Jel ti to ozbiljno misliš, ili se šališ ? Ja ga imam podosta, pa zato pitam, da se i ja nadam što većoj cifri.LTC ne be bih davao ispod 500 ni pod tackom razno
Da, ozbiljan sam. LTC je jedan od prvih novcica koji su se pojavilini crypto svetu. Zajednica koja se stvorila oko njega je "matora" i zna sta radi. Ljudi spominju Char Lee koji je osnivac LTC da ga je upravo on i upropastio jer ga je istovario kada je cena bila visoka. Sa tim se ne bih slozio... Max Supply je 84.00 M sto nam govori da ga ubedljivo najmanje ima u cirkulaciji. LTC strasno sporo skace ali onog dana kada bude krenuo da raste nece se tako lako zaustaviti. Ako gledamo chart BTC/LTC. LTC je vec jako dugo na istoriskom minimumu. Samo da se vrati na odnos iz 2017 godine cena ce mu biti na +500$. Transakcije preko LTC su i dan danas sa najmanjom provizijom sto ga cini TOP novcicem za obavljanje transakcija..Jel ti to ozbiljno misliš, ili se šališ ? Ja ga imam podosta, pa zato pitam, da se i ja nadam što većoj cifri.
Obrazloži ako ti nije teško. Hvala.
Ja ne želim da sačekam sledeći ciklus sa LTC. Izlazim iz njega kompletno ove godine, samo je pitanje vremena, tj. cene.......
Polako i strpljivo sa LTC ako ti nije frka cuvaj ga. Cena ce doci ako ne u ovom siklusu onda u narednom sigurno
Имаш јаку цену. Ја нудим LTC за 170$LTC ne be bih davao ispod 500 ni pod tackom razno
Bato, nisi puno promasio, drzi se nas LTC. Jel ima nešto novo sa ETF ?Kad smo kod LTC vec u naredne dve nedelje ga vidim preko 150. Suska se i neki ETF sto bi ga debelo poguralo
Po svemu sudeci gotovo je izvesno da ce LTC uci u ETF. Ceka se pravi trenutak. Sam ulazak LTC u ETF ce lansirati cenu. Treba biti strpljiv i cekati trenutak. Cena od 500$ i nije tako daleka. Ja ga necu prodavati sigurno.Bato, nisi puno promasio, drzi se nas LTC. Jel ima nešto novo sa ETF ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari