Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Necu! Napisao sam vec da je jedan nas user i da ce on napisati ako zeli. Nije ni na meni ni na Voyageru da to prenosimo. Ja to nisam napisao iz postovanja prema doticnom clanu. Necu da ga preskacem.
Jel neko Charlija proziva sto je najavio iznenadjenje a nije rekao koje? Ne. Ne kapiram zasto ovde mora da se nadje neki dezurni koji bi sve da zna.
Jesam i za "sredu" trebao da konpromitujem nekoga ko zaradjuje kao pola foruma zajedno i da rizikujemo njegov posao jer je Voyager zeleo da zna?! Dajte bre ljudi, sidjite na zemlju.
Ali ok, necu pisati nista, ni dobro ni lose pa cete onda biti zadovoljni. Ocigledno je to resenje. Pametni ljudi otisli s foruma, ja sam ocigledno glup posto nisam na vreme skontao ;)

Tapatalk

Praviš se glup, a nisi. Daj da ti nacrtam.

Eto, klasican primer coveka koji ne ume da cuti :d Ja necu da sirim traceve, ti se slobodno bavi time. Da je taj korisnik hteo da napise javno napisao bi. Lepo sto postujes druge clanove. Znas kada ces opet dobiti neku informaciju tako?

Čovek mi nije rekao da ne kažem nikome i lepo je napisao zašto nije hteo da napiše ništa na forumu. Citirao sam ga. Prema tome, ne kompromitujem izvor i ne kompromitujem sebe, jer sam rekao da je informacija došla iz 4. ruke.

I samo mi reci, sta si sada dobio? Sta je tebi sad toliko znacila ta informacija i sta si dobio sto si sada to napisao? Sta je tebi sad to pomoglo?

Velika kompanija je i naš EPS i neki Indijski telekom. Svako u svom mikrokosmosu. Kad znam da se o ebayu moglo šuškati, to daje mnogo više težine nego da je neko u EPS-u odlučio da se dugovanja za struju mogu plaćati u LTC-u ili račun za telefon u Indiji.

Malo li sam pomogao do sada pa me ti sada pravis beskorisnim?

Izvrćeš kontekst. Ne možeš me citirati da sam te nazvao beskorisnim, a nisam to ni mislio. Rekao sam da način na koji imaš tendenciju da predočiš ostalim članovima da nešto znaš, a ''ne možeš'' da kažeš ne pomaže nikome (članovima).

Evo, nisi video da krece jos jedan servis za placanje, LitePal. Nisi preneo ni da je LTC dodat na NC exchange. Jel ja sad treba da se spustam na tvoj nivo i da pricam kako nisi ni od kakve pomoci? ;)
Super, hvala! :) Daj još informacija, dok god ti je zanimljivo da ih deliš, deli. Samo ili prenesi info u potpunosti ili nemoj. Ne merimo čiji je duži. Ako si mislio da merimo, onda si promašio.

Meni je najlakse da ne pisem nista i da me takvi kao ti ne prozivaju bzvz. Necu biti ni od kakve pomoci bas nikome. Jel tako bolje?

Sram da bude svakog ko bi te prozvao! :) Zamisli, prozvali te na internetu na forumu jer si preneo da si čuo glasinu. Pardon, čuo si da neka velika firma treba da uđe u igru sa LTC-om, to će biti velika novina i velika vest, ali ne možeš da nam kažeš više o tome, čuće se već.

Cela poenta i ovaj i prošli put je da ako imaš nešto o čemu bi da pišeš, a ne želiš, nemoj ni da nagoveštavaš. Po mom mišljenju to nije kolegijalno, a nisam jedini koji deli taj sentiment.

A najiskrenije hvala za sve proverene informacije koje ubaciš na forum i optimizam.

Zavrsili smo diskusiju. Necu gubiti vreme na kancerogene likove koji bi se svadjali bez razloga samo da isteraju nesto svoje. Ja se zbog takvih sigurno necu menjati.

Tapatalk

Definitivno trebaš da pogledaš šta znači reč kancerogeno :D

Evo ga Saj :D

Pa bolje se drzi ovaj krug....105e, prosli je do 80 pao

Sent from my Z5

Videcete kakvih vesti ce tek biti ;) Ovo sa ATM je i smesno. Uskoro ce se to drasticno povecati, samo da krenu s krupnim imenima.

Pogledajte prilog 245738
Primecena je cudna faca u senatu :d
96ed5614199e2d0be2be4761f7483950.jpg

Its a rocketman! :D

Poslednja izmena:
A sta ja pricam jos od prosle godine? :D
Tu i ne pise nista konkretno.
Novcic je sredjen, leti. Kapaciteti nisu ni blizu opterecenog. Mast i schnorr su vrhunske implementacije na kojima se radi. Za koji dan izlazi novi wallet koji smanjuje provizije za slanje. Skoro svaka 2-4 dana neka menjacnica na svetu doda LTC. Usli su i u Indiju. Sve vise servisa dodaju LTC kao nacin placanja. Sinoc je objavljeno da i neki servis u americi ubacuje LTC. Nicu servisi bazirani na LTC-u sto je jos bolja vest.
Bukvalno u 5 od 7 dana u nedelju se objavi neka dobra vest. Vise ne mogu ni da ispratim sve niti da popamtim nazive menjacnica i servisa. Plus su najavili ono iznenadjenje koje cemo tek videti.
Bice raketa kao ona sinoc ;)

Tapatalk

Biće raketa ako se i BTC raketira :)

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

To svakako. BTC je mnozioc u jednacini. Ali LTC ce svejedno ojacati u odnosu na BTC. Ove godine ocekujem probijanje najjaceg odnosa izmedju ova dva novcica.

Tapatalk

Srpski Satoshi Lite, ziv bio :D

Sve je to ok, ali ako btc vredi djokicu, moze ltc i da ga stigne, al najbolje sto moze da bude je djokica

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Daj malo i meni Kurajberu, šta je ovde dobro? :d

the Fund targets 70% coverage of the digital asset market.

The Fund does not currently operate a redemption program. As a result, there can be no assurance that the value of the shares will approximate the value of the Fund Components held by the Fund...

The Fund is a Cayman Islands limited liability company based in the United States. 

As described more fully in the private placement memorandum, an investment in the Fund is highly speculative in nature.

investors will be required to bear the risk of investment and lack of liquidity for at least one year.

The Fund is not registered with the Securities and Exchange Commission and is not subject to disclosure and certain other requirements mandated by U.S. securities laws. 

Founded in 2013, Grayscale Investments, LLC is a wholly-owned subsidiary of Digital Currency Group, Inc., which builds and supports bitcoin and blockchain companies by leveraging its insights, network, and access to capital. 

Grayscale Investments, LLC is the sponsor of the Bitcoin Investment Trust, the Ethereum Classic Investment Trust, the Zcash Investment Trust and the Digital Large Cap Fund.

Jednom rečju, ako sam dobro razumeo, oni planiraju da drže većinu kapitala (70%) u BTC, BCH, ETH, XRP, LTC. Ako želite da uđete u priču, sledećih godinu dana vaša investicija ne može da se povuče a sigurnost nemate jer je firma sa Kajmanskih ostrva i ne podleže US regulaciji.

Pa megalol.

Pa nisam rekao da ulazes pare u fond :d
Dobro je za kripto uopste. A mozda oni rade X godina pa im i ne trebaju nikakve garancije. Mozda ce i da zapale investitore ali to nije nas problem ;)

Ono sto sam hteo da kazem je da se LTC sprema zestoko da opali. U kripto krugovima se sve vise prica o LTC-u. Litepay krece 26-og s radom. Akumulira se i dalje ali morace cena gore. Za 10 dana je najavljen i onaj fork za koji cemo tek da vidimo koliko su ozbiljni. Sve ozbiljnije se prica o LTC-u kao sredstvo placanja na raznim servisima.
Bukvalno sve vesti su pozitivne, zajednica je nikad jaca.

https://www.forbes.com/sites/quora/2018/02/08/what-is-litecoin

Tapatalk

Ne mogu da se naviknem na ovu sliku SAJ-a, kao da ne pise on, zbunim se :d

Hahaha Cuti, neobicno je i meni, kao da pise neko drugi, neko pametan :d
Trend je takav, mora pile s raketom ;)
Kupujte karte na vreme dok ne poleti.

Tapatalk

Pa nisam rekao da ulazes pare u fond :d
Dobro je za kripto uopste. A mozda oni rade X godina pa im i ne trebaju nikakve garancije. Mozda ce i da zapale investitore ali to nije nas problem ;)

Ono sto sam hteo da kazem je da se LTC sprema zestoko da opali. U kripto krugovima se sve vise prica o LTC-u. Litepay krece 26-og s radom. Akumulira se i dalje ali morace cena gore. Za 10 dana je najavljen i onaj fork za koji cemo tek da vidimo koliko su ozbiljni. Sve ozbiljnije se prica o LTC-u kao sredstvo placanja na raznim servisima.
Bukvalno sve vesti su pozitivne, zajednica je nikad jaca.

https://www.forbes.com/sites/quora/2018/02/08/what-is-litecoin

Tapatalk
Screen Shot 2018-02-09 at 22.27.20.png

taj fork je hoax

99% da jeste, razumemo se. Bilo je varijanti sa uradjenim sajtovima, svasta su najavljivali i lupali... Ovi su za sada kao i najozbiljniji mada ne vidim da je ih iko nesto ozbiljno shvata. To apsolutno nista ne menja sto se LTC-a tice niti ima ikakve veze sa bilo kojim od developera iz litecoin ekipe. Ovo su neki anonimusi. Doduse ne bi me cudilo da neko stvarno odradi fork i da proba da uzme neke pare. Ljudi koji imaju LTC moci ce da ucare taj krs i ako izvuku neki dinar na poklon to je ok. Dok se ne dogodi treba iskulirati maksimalno. Sve i da se desi fork treba biti oprezan sa time da ne bi ostali bez ltc-a. Ja sam ono samo usput spomenuo ;)

Tapatalk

Po meni je samo pitanje da li su se ljudi oladili od forkova, nebitno da li je hoax. Ako nisu a ja mislim da nisu poguraće to cenu LTC.

Malo sam čitao i ajde da kažem da nemam nikakav background info o likovima koji su rešili da forkuju ali čini mi se da do forka može doći. Jeste, likovi su u fazonu, forkujemo jer nam se ćefnulo. Nemamo marketing, whitepaper i priču pa čak ni wallet i sve smo kopirali ali bole nas uvo, kada mogu svi da forkuju, što ne bismo i mi. Ali nišu su našli. Dakle sha256 za sve sa starim asicima, jeftino brzo trte mrte, popularizacija deljenjem preko forka i to je to. Mislim smešno zvuči ali mislim mislim da ćemo se nagledati smešnih forkova iz ćefa. Elem, ne košta ništa da se torbari ltc pa da se onda gleda da li će biti nešto od toga. To što ih je Čarli nagazio... Pa nagazio je i bch a sada ima i lični problem sa svojim čedom.

Jedini problem je sto ce neko levi da koristi Litecoin naziv, na ostalo ne treba ni obracati paznju. Ako ista bude vredeo ok, ako ne bude vredeo i to je ok. Krece najezda glupih forkova.

Tapatalk

Kakav voz, raketa bre.

Zoom, zoom, zoom we're going to the moon :d

Ja ušao na vreme, mada sam mogao malo više u LTC ali ok nema kajanja.

Bravo. Stvarno je bilo vreme :)

Vrh Dno