Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Mislim da oboje pricate ispravne stvari ( ne zezam se) ali zaboravljate glavnu cinejnicu, a to je ljudska sujeta. Ko je prodao na 0.02 taj moze da ga pljuje do prekosutra i bas ga briga sta ce biti sa njim. Ko nije prodao nista,a dokupljivao je taj moze do prekosutra da pise da ltc vredi necemu nadajuci se ceni za istresanje. Ako je istina ono sto se pise, a pisu uglavnom hajperi, ltc je test poligon za btc. Zasto bi zamorce imalo neku vrednost? Nemam nista protiv LTC-a naprotiv na njemu sam zaradio lepe pare na P&D koji su bili. ALi slazem se vise sa studentom. Kada neko napise niste ni svesni sta sledi onda neka podeli znanje jer u suprotnom se smatra sujetom i spada pod trolovanje. Isto tako ako neko navija za damp bez nekih preciznih razloga isto se smatra trolovanjem. Ono kako meni izgleda je da mu ne daju ispod 0.01 i da se vrsi akumulacija. E sad da li ce oni koji kontrolisu cenu tako da predstavljaju pa oni koji procene da necemu vredi kupovati za sve pare pa onda damp na 0.005 ili ce podignuti LTC na 0.5 to niko ne zna dok ne pocne nesto da se desava. Posto su postovi obrisani isto tako mislim i za eth. Nekoj ludoj sreci hvala nisam prodavao od 40$ i sada nisam ni svestan koliko imam vise. Cinjenica je da ce u nekom trenutku pasti, ali kada i koliko su samo spekulacije i zelje pojedinaca. Ovde se svelo na nismo ni svesni sta ce biti ako ce biti koliko ce biti ako uopste bude jer ako ne onda nam niko nije kriv, a ako bude onda nam je lepo receno, do tehnickih analiza zasto ce prosle nedelje btc da padne na 1600 kada dodje na 2600$...

I da se podsetimo za ove sto su protiv POW i sve je scam. BTC nije POW? Minerima nije interesantan i oni koji veruju su mu digli cenu? Fee nema veze sa transakcijama? Pa da je tako svi altcoini bi bili sada na 1000$

Pogledajte prilog 230911

Poslednja izmena:
Sujeta nema veze s tim sta ce ljudi da urade. Ima samo veze kako se sada ponasaju.
Jeste ltc zamorce btc-a ali prvi put ide ispred btc-a i to se tek zalece. Jeste, sudbina tj. cena mu uveliko zavisi od cene btc-a ali i sa ostalim novcicima je isto. Inovacije na btc-u su diskutabilne i prespore zbog trenutne situacije ali sve i da ltc ostane samo test platforma za btc cena mu moze biti dosta veca. Zasto bilo koji novcic ima cenu? Nije bas da imaju neku upotrebnu vrednost. Vredi zato sto je neko spreman da plati. Placaju jer ulazu u projekat koji ce kasnije imati neku upotrebnu vrednost ili makar vecu cenu. Svaki razvoj na kojem se radi ce se isplatiti.
Dali ce se mozda vise zaraditi na nekom drugom novcicu? Skoro sigurno. Uvek moze neko djubre da se naduva 10x za 2 dana. Ono sto hocu da kazem da LTC sigurno nije zavrsio svoju pricu s ovom cenom ;)
Naravno, ako imate priliku da obrnete novcice brze ili vise to uvek podrzavam.

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

A sta tek mislis sta su ostali altcoini u prvih top 20?
LTC bar je test poligon za offload BTC, ovi ostali su cist premine hype sindrom sa kao nekim tech-om koji se nigde ne koristi

Ja iskreno nista vise ni ne ocekujem, moj misljenje je davno receno da sad sve zavisi od BTC i dalje se nista nije promenulo, ali masa njim ima potrebu da troluje a znam kad bi neko inicirao heavy dumpo na 0.006 svima njima bi zinulo dupe :D pogotovo sto svi znaju da dolazi bitstamp, cilj im je da uzmu low kako bu uvatili 20-50+% pumpa

@saj
ok 95% se slazem sa onim sto si napisao. Samo sam zeleo da napomenem na ono sto se pise vezano za pump i dump, a isti ti su ili prodali prerano ili usli prekasno ili pilicarili na istom... Ljudi placaju jer se nadaju ili im se bar prica da ce kasnije imati neku korist ili nekoliko stotina/hiljada/miliona $ vise. Niko ne daje pare iz "verovanja", mada ima i takvih pa posle pljuju po svemu, evo vidimo zivi primer :D LTC ce verovatno ici gore ali do koje mere i kada to niko ne zna, ici ce onoliko koliko ce neko da dozvoli uz verovatno moguc dump pre svega. Na nama je da logickim,tehnickim i hajp/hejt analizama hvatamo talase ili da se bar kaze zasto neko misli da je tako. Opet kazem, lako je pisati da ce ici u nebo i mozda bude 1:1 sa btc-om ako smo all in pa nemamo drugog izbora i lakse ce nam biti na dusi, takodje lako je i pisati suprotno.

@z
a za sta se btc koristi?(nisam sarkastican) Za placanje? Pa skoro to isto mogu da kupim sa ethom, mozda ne sve ali btc je mnogo stariji novcic, a videcemo kako ce se stvari odvijati mada eth nije ni zamisljen za placanje. Inace vecina ljudi je zbog brzine transakcija presla na eth umesto btc, a isto tako ltc se uveo na manje "sire" poznate menjacnice gde se mogu povuci $/€

sve u svemu sbbkbb, sve znamo dok u stvari nista ne znamo i kupimo mrvice koje nam neko servira. Mada i mrvica na vise miliona mogu biti, za nas, lepa suma...

Poslednja izmena:
Saj

U pravu si za lupetanje, previse ga ima, cesto bez ikakvog argumenta. Argumentovano lupetanje je dozvoljeno, ko vise puta lupi sa argumentom pa pogodi postaje cenjeniji. Ali, kad kazes LTC ce ici sigurno gore, u to nema sumnje, sta pod time podrazumevas? Moras dati neki datum, makar priblizno. Jer sama konstatacija ici ce gore moze se podvesti pod lupetanje jer je otisao dole od kad si to rekao. Ja licno ne zelim da dam prognozu za LTC, ali da smatram da ce sigurno ici gore, imao bih ga. Imam 0 komada trenutno, a kada se budem uverio da ide gore kupicu onoliko koliko mislim da mi je ok u smislu risk/reward. LTC je jedan od retkih coina koji su, do sada, samo i iskljucivo P&D. Svaki trejder pocetnik kad pogleda dugorocni chart to vidi. E sad ako ti imas neki info pa si siguran, podeli ga sa nama. Kad se sta planira, jer dogod je sve na nivou spekulacije, bez rokova i preciznog plana, potpuno je bezvredno i lupetanje je, isto kao kad bih ja rekao ide sigurno dole - to je lupetanje, jer ne znam nista o pozadinskim akcijama. Znas i sam koliko si cenio Dash, isto tako znas koliko je vremena trebalo da protekne od nekih inovacija do efekta na cenu. Ako ce LTC ici gore za 3 meseca, a pre toga potonuti jos 30% u odnosu na BTC, nisi bas pogodio. Dakle, ako nesto implementiraju u LTC i to se pokaze dobrim, mozda ce trebati dosta vremena i marketinga da se odradi pre nego sto se to pokaze kroz cenu. Koliko god nam ETH bio mrzak zbog nekih neprihvatljivih radnji, znamo da su odradili genijalan marketing uz veoma inovativan koncept, za koji jos ne znamo da li radi. Da bi cena potvrdila kvalitet nije on sam po sebi dovoljan, mora se puno lobirati i raditi iza berze. Nije ni BTC operisan od toga, ako se ukljuci Zeljko pa pocne o centralizovanim novcicima, scamu itd.

Kako to mislis ne znamo da li radi? Sta radi, kako radi, sta bi sve moglo i kako da radi je nesto drugo, ali se o tome ne diskutuje na ovom forumu. Evo ako nisi vec pogledaj (testiraj) sta su uradili nasi klinci u Devani, a mozes i svratiti do njih u knezu i licno se uveriti sta i kako radi.

https://lemon.email/

@ Student Duzan sam ti odgovor za Dash, zaboravio sam. Dash je svoj razvoj imao u najcrnje vreme, kada je sve padalo, kada je kripto bio na najnizim granama. I seti se, sve je padalo, samo je dash rastao. I posle svega toga, rebrandiranja, hejtovanja o premine i ostalom dzanku koju je monero ekipa plasirala dash je uspeo da doceka krsten skok. A da se ne lazemo, Dash je mali novcic, niko poznat ne stoji iza njega, niko nije imao da ga gura... I pored svega uspeli su od Dasha da naprave odlican novcic. Radili su godinama i na kraju se video rezultat.
Zao mi je sto sam ikada upao u tu pricu s trgovinom, bolje da sam torbario i sacuvao ga.
E sad, za razliku od Dash-a tada LTC svoj razvoj radi u zlatno vreme. Segwit je bio samo osnova za dalji razvoj a opet je cena poletela nekoliko puta gore. Dalji razvoj je u toku.
Pogledaj sta ETH radi i koliko se radi s njim. Svaka cast Rusu kako je prodao pricu ali covek ne staje. Razvoj i projekti su naduvali cenu nenormalno i ne staje. Letos sam se igrao sa 2200 komada, to je bilo oko 5K a sada blizu je 700K eura. 140x skok!!! Naravno pomogla je tu i cena BTC-a koja je otisla sa 500 na 3000 ali kapiras poentu. Naravno i tu sam popusio jer nisam torbario :d Nisam mogao ni da sanjam da ce se ovo desiti a znas da sam ja optimistican lik, pomalo i hazarder. Mnogo sam propustio jer sam prestao da "verujem u cuda".
Pa prokleti Burst je skocio 10x a ovde se kuka kako je LTC shit i da je zavrsio pricu jer je skocio 6-7x. Nije problem izgubiti 30%, problem je ako propustis raketu. Dash me je jedino istinski zaboleo sto sam propustio, ni za sta drugo nisam vezan ni mrvicu, zanima me samo cena u dolarima (eurima). Ne zanima me btc vec kako da moja cifra da naraste. Za sada mi je LTC i dalje zicer. I bas me briga sto cu sada izgubim 30% ako cu da uhvatim 2 ili 3x skok za 3 meseca.

@MarkoZ
Ti uopste ne razumes zasto je BTC tu gde jeste...... sve ovo ostalo pa i LTC je cista spekulacija....... to ako neko misli da ce se sa par P/D drustvo naterat da veruje u vitalik, trp, mrt, prc coin tesko se varate

Na svu srecu bar za sad vitalik je toga svestan i ETH gura kao neki koncept a ne kao monetarnu valutu

A da zaboravio, fee na ETH je skoro pa kao na BTC-a a koriste ga samo mineri da ga dumpuju na berzu i niko vise, toliko :D

Poslednja izmena:
@ Student Duzan sam ti odgovor za Dash, zaboravio sam. Dash je svoj razvoj imao u najcrnje vreme, kada je sve padalo, kada je kripto bio na najnizim granama. I seti se, sve je padalo, samo je dash rastao. I posle svega toga, rebrandiranja, hejtovanja o premine i ostalom dzanku koju je monero ekipa plasirala dash je uspeo da doceka krsten skok. A da se ne lazemo, Dash je mali novcic, niko poznat ne stoji iza njega, niko nije imao da ga gura... I pored svega uspeli su od Dasha da naprave odlican novcic. Radili su godinama i na kraju se video rezultat.
Zao mi je sto sam ikada upao u tu pricu s trgovinom, bolje da sam torbario i sacuvao ga.
E sad, za razliku od Dash-a tada LTC svoj razvoj radi u zlatno vreme. Segwit je bio samo osnova za dalji razvoj a opet je cena poletela nekoliko puta gore. Dalji razvoj je u toku.
Pogledaj sta ETH radi i koliko se radi s njim. Svaka cast Rusu kako je prodao pricu ali covek ne staje. Razvoj i projekti su naduvali cenu nenormalno i ne staje. Letos sam se igrao sa 2200 komada, to je bilo oko 5K a sada blizu je 700K eura. 140x skok!!! Naravno pomogla je tu i cena BTC-a koja je otisla sa 500 na 3000 ali kapiras poentu. Naravno i tu sam popusio jer nisam torbario :d Nisam mogao ni da sanjam da ce se ovo desiti a znas da sam ja optimistican lik, pomalo i hazarder. Mnogo sam propustio jer sam prestao da "verujem u cuda".
Pa prokleti Burst je skocio 10x a ovde se kuka kako je LTC shit i da je zavrsio pricu jer je skocio 6-7x. Nije problem izgubiti 30%, problem je ako propustis raketu. Dash me je jedino istinski zaboleo sto sam propustio, ni za sta drugo nisam vezan ni mrvicu, zanima me samo cena u dolarima (eurima). Ne zanima me btc vec kako da moja cifra da naraste. Za sada mi je LTC i dalje zicer. I bas me briga sto cu sada izgubim 30% ako cu da uhvatim 2 ili 3x skok za 3 meseca.

Pogledajte prilog 230921

Pre zadnjeg bula je bilo 12,050,000 BTC-a i 23,400,000 LTC-a.
Ovo je stanje iz novembra 2013 godine.
Tada je odnos btc-ltc bio 0.51 a tada je par ltc/btc dobacio do 0.052
Sledeci pump se desio u leto 2015. Odnos btc-ltc je tada bio oko 0.36 a par ltc/btc je dobacio do 0.032
Danas je odnos BTC-LTC 0.32 a maksimalno je dobacio 0.022.
Tih 0.022 je po sadasnjih ceni BTC 60$ sto je fina cifra ali mislim da na 3000$ BTC LTC moze do 75$ ako krene duvanje "ltc on stamp" kada insajderi saznaju bice sutra prekosuta.
Ako se to ne desi narednih 10 dana jer su obecali u junu i ovih 0.01 ce biti premija. Svaka vest tipa ipak ga necemo staviti na bitstamp u junu nego mozda kasnije momentalno ima da kosta 50% vrednosti.

Sto se tice ostalih valuta ETH ima ogroman MCAP i ako se ne varam dostigao je 30 milijardi dolara. BTC vredi 47 milijardi a za BTC su svi culi. LTC 1.5 milijardi, DSH 1.1 milijardi
Cisto zbog vrednosti danas Microsoft vredi 540 milijardi, Samsung 335, Coca Cola 192, mercedes 70.
Vredi li ETH 10% samsunga ili pola mercedesa?

ovim hajpom oko isplativosti kopanja veruj da je bacio btc u senku. Pocetnici koji sad ulaze u mining i ne znaju da postoje drugi coini...

bacio je u senku samo kod novajlija koji su navalili da kopaju shitcoin/e u balonu.

njima su btc/ovi nedostupni. mada bi bilo bolje da su umesto grafika kupili btc.

bacio je u senku samo kod novajlija koji su navalili da kopaju shitcoin/e u balonu.

njima su btc/ovi nedostupni. mada bi bilo bolje da su umesto grafika kupili btc.

Ovo je tacno.

Dobitna kombinacija je kupovina BTC-a(pricam za pocetak godine), sedis/cekas rast, izadjes na 4-5x, malo se bahatis sa dolarima, obidjes koji kontinent, vratis se i kroz par meseci pokupujes polovne graficke za duplo manje para kad krene kriza.

pa ti onda prodaj svoj rudnik i kupi btc ;)

a zasto bi neko kupio btc kad je genijalac rekao da ide na 100$?

pa ti onda prodaj svoj rudnik i kupi btc ;)

a zasto bi neko kupio btc kad je genijalac rekao da ide na 100$?

pricam za pocetak godine

Onaj ko se nije ni ulogovo u berzu, ima x3

Onaj ko je povremeno trgovao i isao na sigurice, barem x6

Onaj ko je istrgovao momacki sa ovih par raketa kod altova, barem x10.

To ti pricam, mada opet kad pogledam, fino je bilo i sa miningom, ko je kupovao rx470 ispod 200€. Taj ih je otplatio sigurno i jos ih moze prodati za skoro duplo vise love.

Uglavnom crypto objasnio sa investicijom za 2017-tu, vec sada.

a vidis ko je na pocetku godine kupio eth i nije se logovao na berzu sada ima x12.

Naravno, tek su altovi bili premija.

Ovde raspravljamo o ulogu u mining versus bitcoin.

Za BTC se koliko-toliko znalo da ide gore. ETH sam istresao cim pre, nisam ni razmisljao o $50 ceni a kamoli vecoj. Zbog njega i najvise grizem balls. Tako da smatram za one sto su ga cuvali, da su uboli sedmicu na lotou. :)

Kažem baš ja to ovim mojima, koji su vikali da sam lud početkom 2013 god., što kupujem "tol'ke grafike".. da sam imao pameti da kupujem btc i da se ne zezam sa podešavanjem, vrućinom, lopovskim pool-ovima. Jedna HD7950 bila 5-6 btc-a. Jedan rig tada, sada kuća na moru... eh živote, lutalice.:smoke:

U ovom momentu,definitovno je pametnije uletati u coine (pa i long term varijanta), nego u hardver. Spomenuo sam pre 10 dana na temi da oni nestrpljivi mogu da ocekuju u ovom periodu cenu LTC-a oko 30 eur, a posle ce se taj rast na LTC-u nastaviti iz svima poznatih razloga. Hardver se trenutno placa 3 puta vise od realne cene, roi je 5-6 meseci, do tada ko zna sta moze da se desi. Takodje u hardver ulazu mahom novi i ne-iskusni majneri, velika je sansa da isti hardver usled nestrucnosti i zeznu, a na reklamaciju mogu da zaborave. Ulaskom u neki perspektivan coin moze se odraditi double up ulozenog za par dana.

Difficulty ETH divlja,vec sad se tesko kopa, karte su porucene i placene unapred 3 meseca, diff ce konstatno rasti, ne verujem da ce srazmerno rasti i cena ETHa, vec je dosta izdivljao,mora i da padne. Ne bi me cudilo da kinezi u skorije vreme izbace ETH Asic bez obzira sto ce brzo u POS fazu, onda ce vecina majnera na Zeca, lbc i sl. BTC treba takodje razmotriti, postao je mnogo popularan, ocekuju se dobre vesti, prihvatanja od strane velikih drzava, vec je iskopano 75%, ne mogu ga stampati kao dolare usled potraznje,cena ce morati gore. Mislite i u tom smeru iako vam sada deluje da je BTC naduvan ici ce on znatno gore.

Ako se insistira na ulaganju u hardver, dobra investicija uprkos rokovima isporuke (2m) je Asic Scrypt L3+. Po calculatoru trenutno jedan scrypt majner donosi oko 1.1.-1,2 ltca dnevno, pa racunajte. Sledece isporuke su krajem jula i sredinom avgusta (tada se ocekuje porast difa). Tako da unapred mozete predvideti sta vas ocekuje. Nije bas neizvesno kao kod ETH-a.

U ovom momentu,definitovno je pametnije uletati u coine (pa i long term varijanta), nego u hardver. Spomenuo sam pre 10 dana na temi da oni nestrpljivi mogu da ocekuju u ovom periodu cenu LTC-a oko 30 eur, a posle ce se taj rast na LTC-u nastaviti iz svima poznatih razloga. Hardver se trenutno placa 3 puta vise od realne cene, roi je 5-6 meseci, do tada ko zna sta moze da se desi. Takodje u hardver ulazu mahom novi i ne-iskusni majneri, velika je sansa da isti hardver usled nestrucnosti i zeznu, a na reklamaciju mogu da zaborave. Ulaskom u neki perspektivan coin moze se odraditi double up ulozenog za par dana.

Difficulty ETH divlja,vec sad se tesko kopa, karte su porucene i placene unapred 3 meseca, diff ce konstatno rasti, ne verujem da ce srazmerno rasti i cena ETHa, vec je dosta izdivljao,mora i da padne. Ne bi me cudilo da kinezi u skorije vreme izbace ETH Asic bez obzira sto ce brzo u POS fazu, onda ce vecina majnera na Zeca, lbc i sl. BTC treba takodje razmotriti, postao je mnogo popularan, ocekuju se dobre vesti, prihvatanja od strane velikih drzava, vec je iskopano 75%, ne mogu ga stampati kao dolare usled potraznje,cena ce morati gore. Mislite i u tom smeru iako vam sada deluje da je BTC naduvan ici ce on znatno gore.

Ako se insistira na ulaganju u hardver, dobra investicija uprkos rokovima isporuke (2m) je Asic Scrypt L3+. Po calculatoru trenutno jedan scrypt majner donosi oko 1.1.-1,2 ltca dnevno, pa racunajte. Sledece isporuke su krajem jula i sredinom avgusta (tada se ocekuje porast difa). Tako da unapred mozete predvideti sta vas ocekuje. Nije bas neizvesno kao kod ETH-a.

Ovak su i meni rekli 2014 da ne ulazem u Hardware, a ja ulozio - pa pao na Hardware...

Ali sta je poenta, oni koji nisu odustajali, kopali su nesto drugo i onda se kroz taj vremenski period i isplatilo na kraju..

Ma hardver je po meni bolji...nemam ja disciplinu za tesku trgovinu....davno bi se ja istresao ovako stekam kroz altove koji nisu skocili.

Ovak su i meni rekli 2014 da ne ulazem u Hardware, a ja ulozio - pa pao na Hardware...

Ali sta je poenta, oni koji nisu odustajali, kopali su nesto drugo i onda se kroz taj vremenski period i isplatilo na kraju..

Najbolje su prosli oni koji su bili istrajni da u periodu kad je isplativost pala ultra mega giga nastavili da kopaju i po nesto stekaju, to su mahom veci rudari. Ali takodje 80% tih malo vecih rudara prodavalo je vecinu iskopanih coina na kraju meseca, jer su troskovi struje veliki,jer se kopalo leshevima :). Tada kriptotrziste nije delovala sjajno, nije se naziralo svetlo na kraju tunela, pa je samim tim mali broj ljudi cuvao vecinu onoga sto je iskopao.

@toogood svakako malo ljudi ima disciplinu za trgovinu i nisu svi za tu rabotu, eto recimo @goldi, da trguje nema pojma, gori je od Neshica kad se uspanici, ali zato sa hardverom sabija :). Po mnogima ulaganje u mining hardver je sigurica. Sanse za veci profit sa hardverom u ovom trenutku su daleko daleko manje Dosta ljudi misli hardver je sigurica, uvek mogu prodati hardver i time gotovo vratiti investiciju grese. Ako majning pukne ( trenutno je mala sansa za ovako nesto, ali nikad se ne zna), tj isplativost, taj hardver, recimo rig za koji sada daju 3000-3500 eur, nece moci da prodaju ni za 800-1000e. A te pare da su ulozili u vise "perspektivnih" coina bi bile mnogo vece.

Poslednja izmena:
Cek cek sta kazes goldi nema pojma za trgovinu, a goldi prodo BTC na bitstampu na 2593$ pa uletio 2120$ i ne izlazim( istina kad je odletio ispod 2000 mislio sam da je balon puko ali brzo sam procjenio sta je u stvari bilo pa se vratio u igru), Zec skupljam od marta ni komada ne prodajem dok ga ne vidim na 500$, ETh izaso prije 3-4 dana zbog gluposti mada nije ni bitno opet se fino kopa i skuplja....Siacoin uvalio na 647 kad su mi svi kukali kako ne radi poloniex depozit a ja odgovaro samo kopajte proradi depozit ja se istresem.

Daj boze da svi imate vise srece i dobri procjena od mene, daj boze, ali svjestan sam da 80% bar 80% vuce losije poteze, jer vecina mora puknut da bi manjina dobila.

Najbolje su prosli oni koji su bili istrajni da u periodu kad je isplativost pala ultra mega giga nastavili da kopaju i po nesto stekaju, to su mahom veci rudari. Ali takodje 80% tih malo vecih rudara prodavalo je vecinu iskopanih coina na kraju meseca, jer su troskovi struje veliki,jer se kopalo leshevima :). Tada kriptotrziste nije delovala sjajno, nije se naziralo svetlo na kraju tunela, pa je samim tim mali broj ljudi cuvao vecinu onoga sto je iskopao.

@toogood svakako malo ljudi ima disciplinu za trgovinu i nisu svi za tu rabotu, eto recimo @goldi, da trguje nema pojma, gori je od Neshica kad se uspanici, ali zato sa hardverom sabija :). Po mnogima ulaganje u mining hardver je sigurica. Sanse za veci profit sa hardverom u ovom trenutku su daleko daleko manje Dosta ljudi misli hardver je sigurica, uvek mogu prodati hardver i time gotovo vratiti investiciju grese. Ako majning pukne ( trenutno je mala sansa za ovako nesto, ali nikad se ne zna), tj isplativost, taj hardver, recimo rig za koji sada daju 3000-3500 eur, nece moci da prodaju ni za 800-1000e. A te pare da su ulozili u vise "perspektivnih" coina bi bile mnogo vece.

Ali ne znaci da ne trgujem ;)

Pusti te lovacke price :).
Pricao si svima da stize apokalipsa kad je BTC rokno ispod 2000 istresao si se samo tako :D. Ako si posle odradio to sto pricas, super.
Sto se ZEC-a tice ispravno razmisljanje, ne treba nista prodavati. Drze ga Vitalik i drugari, posle ETH pos faze ima marva da nagrne na zec, kasicicom ce da se kopa.

Naravno da sam uradio jesam li reko zeljku na slacku u nedelju uzimam bez obzira na cijenu sa neki 1800 BTC se vratio na 2120$ jasan signal iako je licilo na totalno pucanje, ipak je bio samo zesci panik dump.

Sve u svemu ne vjerujem da je 1% ljudi ubolo top, ili oni 1550 USDT koliko je u jednom monetu pao ja sam zadovoljan sa onim sto sam uradio, ako je to lose, ja cestitam ko je bolje uradio.

Dosta sam puta grijesio kao i vecina ali na Zecu cu se izvuc i visestruko dobit kad tad taman ceko i 5 godina.

Sve do zadnji mozda godinu dana bila je skola bez obzira kako to cudno zvucalo, ali tek zadnji godinu mozda malo jace vucem prave konce, sto se vidi po neki ciljevima koje sam ostvario u zivotu, a prije svega zahvlajujuci kriptovalutama.

Naravno kao i vecina ovde stariji rudara mogli smo postat milioneri, ali nije iskljuceno do 2020g :d

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno