Mene nervira na revolution mali domet
Realno - Revolution tesko, nista se sustinski tu ne dobija (niti pak gubi)... ali matori MX 1000 vec vrediVidim izasao je naslednik MX1000 pa reko da pitam dal neko ima neka iskustva sa njim da li vredi menjati MX Revolution za njega?
pa to me najvise nervira jer ako je bezicnionda mi je glupo za mis koji kosta 90 eura da ne moze dalje od 50cm.A ako te interesuje nasao sam mx1100 za 65 eura ...
Ne znam... ne verujem, iskreno... cenovno je Revolution solidno iznad... pa se tako nadam da su bar egalSta mislis Care jel bolji od Revolutiona ili ne?
Adjustable-dpi laser engine: Provides two smooth-tracking modes (up to 1600 dpi) for customisable precision. Choose the dpi setting that's right for you—from pixel-precise to ultra-fast for customisable precision.
Ne znam... ne verujem, iskreno... cenovno je Revolution solidno iznad... pa se tako nadam da su bar egal
A ovaj sam uzeo jer je: a) najnoviji u Logi-jevoj ponudi :d, b) svaka šuša ima Revolution, c) nadugacko i nasiroko pricano o losem kvalitetu izrade Revolution-a poslednjih serija (kod nas). To je u sustini bilo presudno.
Anyway, nisam nesto preterano trazio, ali ne mogu da nadjem koliko DPI ima senzor... ne pise na kutiji, ne pise na sajtu... ?
Cak sam i SetPoint drajvere instalirao, u nadi da ce tamo mozda biti prikazano (kad vec ima dugme za promenu osetljivosti), ali i tamo mrka kapa...
Corav, ne videh... ocekivao sam veci font :dTo piše na sajtu, overview deo.
Kupio ga, i evo posle par dana se još nisam navikao na oblik, a nešto mi se čini i da neću. Pre ovog mišonje koristio sam M$ natural wirless laser 6000 koji mi je neuporedivo bolje ležao u ruci. Takođe miš je osteno teži, tj. meni previše težak. Iako možda deluje glomazno, mislim da uopšte nije za ljude sa velikom šakom. Prosto ne znam gde sve prste da smestim, i ako imam šaku prosečne veličine.
Za bateriju znam, i user manualu je prikazano da radi na jednu ili dve AA baterije, dakle to je fabrički predviđeno, pa sam i stavio jednu bateriju odmah, ali i tako mi je težak, no svakim danom se sve više navikavam.
Da li mogu negde u SetPoint softveru da vidim trenutnu vrednost za DPI? Prilikom promene putem DPI dugmadi nigde se ne prikazuje na koju je vrednost promenjeno.
Bilo bi bolje, pošto DPI retko menjam, da te tastere korisnim za nešto drugo, npr. zoom, a da se DPI menja kroz softver, ali koliko mi se čini to nije moguće jer ako se DPI tasterima dodeli neka druga funkcija, DPI ostaje (valjda) na vrednosti koja je poslednja setovana i ne može se menjati sve dok se DPI tasterima ne dodeli opet mouse sensitivity funkcija?
Skriveni taster, izgleda, zahteva jak stisak, nekad se čuje jasno da je "kliknuo", ali se ništa ne dogodi. S obzirom da je tako, ne planiram skriveni taster ni da korisim jer se plašim da će se na tom mestu guma vrlo brzo nažuljati jer, kao što rekoh, traži malo jači stisak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari