Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

To su trenutne oscilacije. On je pokazao već da ima potencijala i de se čeka pogodan trenutak.

Lep ja rekoh da se o ltc ne pise. ni dobro ni lose. Cim se izrazi neka pozitiva eto njega dole. Mada nije samo on i nije opravdanje naravno.

Jel ti to ozbiljno misliš, ili se šališ ? Ja ga imam podosta, pa zato pitam, da se i ja nadam što većoj cifri.
Obrazloži ako ti nije teško. Hvala.
Da, ozbiljan sam. LTC je jedan od prvih novcica koji su se pojavilini crypto svetu. Zajednica koja se stvorila oko njega je "matora" i zna sta radi. Ljudi spominju Char Lee koji je osnivac LTC da ga je upravo on i upropastio jer ga je istovario kada je cena bila visoka. Sa tim se ne bih slozio... Max Supply je 84.00 M sto nam govori da ga ubedljivo najmanje ima u cirkulaciji. LTC strasno sporo skace ali onog dana kada bude krenuo da raste nece se tako lako zaustaviti. Ako gledamo chart BTC/LTC. LTC je vec jako dugo na istoriskom minimumu. Samo da se vrati na odnos iz 2017 godine cena ce mu biti na +500$. Transakcije preko LTC su i dan danas sa najmanjom provizijom sto ga cini TOP novcicem za obavljanje transakcija..
Polako i strpljivo sa LTC ako ti nije frka cuvaj ga. Cena ce doci ako ne u ovom siklusu onda u narednom sigurno

Moja logika je malo prosta. Verujem da ima rezon: Dokle god se doge forsira , dotle ce cena ltc biti niska. Ne moze i jare i pare u isto vreme. Doge je na vrhu isplatljivosti, ltc je na dnu. script mineri rade punom parom a pulovi u merge modu lopatama dele uz ltc i doge i sijaset njih.

Kad smo kod LTC vec u naredne dve nedelje ga vidim preko 150. Suska se i neki ETF sto bi ga debelo poguralo

Prilozi

• Screenshot_20250131-171235.png
    Screenshot_20250131-171235.png
    72.9 KB · Pregleda: 15
Dobro se drži. Lepo bi bilo da otpeva labudovu pesmu, da nagradi hodlere za sve ove godine.

......
Polako i strpljivo sa LTC ako ti nije frka cuvaj ga. Cena ce doci ako ne u ovom siklusu onda u narednom sigurno
Ja ne želim da sačekam sledeći ciklus sa LTC. Izlazim iz njega kompletno ove godine, samo je pitanje vremena, tj. cene.
200 do 300 $ bi bila sasvim dovoljna cena da ga prebacim u nešto drugo ili u fiat.
Jeste mi frka jer će me sledeći ciklus dočekati u penziji, a treba što pre i potrošiti nešto, ne samo strpljivo čuvati.
Znači meni se žuri zbog mojih godina, a moja deca će holdati ono što moraju i što steknu.

ulaz oko stotke , izlaz na 130 3 puta u zadnja tri meseca ...
Dugorocno ce mozda ici navise , ali ne znam. Ono sto je verovatno da ce sigurno jos jednom poljubiti stotku , pa ce se opet istresati na stotrideset a posle ... videcemo.

2017-e je 20.dec. bio oko 350$ , 2021-e je na istoj toj ceni bio oko 7. maja.
Nadam se da će ovog proleća 2025-e, do kraja maja postići istu cenu, pa da se razilazimo.
Mada mislim da ću stepenasto da ga prodajem već od 250$, pa na dalje.

Nazad
Vrh Dno