Ma kakav zvuk iz tastature o tome ne razmisljam uopste. Razmisljam o sledecim stvarima kakva je razlika izmedju te dve kada ih iz blizine pogledas, kakvi su im tasteri na dodir.
Najvaznije mi je od svega sto moja tastatura od 2000 din bez ikakvog drajvera koji za nju ne postoji radi joj sve znaci kada pritisnem kucicu iskace mi chrome, kada pritisnem noticu iskace mi media player, kada pritisnem mute odmah se gasi, odmah se pojacava i smanjuje na najmanji dodir, pauzira i pusta. Nedaj boze da kupim tastaturu od 10.000 da joj nesto tako ne radi to moram da probam u radnji.
Ne trazim ja da u svakom od 100.000 playera radi ona sve, ali windows media player mora da radi sve na njoj u njemu. Prema tome se pravi valjda. Ostalo se podesava, a ne mute ne reaguje, tastatura zamrzne igricu i ostale stvari. E sada ako covek gleda sta pise o problemima u vezi tastature i ode na sajt gde su nagomilani problemi iz celog sveta sta je snaslo ljude naravno da onda nece kupiti nijednu stvar ako tako gleda. Ne znam krenucu sa kesa dovoljno i za jednu i za drugu pa cu videti. Mozda cak i sutra a sigurno u toku nedelje. Ne znam sto sa G510 ima toliko malo komentara. Jer ona bas skoro izasla???
Da li neko zna da li je stvarno osim tog ekrana malog sve na njima istog kvaliteta i na G110 i na G510 ja ne verujem. Verovatno je G110 malo prostija ali to ne znaci nista jer su mnoge stvari mnogo lepse bas zato sto su prostije.
Logitech G110 je 5900 jer da je 6900 kupio bi G510 ako je tako. Samo za G510 postoje 2 cene 92e i 102 e pa me zanima da li smo mi toliko skrenuli da postavljamo u katalog 2 puta istu tastaturu po razlicitim cenama ili su dva razicita miodela u pitanju. Ako su dva modela u pitanju nikada ne kupujem jeftiniji ali ako uzmem za 100e a ima za 90e onda samnom nesto nije u redu.