Phoenix257
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.02.2005
- Poena
- 440
Ma nece to nigde, to je propao coin, sad ce na 3$ da padne, kako kazu strucnjaci ili veciti djaci 
Greska, LTC na 1$ a BTC na 100$. Onda kupimo ASICe i pocnemo da rudarimo.Ma nece to nigde, to je propao coin, sad ce na 3$ da padne, kako kazu strucnjaci ili veciti djaci![]()
Bog ti dao, a ne da ti đavo.. ponovo si se uvalio.E, seca se Student sigurno mog providjenja i magicne cifre... Video sam 500$ u solji
...
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Bog ti dao, a ne da ti đavo.. ponovo si se uvalio.![]()
Hahahahahahaha ***, setio sam se toga :dBog ti dao, a ne da ti đavo.. ponovo si se uvalio.![]()
Naravno da ih nema sada. 2 godine su prozivali, dosta je. Sad vise nije smesno ni onima koji su se smejali pocetkom godine kada sam pricao da lako moze da se desi da i 100$ ove godine pregazi kao plitak potok. Sad verovatno ni Studentu nije smesno jer nije verovao u LTC, hejtuje ga od 20$ i zeza sto nisam prodao a realno najbolja je investicija ove godine.
Opusteno, ko se opario opario se. Valjda je i Asic uzeo neke pare, da ne slusamo godinama kako kuka. Da sacekamo i zvanicno da predje magicnu stotku i da smatramo da sam odsluzio svoju robiju :d
E, seca se Student sigurno mog providjenja i magicne cifre... Video sam 500$ u solji
(Obzirom koja je solja bila u pitanju ne bih vam preporucio da cekate tu cifru i da to shvatite ozbiljno :d)
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Znaci miruje...a pred zatisje....
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari