Šta je novo?

Logitech Illuminated Keyboard

SAITEK meni izgleda tako niskobudzetno i prenabudzeno da ide u kitch.

eto ima i MS Sidewinder X6

8-20-08-sidewinder_x6_kb.jpg

Jel kupio vec neko ovu novu Logitech Illuminated? Svidja mi se, pa bih mozda uzeo. :) Zelim da se ponovim sa novim misem i tastaturom. :) Genius NetScroll+ Traveler od 400dpi mi se ne slaze sa logitech ultraX premium. :)

Pa zar za te pare nije ipak bolje uzeti S-510 dekstop nego samo tananu tastaturu?

O kompletima S510/S520 sam i ja razmišljao, ali nekako mi se čini da su S510/S520 promašeni kompleti, skupi za nezahtevne korisnike, nezadovoljavajući za zahtevne korisnike.
Koliko sam čitao ljudi i nisu oduševljeni kvalitetom tastature iz S510/S520 kompleta, koja ne izgleda ni približno lepo kao ova Illuminated. Nabili su gomilu nekih dugmića iznad wristrest-a, gde bi se vremenom nakupljala prljavština, a od prelazaka ruku možda i ti dugmići postanu previše klimavi. I sam wristrest nekako izgleda glomazno i neodmereno.
LX5 miš (u oba kompleta) ne zadovoljava, nema čak ni back i forward tastere, malo bezveze. Risiver je sa kablom i to prevelik.

Illuminated košta, ali mi se sviđa daleko više od bilo koje tastature sa linkova iz prethodnih postova i mislim da ću je kupiti u kombinaciji sa VX Revolution mišem, mada je u igri i Wave Pro komplet. Možda ću kupiti ono što se prvo pojavi, još uvek razmišljam. Iskreno više volim i navikao sam da koristim slim tastature, ali možda, za promenu, kupim Wave Pro. :)

Da li je hod tastera kod Logitech Illuminated Keyboard kao na laptopu ili kao na "običnoj" tastaturi?!

Extra! Kaži mi samo još da li može negde da se pazari u Beogradu, i koja je cena?! Nisam je našao u nekoliko radnji i na nekoliko sajtova...

O kompletima S510/S520 sam i ja razmišljao, ali nekako mi se čini da su S510/S520 promašeni kompleti, skupi za nezahtevne korisnike, nezadovoljavajući za zahtevne korisnike.

Ma, ne brini naći ćeš manu i ovoj.... Tastature i miševi su veoma subjektivna kategorija, stoga nisam pričao o kvalitetu i tim stvarima već jednostavno postavio pitanje: čemu plaćati mnogo toliko par LED-ova kad isti proizvodjač za manje para nudi komplet sastavljen od bežične tastature i miša?

Činjenica jeste da Logitech naplaćuje debelo sve što mu padne na pamet. Ajd primera radi uzmite u razmatranje miševe: RX1000, LX3, LX6 i V150... da ne navodim još par modela.

Ma, ne brini naći ćeš manu i ovoj....

Moraću da se potrudim :p. Mislim da će mana biti ali tek kad je budem imao na svom stolu, a tada će biti kasno za kajanje. ;)

čemu plaćati mnogo toliko par LED-ova kad isti proizvodjač za manje para nudi komplet sastavljen od bežične tastature i miša?

Mislim da sam ti upravo na to i odgovorio. I 10e mi je skupo ako je to bačenih 10e, tj. ako mi proizvod ne završava posao onako kako sam ja to planirao i želeo. Mene lično ne zadovljava S510/S520 komplet, posebno je loš LX5 miš. Ali da, to jeste subjektivna stvar i nekome će ovaj komplet završiti posao, međutim, malo je bezveze da nudiš zastarele alternative u temi u kojoj se priča o novom proizvodu. Komplet S510 je već dovoljno dugo na tržištu pa su ga uglavnom već primetili i kupili oni kojma eventualno odgovara.

Ja hteo kupiti Razer Lycosu kad ono nasi uvezli sa nemackim layout-om.:wall:

Poslednja izmena:
Ma, ne brini naći ćeš manu i ovoj.... Tastature i miševi su veoma subjektivna kategorija, stoga nisam pričao o kvalitetu i tim stvarima već jednostavno postavio pitanje: čemu plaćati mnogo toliko par LED-ova kad isti proizvodjač za manje para nudi komplet sastavljen od bežične tastature i miša?

Činjenica jeste da Logitech naplaćuje debelo sve što mu padne na pamet. Ajd primera radi uzmite u razmatranje miševe: RX1000, LX3, LX6 i V150... da ne navodim još par modela.
naravno da je subjektivna kategorija, ali vidis mene samo zanima prica o kvalitetu, ove miseve sto si naveo neznam ni kako izgledaju.. promenio sam oko 10 miseva do sad i samo mi odgovara G7, imam ga dve godine i kad rikne opet cu ga uzeti.. illuminated ocigledno nije za svako domacinstvo ali kad se pojavi ima da bude in the table..

Gde mogu da kupim Saitek Eclipse tastaturu? Nema je nigde u cenovnicima. Meni je Lycosa dobro da bolje ne moze biti ali mi se ne daje 110e. Uzeo bih Saitek jer ne verujem da je preterano skupa a nudi dobar dizajn sa korektno odradjenom iluminacijom. Sta znam trebalo bi da je kvalitetna ali u svakom slucaju za toliko koliko kosta sigirno da vredi. Ko zna koliko je taj Logy i sigurno nije ispod 100e, lupetam nisam ni pogledao koliko je po stranim prodavnicama ali od Logy-ja ocekujem najvise cene :) . Ja samo hocu nocu da "pogadjam" tastere kada chat-ujem u mraku ili sta vec radim. Nerviram se u AITD-u jer masu puta u mraku ne mogu da pogodim H za heal a kontrole su nepromenjive i onda "pogadjam" masu drugih gloooposti. I tako to :) .

jel ima negde da se pazari Logitech Illuminated Keyboard, jos uvek nisam nigde video

Ja sam nesto nacuo da stize sredinom novemba tako da za sad jos uvek nista.

Ma Lycosa RuLeS!!!!! :)

Eto sredine novembra a ja jos uvek nisam uspeo da nadjem nigde Illuminated...

Neko ima neki info, gde ce biti?

Pre par dana sam video neku gejmersku tastaturu dok sam trazio ovaj Logitech i ladno ima odvojene tastere W A S D. Pa da li je moguce da je svet toliko prepun idiJota koji ne umeju da prebace u igri kontrole na kursorske tastere?! Ja prvo sto uradim u igri kada je instaliram uradim to, jer je mnogo lakse igrati na kursorskim tasterima nego traziti u mraku W A S D. Strasno!

Pa recimo ja nikada ne bih stavio kontrole na kursore, jer sam navikao na raspon ruku izmedju WASD i pacova ;)

A sto se tastature tice mislim da sam je video u knjizari EXTREME PLATO :wave:

Poslednja izmena:
Prvo zgodnije mi je kad su mi komande u alfabetskom delu tastature, tasteri su gusci pa su sve komande u blizini.
Drugo sirina stola je birana po tome koliki je prostor potreban za mis i tastaturu kako ih koristim pa mesta za sirenje nema.
Trece kako koristim G11 tastaturu G tasteri su desno, pa ako programiram neke komande tu kursori postaju jos gluplje resenje.
Cetvrto mnogo su retki ljudi koji sibaju FPS-ove na kursorima a da igraju dobro :D

Ja igram sve na kursorima i dobro igram. Doduse ja oduvek tako igram i zato samo se verovatno i navikao. I dalje stojim prvi tome da je mnogo bolje resenje igrati na kursorima jer su lepo izolovani od ostalih tastera i lako se ponovo nalaze ako sklonis ruku sa njih, i ne mozes slucajno da pritisnes neki susedni taster.

Ja sam pisao mail Platou, danas uvece, tako da cekam odgovor... nadam se sutra...

BTW nasao sam lika u madjarskoj koji moze da nabavi za nekih 70 eura, ako mi se Plato ne javi, ili bude drasticno veca cena, onda narucujem iz Evrope :)

Ja sam pisao mail Platou, danas uvece, tako da cekam odgovor... nadam se sutra...

BTW nasao sam lika u madjarskoj koji moze da nabavi za nekih 70 eura, ako mi se Plato ne javi, ili bude drasticno veca cena, onda narucujem iz Evrope :)

Za tu lovu pre cu da uzmem Razer Lycosu :) .

Za tu lovu pre cu da uzmem Razer Lycosu :) .

neki kupuju AMD a neki Intel, neki Ati a neki Nvidia-u...

Stvar ukusa, dzepa, potreba itd...

Meni se svidja izgled ovog Logija, nisam gamer, ne treba mi milion multifunkcija... treba samo da diskretno svetli nocu i to je sve...

Nazad
Vrh Dno