Mislim da oboje pricate ispravne stvari ( ne zezam se) ali zaboravljate glavnu cinejnicu, a to je ljudska sujeta. Ko je prodao na 0.02 taj moze da ga pljuje do prekosutra i bas ga briga sta ce biti sa njim. Ko nije prodao nista,a dokupljivao je taj moze do prekosutra da pise da ltc vredi necemu nadajuci se ceni za istresanje. Ako je istina ono sto se pise, a pisu uglavnom hajperi, ltc je test poligon za btc. Zasto bi zamorce imalo neku vrednost? Nemam nista protiv LTC-a naprotiv na njemu sam zaradio lepe pare na P&D koji su bili. ALi slazem se vise sa studentom. Kada neko napise niste ni svesni sta sledi onda neka podeli znanje jer u suprotnom se smatra sujetom i spada pod trolovanje. Isto tako ako neko navija za damp bez nekih preciznih razloga isto se smatra trolovanjem. Ono kako meni izgleda je da mu ne daju ispod 0.01 i da se vrsi akumulacija. E sad da li ce oni koji kontrolisu cenu tako da predstavljaju pa oni koji procene da necemu vredi kupovati za sve pare pa onda damp na 0.005 ili ce podignuti LTC na 0.5 to niko ne zna dok ne pocne nesto da se desava. Posto su postovi obrisani isto tako mislim i za eth. Nekoj ludoj sreci hvala nisam prodavao od 40$ i sada nisam ni svestan koliko imam vise. Cinjenica je da ce u nekom trenutku pasti, ali kada i koliko su samo spekulacije i zelje pojedinaca. Ovde se svelo na nismo ni svesni sta ce biti ako ce biti koliko ce biti ako uopste bude jer ako ne onda nam niko nije kriv, a ako bude onda nam je lepo receno, do tehnickih analiza zasto ce prosle nedelje btc da padne na 1600 kada dodje na 2600$...
I da se podsetimo za ove sto su protiv POW i sve je scam. BTC nije POW? Minerima nije interesantan i oni koji veruju su mu digli cenu? Fee nema veze sa transakcijama? Pa da je tako svi altcoini bi bili sada na 1000$
Pogledajte prilog 230911
I da se podsetimo za ove sto su protiv POW i sve je scam. BTC nije POW? Minerima nije interesantan i oni koji veruju su mu digli cenu? Fee nema veze sa transakcijama? Pa da je tako svi altcoini bi bili sada na 1000$
Pogledajte prilog 230911
Poslednja izmena: