Uskoro ce da postane standard illumination i sve tastature ce ga imati manje-vise a ko hoce da ide ispred svog vremena morace da plati i cenu za to. Iskreno taj illumination bice uskoro 5 evra skuplji od tastature bez. Mislim da dam tolike pare a dvoumio sam se i razmisljao bas oko kupovine jedne. Najgora stvar je sto ce sama IT industrija da obezvredi "bacenu" kintu na tastaturu sa iluminacijom vrlo brzo i osecao bih se glooopo kada bi me neko pitao tipa posto si platio tast toliko kada imas za trecinu ili kvoter cene prelepe modele ostalih proizvodjaca. Tuga je to....
![]()
Nemojte da se lozite da je ima u "Platou",jer sam upravo doshao odande.Neko je verovatno pomeshao sa Saitek Eclipse II koja je takodje iluminated,i koshta oko 4750 din.Za dizajn-no comment...
Imam dojavu za doticnu tastaturu za 8.12
Lomim se dal da uzmem nju ili neku drugu |u ovom trenutku samo s510| :S videcu kakva cena biti..
Logitech G15 je gaming keyboard i nije u "klasi" sa ovom tastaturom. Ni funkcijom, ni izgledom, ni veličinom...mislim da je 5000din trebalo bi mozda i gresim reci ce ti mastercula
Video je uzivo i stvarno dobro izgleda elegancija,jednostavnost i kvalitet su reci koje opisuju tastaturu dosta je kvalitetnija od G15 mada iG15 ima neshto u sebi![]()
Logitech G15 je gaming keyboard i nije u "klasi" sa ovom tastaturom. Ni funkcijom, ni izgledom, ni veličinom...
Čudi me da distributeri već nemaju ovo u nekim većim količinama...
imate u comtrade shopu . juce sam je video u delta city-u .
audio in/out za slushke sa leve strane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari