik - ne znam ni sam sta je to...) dok je ne unistis.
ne radi bas najsrecnije, a i izgledace prilicno bzvz. Skini, stavi sa strane, sacekaj "bolja vremena"
Ajde da kazemo da mogu da prodam 7600 i da doplatim jos neku lovu sta bi bio optimum za igru.
e pretera ga. Na 1950pro ce lepo odigrati na high/low kombinaciji u 1024x768 ili 1280x720 sa onom opcijom za Wide screen.(teksture high, shaders qulity high, density low, motion blur i ostale gluposti koje ni ne prave neku razliku ni u FPS ni u izgledu moze ina low/medium/high, kako se ko istripuje da mu je bolje 😛 i shadows na low)
A da li bi sa nekom 8600gt mogao da igram npr sa ovim sto si naveo,
kad vec kupujes kartu, stekni pare za 8800GTS. U duetu sa kloknutim Core2Duo procesorom, 8800GTS ti je trenutno BEST BUY na planeti 🙂
Da, to znam i ja nego razlika u ove dve karte je 100-130 jevra sto i nije malo.
jedna je 100, druga 150 do 180. kako je to 100-130e ?! 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari