TosaNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2010
- Poena
- 305
A evo je i ova sto sam rekao prvo da necu u pravi cas da mi poremeti racunicu
http://www.youtube.com/watch?v=n2SWUJNNWyI
jer tako je bilo i za 5770 pa na kraju ispalo 5870 2GB. Malo sam morao da doplatim skoro 1.500 din.
Jer ja vam nisam rekao ja imam jako mali prostor za tastaturu. Tacnije 70Cm. Ostaje mi samo 17-18 cm ako uzmem G110 i G510. U planu je promena stola ali opet...
Mislim ja i mogu da je povucem 10 cm sa te ploce ...
Ja vec znam kako ce se zavrsiti sve ali ajde da vidimo i to. Samo ne bih voleo da sam na mestu tog prodavca jer moraju pazljivi da budu ja izlazim odmah ako mi se nesto zameri a gledam pola sata 2-3 stvari. Samo to ako sigurno kupujem ne radim to kada necu uzeti neku nego kada krenem da kupim. Trazicu sve 3 da vidim.
*** samo 20 cm za misa, mora da bude na crvenom modu i na 2400 dpi, 3200 mi je previse.
Mogu taman onda da presecem srednju goliathus speed scalpelom i dam drugu polovinu nekome.
Nemoraš da brineš što se tiče mesta za miša možeš napraviti tako što tastaturu pomeriš u stranu i dobiješ još jedno 5 cm jer ako je tastatura na nožicama komotno možeš da je smakneš tako da ti G taste ''vise'' u vazduhu ali to ti nesmeta jer je tastura dovoljno teška sama po sebi i samim tim dovoljno stabilna tako da može da izdrži tih 5 cm što ti vise ako ti tih 5cm nešto znače. Ja sam je pomerio u stranu tako da sam dobio na prostoru za miša i sasvim mi je dovoljna površina na raspolaganju. Mnogo veći problem bi imao da uzimaš na pr. tastaturu G510 koja ima više G tipki ali je samim tim duža od G110 i zauzima više mesta od G110 tako da i ako bi je pomerio u stranu nebi dobio ništa jer je izuzetno dugačka.
Ubedjen sam da su tipke (veličina) potpuno iste kod svih modela G serije. Imaju isti kvalitet plastike, izrade i pritiska.
Poslednja izmena: