Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Ma nece to nigde, to je propao coin, sad ce na 3$ da padne, kako kazu strucnjaci ili veciti djaci :)

to je samo dokaz da je ovde sve moguce, i da veze nema sa nekim predvidjanjima i citanje grafika itd... uhapsi sutra FBI nekog ko je vezan za menjacnicu (kao npr btc-e) zaplene sredstva ili taj neko pokrede malo ( kao npr Mt Gox) moze sve da se srusi (kao sto se i srusilo kad je MT Gox pao) ili da ostane stabilno cak i da raste ( kao kad je btc-e bio ugasen)

Bilo bi pošteno da na 100$, svi koji su terali sprdnju sa saj-om, daju čoveku po 1 ltc. :smoke:

LtC on gOx

Nego cekate sad 200$ ili?

:d

Sent from my P8000 6.0 using Tapatalk

La reče 120-125$

Naravno da ih nema sada. 2 godine su prozivali, dosta je. Sad vise nije smesno ni onima koji su se smejali pocetkom godine kada sam pricao da lako moze da se desi da i 100$ ove godine pregazi kao plitak potok. Sad verovatno ni Studentu nije smesno jer nije verovao u LTC, hejtuje ga od 20$ i zeza sto nisam prodao a realno najbolja je investicija ove godine.
Opusteno, ko se opario opario se. Valjda je i Asic uzeo neke pare, da ne slusamo godinama kako kuka. Da sacekamo i zvanicno da predje magicnu stotku i da smatramo da sam odsluzio svoju robiju :d
E, seca se Student sigurno mog providjenja i magicne cifre... Video sam 500$ u solji :D
(Obzirom koja je solja bila u pitanju ne bih vam preporucio da cekate tu cifru i da to shvatite ozbiljno :d)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Jel se zna kada ce btc-e da oslobodi ljudima novcice? Do tada ocekujem da ce da raste LTC, ali posle toga...

Zna kako, više puta pominjano da pravila u ovoj priči nema. Mene jedan poznanik proziva već dva meseca, što sam ga odgovorio od kupovine btc-a, kada je padao ispod 2000$... ja cenio da je ovaj krug gotov. :S:

Bog ti dao, a ne da ti đavo.. ponovo si se uvalio. :p
Hahahahahahaha ***, setio sam se toga :d
Jednom ce i to da se obistiniti. Solja ne laze [emoji14]
Aj prvo da pregazimo stotku pa cemo posle o tome. Mada, sta fali da ltc udari na 0.1, taman 500 kinti ;)

ljudi jedno poluamatersko pitanje, sinhronizovao sam wallet posle 2 meseca, i izbacuje mi pri vrhu walleta Urgent : Allert key compromised, upgrade required
sta da radim kad mi to izbaci, obrisem wallet sacuvam wallet dat, pa instaliram novi? ili kod koji koristim u tom walletu da promenim?

Naravno da ih nema sada. 2 godine su prozivali, dosta je. Sad vise nije smesno ni onima koji su se smejali pocetkom godine kada sam pricao da lako moze da se desi da i 100$ ove godine pregazi kao plitak potok. Sad verovatno ni Studentu nije smesno jer nije verovao u LTC, hejtuje ga od 20$ i zeza sto nisam prodao a realno najbolja je investicija ove godine.
Opusteno, ko se opario opario se. Valjda je i Asic uzeo neke pare, da ne slusamo godinama kako kuka. Da sacekamo i zvanicno da predje magicnu stotku i da smatramo da sam odsluzio svoju robiju :d
E, seca se Student sigurno mog providjenja i magicne cifre... Video sam 500$ u solji :D
(Obzirom koja je solja bila u pitanju ne bih vam preporucio da cekate tu cifru i da to shvatite ozbiljno :d)

Svaka cast na izdrzaju, nadam se da neces propustiti sta cekas, to samo ti znas gde je i kad ti treba:smoke: Moram da te ispravim za par izjava. Nisam izasao na 20$ vec na 0.017 prema BTC-u, ja to tako gledam. Nisam usao ponovo niti cu jer sam smatrao i jos uvek tako procenjujem, da je LTC najveci deo svog rasta odradio (i dalje gledam spram BTC). I treca bitna stvar, LTC je i dalje samo dobra investicija u ovoj godini, daleko od najbolje. Nadam se da ne treba da nabrajam, lako se vidi, ko hoce da vidi. Sve u svemu ove godine niko nije mogao da pogresi sta god da je kupio. Uzivajte u ceni i onoj koja ce mozda doci, jos visoj.

Moguce padavine sledeca dva dana, nedelja topla :)
Maksimalan odmor. Ne pipam nista.

[emoji23][emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Znaci miruje...a pred zatisje....

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Polako, skuplja se snaga. Koliko je tesko da BTC probije 5000 toliko je tesko i LTC-u da probije 100$. 99% je da ce probijati zajedno, ocekujem napad ali nece bas biti ovih dana, mora dosta kesa da se skupi za taj poduhvat. Ako se opet odbije stvarno ce da bude potop :p

Kakva dumpcina, stvarno nisam ocekivao

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Vrh Dno