I niko ne kaže gde to ima "od Kineza" da se kupi Logitech MX Master 4?
Da li mislite u Kini u fabrcici u Suzhou?
Danas mi je stigao iz Gigatrona i meni je baš super miš, velika razlika u odnosu na 2S. Mnogo mi se više dopada silent click, i haptic feedback je odličan.
Jeste plastičniji, ali nije velika razlika u odnosu na ono "gumirano". Direkt bluetooth na mac, sve radi bez problema.
@marantz
Izgleda da im ipak ide prodaja za 120$, pošto na tom linku je lažna vest. Ako probaš da ga kupiš preko linka koji su ostavili, ipak bude $119.99.
Što se tiče 3S, treba ženi da kupim jedan, pa ako stvarno neko može da kaže gde to ima za 60$ kod nekih Kineza, može i to.
Stalno neke "kiselo grožđe" vesti. Nije isto da se kupi bilo koja tehnika kada izađe ili 2 godine kasnije. I nije isto original ili kopija. I nije isto nov i refurbished.
Izgleda da nam ne gine da odvojimo 120€+ za nov MX 4.
Evo ukratko posle gotovo 8h korišćenja danas. Navikavanje ide brže nego što sam mislio, mada ću pravu i najbolju sliku imati za par dana kada se budem vratio na 3s. E sad ovo je isključivo u mom slučaju iz razloga što gesture taster nemam naviku praktično da koristim uopšte...na 3 i 3s je bio na slabo pristupačnom mestu pa verovatno zbog toga...ovo haptic dugme je daleko pristupačnije i jako lepo radi i daje baš dobar feedback, pa se (meni bar) postavlja pitanje zašto su gestures dugme i ubacivali. Ta dial opcija što su ubacili deluje skroz dobro i korisno mada nisam danas mnogo vremena imao da se igram sa podešavanjem i testiram.Koliko je teško dohvatiti gesture dugme koje je sada ispred forward tastera? Deluje da čak i sa velikom šakom, ipak treba pružiti palac dodatno što nije baš prirodno.
U nemackoj na ebay je oko 66e refubrished verzija.@marantz
Izgleda da im ipak ide prodaja za 120$, pošto na tom linku je lažna vest. Ako probaš da ga kupiš preko linka koji su ostavili, ipak bude $119.99.
Što se tiče 3S, treba ženi da kupim jedan, pa ako stvarno neko može da kaže gde to ima za 60$ kod nekih Kineza, može i to.
Stalno neke "kiselo grožđe" vesti. Nije isto da se kupi bilo koja tehnika kada izađe ili 2 godine kasnije. I nije isto original ili kopija. I nije isto nov i refurbished.
Izgleda da nam ne gine da odvojimo 120€+ za nov MX 4.
Evo ukratko posle gotovo 8h korišćenja danas. Navikavanje ide brže nego što sam mislio, mada ću pravu i najbolju sliku imati za par dana kada se budem vratio na 3s. E sad ovo je isključivo u mom slučaju iz razloga što gesture taster nemam naviku praktično da koristim uopšte...na 3 i 3s je bio na slabo pristupačnom mestu pa verovatno zbog toga...ovo haptic dugme je daleko pristupačnije i jako lepo radi i daje baš dobar feedback, pa se (meni bar) postavlja pitanje zašto su gestures dugme i ubacivali. Ta dial opcija što su ubacili deluje skroz dobro i korisno mada nisam danas mnogo vremena imao da se igram sa podešavanjem i testiram.
E sad ono što je tebi bitno, ja lično, sa malom do srednjom veličinom šake, kada normalno držim miša, tek vrh palca mi naleže na gestures taj taster i da bi pritisnuo isti, skroz moram da menjam grip odnosno pomerim ruku malo uvis kako bi dospeo do istoga. Ljudi sa većom šakom verovatno konforno dosegnu i koroste isti bez "vratolomija".
Ono što sam takođe skontao je da horizontalni skrol malo više smooth radi da kažem i iako je možda malo višlje pozicioniran nego na predhodnom modelu, dobro je što nema plastika još iznad koju sam palcem prilikom skrola kačio i u neku ruku mi je predstavljala fizičku mini barijeru na 3s.
Sve u svemu, da kupujem sada sebi novi miš ukoliko je doplata 30-40e (uzeti 4 umesto 3s) dao bih bez rszmišljanja. Čak šta više, videću kako će biti kada se vratim nazad na svoj model, pa ako mi se bude činilo da je baš sa "konja na magarca" što se kaže, iće stari lako u oglase
Javi se meni prvo, mozda mi bude trebao...iće stari lako u oglase
za ovakva pitanja postoji podforum "šta da kupim"Kad vec pricamo o miševima, koji drugi ili treci Miš uzeti umesto ovog S3 a da nije MX 4, ima li ravnog po hvatu i preciznosti, wifi ili BT od drugih firmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari