Šta je novo?

Lost Planet za PC :)

lost planet pomoc

konfiguracja je 2500+ barton,
1gb ram
6600gt
zasto nece da se pokrene lost planet kad odradim crack cako treba,ne izbac mi ikonicu na ekran,da ni mnije slab perocesor.

Jeste, slab ti je procesor. Nema SSE2 instrukcije. (n-ti put da ovo neko ponovi :p )

drugari naterali ste me na trosak pa sam malo pojacao komp sada nosi lost planet i sve ostalo. Pa me interesuje kako proci onu zverku u 10 misiji koja izlazi iz lave . hvala

Pucaj u ona dva njena pipka koji izlaze iz dve rupe u podu (kao i obicno ciljas u zute delove). Kad joj unistis pipak, udjes u tu rupu i pucas u stomak odakle pipci izlaze...i tako ponavljaj sve dok joj se ne smuci :p
(ako mislimo na isto cudoviste)

Poslednja izmena:
Pucaj u ona dva njena pipka koji izlaze iz dve rupe u podu (kao i obicno ciljas u zute delove). Kad joj unistis pipak, udjes u tu rupu i pucas u stomak odakle pipci izlaze...i tako ponavljaj sve dok joj se ne smuci :p

puno hvala sad cu probati:banana::type:

Ali to je samo pola posla, kada unistis ta dva pipka onda moras da sk*njas i samo cudoviste... Moras da gadjas ona njena usta (ili jezik - ne znam ni sam sta je to...) dok je ne unistis.

Ali to je samo pola posla, kada unistis ta dva pipka onda moras da sk*njas i samo cudoviste... Moras da gadjas ona njena usta (ili jezik - ne znam ni sam sta je to...) dok je ne unistis.

Ako ti ovo nesto znaci, meni je ovo bio najtezi boss u igrici, ako predjes ovo smatraj da si na konju. Vazno je dobro rasporediti municiju, i kad razvalis jedan od pipaka gadjati pravo u njegov vrh (to mu oduzima health), zatim, naravno pratiti ga u rupu i nastaviti da ga rokas. Nije toliko tesko kad malo udjes u stos. ;)

Ajde da ne citam sve strane jel moze ova igra da radi na dx9 tj. pogledaj moja masina.(da ne skidam dzabe)

Hvala.

Hvala Bane na brzom odgovoru, Nego kako radi igra sa slabijim kartama tipa 7600, mislim ko je probao.

ne radi bas najsrecnije, a i izgledace prilicno bzvz. Skini, stavi sa strane, sacekaj "bolja vremena"

ne radi bas najsrecnije, a i izgledace prilicno bzvz. Skini, stavi sa strane, sacekaj "bolja vremena"

Sad mi nista nije jasno. Pa razlika DX10 i DX9 uopste nije tolika po onome sto se ranije pricalo? A kamo li da nije vredno igrati igru u DX9.

Poslednja izmena:
^Razlike skoro da nema izmedju ta dva moda.A Gx-x nije mislio da ceka "bolja vremena" zbog DX10, nego zbog performansi i nivoa detalja sa 7600GS koju ima covek..

Ajde da kazemo da mogu da prodam 7600 i da doplatim jos neku lovu sta bi bio optimum za igru.

Ajde da kazemo da mogu da prodam 7600 i da doplatim jos neku lovu sta bi bio optimum za igru.

pa da ti posteno kazem, 8800ULTRA :)

Imam 8800GTS 320 i vec na 1440x900 ako malo vise dignem AA i AF u tezim sibanjima gadno secka, sa 8xAA i 16xAF moze da sece i u 1280x800.

Znaci ne znam sta da ti kazem. Koliko je sada nov radeon X1950Pro, mozda neki polovan ako ga nadjes bas za sitne pare?

e pretera ga. Na 1950pro ce lepo odigrati na high/low kombinaciji u 1024x768 ili 1280x720 sa onom opcijom za Wide screen.(teksture high, shaders qulity high, density low, motion blur i ostale gluposti koje ni ne prave neku razliku ni u FPS ni u izgledu moze ina low/medium/high, kako se ko istripuje da mu je bolje :p i shadows na low)

Poslednja izmena:
e pretera ga. Na 1950pro ce lepo odigrati na high/low kombinaciji u 1024x768 ili 1280x720 sa onom opcijom za Wide screen.(teksture high, shaders qulity high, density low, motion blur i ostale gluposti koje ni ne prave neku razliku ni u FPS ni u izgledu moze ina low/medium/high, kako se ko istripuje da mu je bolje :p i shadows na low)

A da li bi sa nekom 8600gt mogao da igram npr sa ovim sto si naveo,

kad vec kupujes kartu, stekni pare za 8800GTS. U duetu sa kloknutim Core2Duo procesorom, 8800GTS ti je trenutno BEST BUY na planeti :)

zjuuuu koje dranje :wall: Reci mi, zasto ne odes ovde recimo i ne narucis robu koju god oces postom ? (nasa ista ta radnja ne salje postom kolko znam). Snadjite se malo. Imate i bus povratna karta HN-BG-HN recimo za oko 3000 dinara, pa kad se skupi vas dvoje-troje da vam treba grafickih isplati se debelo...Voz je oko 2600 din povratna NS-BAR-NS...

Ima radnja i u Iloku, koja je na 50km od Novog Sada.

Nazad
Vrh Dno