Šta je novo?

Logitech Illuminated Keyboard

Ehhh, dok se pojavi nešto kod nas prođe te volja i da kupiš! :(

Mi smo uvek bili trinaesto prase kad je u pitanju dostupnost, mnogo smo mali.

Uskoro ce da postane standard illumination i sve tastature ce ga imati manje-vise a ko hoce da ide ispred svog vremena morace da plati i cenu za to :) . Iskreno taj illumination bice uskoro 5 evra skuplji od tastature bez. Mislim da dam tolike pare a dvoumio sam se i razmisljao bas oko kupovine jedne. Najgora stvar je sto ce sama IT industrija da obezvredi "bacenu" kintu na tastaturu sa iluminacijom vrlo brzo i osecao bih se glooopo kada bi me neko pitao tipa posto si platio tast toliko kada imas za trecinu ili kvoter cene prelepe modele ostalih proizvodjaca. Tuga je to.... :)

Uskoro ce da postane standard illumination i sve tastature ce ga imati manje-vise a ko hoce da ide ispred svog vremena morace da plati i cenu za to :) . Iskreno taj illumination bice uskoro 5 evra skuplji od tastature bez. Mislim da dam tolike pare a dvoumio sam se i razmisljao bas oko kupovine jedne. Najgora stvar je sto ce sama IT industrija da obezvredi "bacenu" kintu na tastaturu sa iluminacijom vrlo brzo i osecao bih se glooopo kada bi me neko pitao tipa posto si platio tast toliko kada imas za trecinu ili kvoter cene prelepe modele ostalih proizvodjaca. Tuga je to.... :)

Tuga je to svakako, ali ako tako razmisljas, onda danas nemoj nista kupiti, jer ce sutra biti jeftinije...

Ja sam pre par dana radio upgrade racunara i gle cuda, ono sto sam platio TEEEESKO per samo par godina, sada sam prodao za kutiju cigara a ovo sto sada ganjam, sam opet TEEESKO platio... i tako to ide...

Da, sigurno ce keyboard illumination jednom biti standard, i sve najjeftinije tastature ce imati, ali to je "buducnost" a znamo da ce u buducnosti SVASTA da se desava, a do tada isto treba potrositi i pare, a i raditi na necemu...

Ok vidim ja da od ovog topiksa nema nishta dok sutra posle posla oko 16h ne odem do plato-a i vidim cenu i postujem na ovom topiku.

Malo sam skeptiačan da je u Platou ima, ali bih voleo da me demantuješ. :)
Ako imaju, zamolio bih te pitaš da li šalju robu kurirskom službom. Hvala!

Inače, tast ne bih kupio sam zbog "svetlećih dugmića", nego zbog sve ukupnog utiska koji ostavlja, da nema iluminaciju, možda bi bila 10e jeftinija, ali i dalje skupa, pre svega zbog kvaliteta izrade. A da će joj brzo pasti cena i neće, svi Logi top modeli dugo drže cenu (recimo MX1000 i sada ima jaku cenu) pa nestanu sa tržišta i zamene ih novi. Što se tiče drugih proizvođača, to je za moj ukus kič & vašar.
@BoArDsLiDe Ne vredi ti da se obazireš na okolinu, valjda kupuješ nešto zato što ti to želiš, a šta će okolina da kaže je manje više nebitno. Tačno da kupiš i najbolju stvar uvek će se naći neki zavidni komšija sa pakosnim komentarima. Ali, odosmo već u debeli off. :D

Poslednja izmena:
Nemojte da se lozite da je ima u "Platou",jer sam upravo doshao odande.Neko je verovatno pomeshao sa Saitek Eclipse II koja je takodje iluminated,i koshta oko 4750 din.Za dizajn-no comment...

Nemojte da se lozite da je ima u "Platou",jer sam upravo doshao odande.Neko je verovatno pomeshao sa Saitek Eclipse II koja je takodje iluminated,i koshta oko 4750 din.Za dizajn-no comment...

Sorry, bio sam ubedjen da je bilo logija... Znam da je bio i Saitek, ali kanda sam Logi video isto. Mozda je prodat, a mozda sam i ja istripovao gadno :D
PS
A sto se tice svetlecih tastatura reci cu par stvari.
G11 imam od kad se pojavio i toliko sam se navikao da to nije normalno. tastatura nije u rangu Natural-a 4K sto se tice ergonomije i kvaliteta tastera, ali je sve ostalo vanserijski dobro. A iluminacija je toliko dobra za nocni gejming ili neko kuckanje da to nije normalno.

Ja narucio u madjarskoj, i dobio odgovor da su sve zalihe rasprodate i da u 2 poslednje isporuke nije stigao ni jedan komad :(

Imam dojavu za doticnu tastaturu za 8.12 :D
Lomim se dal da uzmem nju ili neku drugu |u ovom trenutku samo s510| :S videcu kakva cena biti..

Poslednja izmena:
Uuuu, javi kad stigne ;)

Za kes jos uvek nisam siguran, a gde moze na pm :)

Evo i javno da ze zahvalim useru mastercula, danas mi je stigla tastatura iz naslova, vec pola sata ne mogu da skinem oko a ni ruke sa tastature...

Sreci nema kraja... tasteri su super, fino lezi pod rukama, jako lepo svetli i prezadovoljan sam za sada...

Deluje stvarno kvalitetno, kako po izgledu i izradi tako i pod rukama...

Sve u svemu SUPER!

turbo

mislim da je 5000din trebalo bi mozda i gresim reci ce ti mastercula ;)
Video je uzivo i stvarno dobro izgleda elegancija,jednostavnost i kvalitet su reci koje opisuju tastaturu dosta je kvalitetnija od G15 mada iG15 ima neshto u sebi :)

Ja sam platio 5800 + ptt troskovi...

Ne mogu da skinem oci... gledam tastaturu od pola 8...

zamalo dete da ne okupam :)

Hvala druze, nek te sluzi 100 godina :D

mislim da je 5000din trebalo bi mozda i gresim reci ce ti mastercula ;)
Video je uzivo i stvarno dobro izgleda elegancija,jednostavnost i kvalitet su reci koje opisuju tastaturu dosta je kvalitetnija od G15 mada iG15 ima neshto u sebi :)
Logitech G15 je gaming keyboard i nije u "klasi" sa ovom tastaturom. Ni funkcijom, ni izgledom, ni veličinom...

Čudi me da distributeri već nemaju ovo u nekim većim količinama...

Logitech G15 je gaming keyboard i nije u "klasi" sa ovom tastaturom. Ni funkcijom, ni izgledom, ni veličinom...

Čudi me da distributeri već nemaju ovo u nekim većim količinama...

stoji i to ali treba definisati shta ti trazis za gaming

Upravo to mi i nije jasno... Dok sam igrao igre, uvek sam koristio "obične" tastature... Nikada sa nekim extra tasterima.

Ako cjemo najiskrenije ovoj tastaturi fale samo 2 stvari da zaista bude "ultimativna"

1 usb 2.0 za misha sa desne strane.

1 audio in/out za slushke sa leve strane.

To imam na vecj raspaloj a4tech tastaturi i kada sam saznao da ova to nema iskreno malo sam se smorio mada nije toliko heavy pruzhiti se pola metra do kucjishta i zabosti sve te stvari dole.
Po mom mishljenju sa ta dva dodatka uz kvalitet kako ga Turbo opisuje, odbacio bih sve ostale.

Mozeli i za mene na PM gde moze da se kupi
hvala

Jeste ali za CS ako imash sennheiser hd 205 - vishe nego pristojno za gejming od 2-3 sata... sigurno ne slusham muziku preko tastature lol

Nazad
Vrh Dno