Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Mene jako raduje sto skace. Promena trenda je wow, itekako dobrodosla posle godinu i koliko od konstantnog trenda pada.

Edit: izgleda da ga namestaju na kontra. E sad cemo videti koliko mu treba da opet padne ispod 0.007

Poslednja izmena:
Iskreno, ne bi mi smetalo da se "dopunim" :wink: :wink: kako popularan izraz u LTC temi :)

Pa dopuni se...ja sam usao na 1.5$ danas...Pratim dogadjaje...1.9$ ako ne probije uskoro, ne znam da li cu spavati...Ako neko zeli da kupi puno LTC-a, cekace resistance da ojaca do njegove target cene. Ako planira npr 100K LTC-a do 2$, drndace cenu gore-dole sad dok se ne pojavi toliko novcica do 2$. Onda ce pohrliti drugi i podici cenu do 2.5-3$ a on ce istresati recimo pola. I onda ce se opet sabiti cena, pa ce ponovo cekati da se skupi dovoljno do npr. 2.2$...i tako dok se ne ispuva pump energija (citaj FIAT i BTC). Sada bi bilo prosto carobno da se pojavi par afirmativnih vesti za LTC kao opravdanje za pump...

Poslednja izmena:
Ili ti dok nas drugar kinez ne odluci da ga nagura mnoogoo goree :) i tako kao sto MarkoNs rece sve teorije i grafikoni padnu u vodu tj macku o rep

Bas tako. Kad bi svaki stoti kinez pozeleo da kupi 1LTC npr. cena bi otisla u nebesa.

kvazi kineski trgovci su mega artardi i nema teorije da to urade...Oni kao volovi prate bika predvodnika...Samo treba neko da im drnda zvonce i svi tamo hrle. Tako je u svakom poslu koji rade. Zahvalite vasim dragim Kinezima na sadasnjoj ceni/stanju kriptovaluta. Kao i svaki put do sada, LTC pump je iniciran sa BTC-e, dok BTC trigger stoji na Finexu/Stampu.

Poslednja izmena:
kvazi kineski trgovci su mega artardi i nema teorije da to urade...Oni kao volovi prate bika predvodnika...Samo treba neko da im drnda zvonce i svi tamo hrle. Tako je u svakom poslu koji rade. Zahvalite vasim dragim Kinezima na sadasnjoj ceni/stanju kriptovaluta. Kao i svaki put do sada, LTC pump je iniciran sa BTC-e, dok BTC trigger stoji na Finexu/Stampu.

Pa bas to i zelim da ti kazem. Ako Kinez zeli da skoci, skocice. I bas tako kao sto ti kazes, kad neko klikne glavom svi ce da krenu kao jedan. Nebitno je gde je sada inicirano, nisam mislio na ovo danas.

@student
Tacno je sto kazes za kineze ali isto tako ce jednog dana pratiti bull-a...

@student
Tacno je sto kazes za kineze ali isto tako ce jednog dana pratiti bull-a...

Imaju oko 700mil internet usera, ako je verovati onome sto se moze naci na netu. Mi imamo oko 3.5mil usera, a verujem da kod nas nema vise od 500 ljudi koji poseduju kriptovalute.

Poslednja izmena:
Moze, 100 LTC-a da nece dobaciti do 0.051 ove godine. Dakle posaljem ti 100 LTC-a ako prebaci a ti meni ako ne prebaci. Vec treba da prosledim i Saj-u 100 komada LTC-a ako bude 600$+ u ovoj godini, bilo kad :):):)

pazi prvu opkladu mozes da izgubis preko noci izracunaj na tih 0.051 pri ovako niskoj ceni btc-a koliko bi ltc malo morao da skoci...ni 20 ni 30 ni 40 ni 48 usd po komadu nego pisljivih 12.24....pri trenutnoj ceni btc-a od 240

Poslednja izmena:
Verovatno je neko imao problem sa vremenskom zonom dogovorenog pumpa pa je pogresio za 8-16 sati.
Kada se probudimo bice to 2.4$ svuda :)

Bez 6,5$ ne razmisljam o prodaji ni jednog jedinog. To mi je entry point u proseku. Dakle, ja iskreno samo navijacki posmatram ove dogadjaje, a navijacki i kupujem :) Ne pratim mnogo grafikone, stepenice i portale.
Zato valjda mnogo i gresim.

pazi prvu opkladu mozes da izgubis preko noci izracunaj na tih 0.051 pri ovako niskoj ceni btc-a koliko bi ltc malo morao da skoci...ni 20 ni 30 ni 40 ni 48 usd po komadu nego pisljivih 12.24....pri trenutnoj ceni btc-a od 240

Samo sto treba da se prodaju milioni komada na buy strani...da dodje do te cene potreban je volume od min. 10 miliona LTC-a na BTC-e menjacnici, odnosno po sadasnjem pump odnosu preko 100mil ukupno...To je jako mnogo para kojih nema niti je ikad bilo u kriptosvetu...A u nekom periodu od nedelju-dve, ako se postigne potrebna energija, nije nemoguce, mada je malo verovatno, i da budem krajnje iskren, po meni potpuno nemoguce. Mada bi mi odgovaralo, posto bih imao tada par stotina BTC-a...Sto i nije lose :)

Jedino sto Phoenix nije objavio da li pristaje na opkladu... Dakle, LTC/BTC 0.051 bilo kad u ovoj godini, ja mu saljem 100 LTC-a. Ako ne, dobijam novogodisnji poklon 31.12.2015. u 23:59 :)

Poslednja izmena:
Pa vecina su tu trgovci koji prodaju pa kupe pa opet prodaju pa kupe itd... pa i to nije odraz upliva para... inace LTC je lakse pumpat jer nemoras ulagati $ vec moze i BTC, ali slazem se ni je se ne nadam da ce cena tek tako otici gore brzo

Pre zadnjeg bula je bilo 12,050,000 BTC-a i 23,400,000 LTC-a.
U medjuvremenu je napravljeno 1,699,950 BTC-a i 12,455,700 LTC-a

Odnos BTC/LTC kolicinski je bio 0.51 pre bula a danas je 0.38.
U trenutku polovljenja nagrade LTC-a odnos ce biti 0.34.

Pre zadnjeg bula je bilo 12,050,000 BTC-a i 23,400,000 LTC-a.
U medjuvremenu je napravljeno 1,699,950 BTC-a i 12,455,700 LTC-a

Odnos BTC/LTC kolicinski je bio 0.51 pre bula a danas je 0.38.
U trenutku polovljenja nagrade LTC-a odnos ce biti 0.34.

To samo govori u prilog cinjenici da je za postizanje proslog pariteta potrebno uloziti do sad nevidjenu kolicinu kapitala u kriptovalute. A bez neke ozbiljne price u pozadini nema od toga nista. Ovo je tipican "LTC on Gox" rally, izjava plagijatora kako radi na novcicu, zatim necija (pitam se cija? :D ) inicijalna kapisla na berzi, pa napad razularene isfrustrirane LTC-om ekipe koja ulaze jos para u propali projekat, u nadi da ce dopunom zaraditi i nadoknaditi osmostruki pad vrednosti (gledam prema BTC-u, to mi je referenca za sve shitove u kriptosvetu)

Nebudite smesni kava nevidjena kolicina kapitala, cega propalog BTC uloziti u LTC to i nije kapital jer je i BTC pukao :)

Stvarno vas ne razumem, kontradiktorni ste :p

Sad neki sto su pricali da ce da propadne ovo smece pisu da su kupovali na 1+$ltc... naravno da su "kupovali" kad je sad 2$

Sad neki sto su pricali da ce da propadne ovo smece pisu da su kupovali na 1+$ltc... naravno da su "kupovali" kad je sad 2$

Mene samo zanima svi ti koji nikada nisu pogresili za vise od 10 centi, na kolikim kolicinama dolara zaista spavaju.
Posle bitke svi generali. Za ovo imas pravo cacanin.

to sam i ja pitao , pa su me optuzili da sam poreznik i da trazim imovno stanje

Pusti bolan pisu iz dosade po forumu, pisali su da cekaju da padne ispod 1$ a sad kad je skocio na 2$ oni su bili pametni pa su se napunili na 1.5, djecije price, lazu sami sebe kao da na forumu ne postoji mogucnost da se gledaju vec napisani postovi :d
Citati izjave pojedinaca na forumu stvarno izaziva smjeh mene samog u prostoriji :d

Pusti bolan pisu iz dosade po forumu, pisali su da cekaju da padne ispod 1$ a sad kad je skocio na 2$ oni su bili pametni pa su se napunili na 1.5, djecije price, lazu sami sebe kao da na forumu ne postoji mogucnost da se gledaju vec napisani postovi :d
Citati izjave pojedinaca na forumu stvarno izaziva smjeh mene samog u prostoriji :d

+381 tacnije +1 :) ili daj nek daju dokaz kad su tako pametni...

edit:de ne ispadne da lazem da sam sinoc pogodio vrh...zaradio 40ltc ali malo promasio novo dno...

Pogledajte prilog 160802

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno