Šta je novo?

Lost Ark - Hack and Slash MMORPG ( ex Project T)

Kad ce moci da se pocne preload sa oficijelnog sajta?
Vidim da je release time za Evropu 18:00, bio bi red da dopuste preload bar par sati ranije.
Nisam uspeo nigde da nadjem informaciju...znam jedino da je Steam jos pre par dana dopustio preload.

Nema veze gde su serveri gildovi su se dogovorili i podelili servere medjusobno. Na Zinnu je na primer najveci broj gildova iz skandinavskih zemalja i gildova ciji clanovi komuniciraju na engleskom. Thirain je kao Zinn backup server ali ispade da je i on sada blokiran. Nego meni vise nista nije jasno, da li stvarno ne moze da se udje u party ako niste sa istog servera ili moze?

Не, мислим, највећа кукњава је што другари не могу да буду на истом серверу. Ако смо другари, онда ћемо да уђемо сви заједно тамо где се може, а не да ја чекам 20К људи испред мене док је мој "другар" већ унутра данима.
Ја сам чекао Зин сат времена и померио сам се за 7000 места. Онда сам видео на форуму да је пун, па сам изабрао први доступан. И ту напушавају неке немце што не користе енглески у чету. Иначе, јако ретко неко напише нешто што није на енглеском. Сервер је Procyon.

koje ~!"#,igra koja se čeka decenijama,oni stave 10 servera....

Pitam se samo dali će mi biti toliko zanimljiva ko PoE

Ovo dosta podseca na Diablo 3 vanilla launch 2012te, najgrdjih 12-24sata ikada, a sve mi lici da ce ovo biti mozda i grdje. :d

Da li se uopste sad isplati i uzeti Founder Pack da bi izabrao neki EN server pre nego sto i to zakljucaju?

Koliko sam citao, trade izmedju playera je cross server i moguce je odraditi putem Auction House,stavis neki predmet po odredjenoj ceni i javis drugom liku, tako da je moguce transferovati gold s jednog na drugi server, sto je veliko olaksanje...samo se nadam da nece ovo detektovati kao gold selling, jer vidim da mnogi ovo rade da pomognu svojim prijateljima.

Koliko sam citao, trade izmedju playera je cross server i moguce je odraditi putem Auction House,stavis neki predmet po odredjenoj ceni i javis drugom liku, tako da je moguce transferovati gold s jednog na drugi server, sto je veliko olaksanje...samo se nadam da nece ovo detektovati kao gold selling, jer vidim da mnogi ovo rade da pomognu svojim prijateljima.
Prijateljima/Altovima itd, mada nije mali fee ali svakako se isplati.

Da AH je na nivou regiona, PVP arena isto ali ako želiš da budeš sa drugarom u partiju morate da budete na istom serveru.

idemo :)

not :)

E sada zavisi koliko cega osoba moze da tolerise. Ja, na primer, igram Genshin Impact, grdju gatcha igru i brtutalniji p2w model nisam video.
GI je co-op, da je pvp bilo bi zlo nopevano a ovako to je jedna lajt igrica koju igras 15-20 minuta dnevno, dusu dalo za nekog sa puno obaveza.
99% ostalih PC igara sa pvp modovima nema smisla igrati jerbo p2w ili hakeri, kao u onom smecu GTA Online.

Treba biti mazohista ili dokon da bi igrao danas neki pvp na PC sa svim tim CheatEngine skriptama i arapskom i kineskom balavurdijom sto kradu roditeljima cc i onda spale 10k dolara za pola sata.

Odavno se ne igram MMO ali da, ovo smrdi na heavy microtransaction proizvod. Cim vidis tonu nekog sadrzaja van zanra odmah znas da je prepuno mikrotransakcija i kojekakvih ingame valuta sto s parama kupuju, soft i hard-soft capova na opremi i likovima za f2p igrace.

Ovo je bar dzabe za probati, nije ko FIFA i NBA2K gde jos traze punu cenu na sve te mikrotransakcije.

Serveri su online...isprobaću malo, dosadno mi je.
Sad još da vidim koji server...

Odusevili su me sa TOC-om :)

Prilozi

• 20220212_092545.png
    20220212_092545.png
    66.4 KB · Pregleda: 62
Ljudovi,koji server ste izabrali?

Editet bi Manitou:Otišo sam na antares 2000k+ queve

Poslednja izmena:
Do kada će silit sa ovim bloom efectom i motion blurom

Nepoznajem nikog da igra stime

Da li se uopste sad isplati i uzeti Founder Pack da bi izabrao neki EN server pre nego sto i to zakljucaju?
Nema to veze, Founders pack je bio samo da se 3 dana ranije igra i dobiju neke džidžabidže, mislim ona neka aura od 30 dana nije ništa specijalnog.
Nije da nećeš ništa dobiti, ali realno sad da uzimaš i da čekaš po 5-6 sati da uđeš tek posle ponoći se ne isplati.

Сада се продају Стартер пекови.
Сама вредност Ауре, која је у ствари месечна претплата, је вредност половине најјефтинијег Стартера. Остало што се добија су разне ствари на које мораш да трошиш време и валуте од игре да би их купио.

Objavili su noćas da prave novi EU region pored već postojećeg. Ne znam šta će im to s obzirom da nije problem u lagu već u kapacitetu. Bolje bi bilo da su servere podelili po jezičkim grupama i nastavili da dodaju nove po potrebi kako bi ceo region koristio isti AH, rated pvp itd.

Inace ako vam se queue zamrzne i morate ponovo da krenete, odradite stvar iz ovog posta.

Meni je resilo problem. Jos samo da nije que 20k.

Nešto da se zanimate, trenutno najteži raid u igri:

Objašnjenje faza od lika koji je na Sorcerici:

Evo šta je meta što se tiče farmovanja, altova i progresije:

Prosto me zapanjuje koliko daleko ova igra ide da te natera da farmuješ u nedogled...

Pošto je YouTube pun (zapadnih) tubera koji hvale igru, evo i jednog zanimljivog gledišta:

Intervju sa jednim od top KR igrača:

Interesantno...pogotovo zadnja trećina, gde govore o teškoći prelaska sa main na druge klase i o F2P vs. P2W.
Lik je potrošio preko 700k dolara do sad, ima 19 altova i svaki dan igra sa njima da bi farmovao materijale za apgrejdovanje...
U suštini, nije P2W po "tipičnoj" definiciji, nema ničega šta F2P igrač ne može da dobije i igra bez plaćanja...ali ćeš da osediš od grinda da bi bio na nivou ljudi koji plaćaju da bi napredovali brže. Eto...

Vrh Dno