Zinnervale 8783Na koji server? Nemoj da nije Zinn![]()
Slažem se...svi trejdmarkovi tipičnog korejskog MMO-a su tu: komično prenaglašena oružja i oklopi, vizuelni i zvučni dizajn, titlovi koji kazuju jedno a glasovni glumci drugo, bezvezna priča, tehnikolor HP bar za bossove sa nekoliko tuceta "života" koje treba da im skineš, "hodnik" nivoi, smorni fetch questovi, obasipanje igrača svim i svačim od starta, gomila sistema bez propisnog objašnjenja, klasično azijsko "rafinisanje" opreme koje će da ti izvadi dušu na visokim nivoima...sve je tu.Ma to samo dok ljudi ne ukapiraju da je igra tipičan korejski p2w grind, posle će da bude pustara kao i sve igre koje su došle odande. Da ne bude zabune ovo pričam kao neko ko je igrao gomilu takvih igara u poslednjih par decenija.
Pa vidi, pratim samo teoretski, igrao sam samo ovu poslednju betu. Sto se tier 1 i 2 tice farmati gold je tu uzaludno jer se u T3 dobija valjda 10x vise golda. E sada nesto su oko golda menjali nisam povatao tacno sta i kako ali, valjda, bice ga manje i lakse ce ga se farmati. U principu idu na to da ce se gold farmati samo jednim karakterom a da ce se materijali za unapredjivanja farmati sa altovima. Mozda gresim ali mi se cini da hoce da idu u tom smeru. E sada kako ce golda biti manje onda ce i cene, fiksne, koje se placaju za razne stvari kao neka vrsta gold sink-a biti nize.Arcibalde, delujes mi kao neko ko izgleda prati ovu igru vec duze vreme.
Igra mi deluje zanimljivo, vidim da postoji i RMT, pa bih poceo ozbiljno da je farmam.
Koje su po tebi najbolje klase za solo PVE content?
Citao sam da su to ove 3:
- berserker - cistokrvni dps
- bard - support
- gunlancer - tanky support dps
I zanima me koliko je lako farmati gold ili sta je vec aktuelno za prodaju, ako imamo jednog main lika i nekoliko altova?
Ako bi mogao da izaberes 2 klase koje ce da igraju zajedno u party i da farmaju end game content, koje bi to bile, jel berserker i gunlancer (bar sam tako citao po redditu) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari