Sa 160K pratilaca mislim da je jedan u prvih pet ljudi u kriptu
A ostala 4 su ?
Ako si ozbiljan bila je lista gde se glasalo, iskreno bilo je pre par meseci i nisam obracao paznju jer ima razlicitih misljenja, ali je coblee bio neko ko je jos tada imao najveci rast.... znam da sam bar desetak ljudi sa iste liste zapazio odavno, bilo je i tu onih sto su postali vise neaktivni, itd
Takodje i core kanal koji pratim coblee je u zadnjih 6+ meseci uvek u toku (pogotovo od kad je napustio coinbase i litecoin/crypto mu je prakticno glavni posao) i vodi veoma zapazene diskusije sto na twitter sta u medijima... pogotovo sto nema licnu korost da promovise samo litecoin vec je i vise nego aktivan kao promoter bitcoina i decentralizovanog puta
Neko moze da kaze da je to i Vitalik, ali vitalik ne promovise bitcoin vec manipulishe shodno svojim bednim interesima da cuva svoje ICO premine shit koji ga je proslavio
PS: nije bila lista sa nekog retardiranog placenog sajta aka bitcoin.com i ver-a vec bas lista gde su ljudi glasali, ako nadjem postavim je
Ovo liste generalno za ceo crypto ne samo za bitcoin, iskreno tu je vitalik naravno visoko kotiran a Lee je na 9 mestu
https://www.rise.global/top-fintech-people
listu koju sam ja pre par meseci gledao nisam nasao
Kakav bre slack nešiću [emoji23]Mene zanima jel jos nekom izbacuje ove cipele zenske pri ulazu u temu (ko koristi slack)
Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk
Znamo sta se desi kada se ltc pravi mrtav
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari