Taman 100 za Saj-a i 100 za Phoenix257-a
a onih 1000 sta sam ti ja ponudio neces![]()
To za Saj-a i Phoenixa je u cold storageu
Taman 100 za Saj-a i 100 za Phoenix257-a
a onih 1000 sta sam ti ja ponudio neces![]()
Koji nam je bese target jel i dalje 100$? :d
Koji nam je bese target jel i dalje 100$? :d
fali materijala na BTC-e berzi...Ako se ne stvori potrebna kolicina LTC-a tamo, Kinezi ce sabiti cenu opet...
Ja nislim da ce pump ovaj put biti iz dva delaKoji nam je bese target jel i dalje 100$? :d
Iskreno, ne bi mi smetalo da se "dopunim" :wink: :wink: kako popularan izraz u LTC temi![]()
Verovatno je neko imao problem sa vremenskom zonom dogovorenog pumpa pa je pogresio za 8-16 sati.Ma to je bag u necijoj glavi bio, gde to realno... Realno je 1,8-1,9 sada
Bas tako. Kad bi svaki stoti kinez pozeleo da kupi 1LTC npr. cena bi otisla u nebesa.
kvazi kineski trgovci su mega artardi i nema teorije da to urade...Oni kao volovi prate bika predvodnika...Samo treba neko da im drnda zvonce i svi tamo hrle. Tako je u svakom poslu koji rade. Zahvalite vasim dragim Kinezima na sadasnjoj ceni/stanju kriptovaluta. Kao i svaki put do sada, LTC pump je iniciran sa BTC-e, dok BTC trigger stoji na Finexu/Stampu.
@student
Tacno je sto kazes za kineze ali isto tako ce jednog dana pratiti bull-a...
Moze, 100 LTC-a da nece dobaciti do 0.051 ove godine. Dakle posaljem ti 100 LTC-a ako prebaci a ti meni ako ne prebaci. Vec treba da prosledim i Saj-u 100 komada LTC-a ako bude 600$+ u ovoj godini, bilo kad![]()
Verovatno je neko imao problem sa vremenskom zonom dogovorenog pumpa pa je pogresio za 8-16 sati.
Kada se probudimo bice to 2.4$ svuda![]()
pazi prvu opkladu mozes da izgubis preko noci izracunaj na tih 0.051 pri ovako niskoj ceni btc-a koliko bi ltc malo morao da skoci...ni 20 ni 30 ni 40 ni 48 usd po komadu nego pisljivih 12.24....pri trenutnoj ceni btc-a od 240
Pre zadnjeg bula je bilo 12,050,000 BTC-a i 23,400,000 LTC-a.
U medjuvremenu je napravljeno 1,699,950 BTC-a i 12,455,700 LTC-a
Odnos BTC/LTC kolicinski je bio 0.51 pre bula a danas je 0.38.
U trenutku polovljenja nagrade LTC-a odnos ce biti 0.34.
potrebno uloziti do sad nevidjenu kolicinu kapitala u kriptovalute
Sad neki sto su pricali da ce da propadne ovo smece pisu da su kupovali na 1+$ltc... naravno da su "kupovali" kad je sad 2$
Pusti bolan pisu iz dosade po forumu, pisali su da cekaju da padne ispod 1$ a sad kad je skocio na 2$ oni su bili pametni pa su se napunili na 1.5, djecije price, lazu sami sebe kao da na forumu ne postoji mogucnost da se gledaju vec napisani postovi :d
Citati izjave pojedinaca na forumu stvarno izaziva smjeh mene samog u prostoriji :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari