sorry, hvala punoJeste, slab ti je procesor. Nema SSE2 instrukcije. (n-ti put da ovo neko ponovi)
http://en.wikipedia.org/wiki/SSE2SSE2 instrukcije,staje to?
http://en.wikipedia.org/wiki/SSE2
Use Wiki and Google, they are you friends
Određeni set instrukcija koje nema tvoj procesor pa samim tim ne možeš pokrenuti određene novije igre koje isti zahtevaju.
Pucaj u ona dva njena pipka koji izlaze iz dve rupe u podu (kao i obicno ciljas u zute delove). Kad joj unistis pipak, udjes u tu rupu i pucas u stomak odakle pipci izlaze...i tako ponavljaj sve dok joj se ne smuci
(ako mislimo na isto cudoviste)
Pucaj u ona dva njena pipka koji izlaze iz dve rupe u podu (kao i obicno ciljas u zute delove). Kad joj unistis pipak, udjes u tu rupu i pucas u stomak odakle pipci izlaze...i tako ponavljaj sve dok joj se ne smuci
(ako mislimo na isto cudoviste)
Ali to je samo pola posla, kada unistis ta dva pipka onda moras da sk*njas i samo cudoviste... Moras da gadjas ona njena usta (ili jezik - ne znam ni sam sta je to...) dok je ne unistis.
ne radi bas najsrecnije, a i izgledace prilicno bzvz. Skini, stavi sa strane, sacekaj "bolja vremena"
Ajde da kazemo da mogu da prodam 7600 i da doplatim jos neku lovu sta bi bio optimum za igru.
e pretera ga. Na 1950pro ce lepo odigrati na high/low kombinaciji u 1024x768 ili 1280x720 sa onom opcijom za Wide screen.(teksture high, shaders qulity high, density low, motion blur i ostale gluposti koje ni ne prave neku razliku ni u FPS ni u izgledu moze ina low/medium/high, kako se ko istripuje da mu je boljei shadows na low)
A da li bi sa nekom 8600gt mogao da igram npr sa ovim sto si naveo,
kad vec kupujes kartu, stekni pare za 8800GTS. U duetu sa kloknutim Core2Duo procesorom, 8800GTS ti je trenutno BEST BUY na planeti![]()
Da, to znam i ja nego razlika u ove dve karte je 100-130 jevra sto i nije malo.
jedna je 100, druga 150 do 180. kako je to 100-130e ?!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari