Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Sto bi uopste sad pred skok izlazio?

Ma danas u toku dana sam se igrao na margini i bio u plusu lepo, par puta dolazio do 28 i padao i reko ajde da ga uhvatim jos jednom i bio u nekoj guzvi pa nisam mogao da pratim.

Samo neka on skoci kako treba lako cemo se ispraviti ;)

A sa druge strane, ko garantuje da nece pasti jos jednom pre skoka... :-devil-:

Ne garantuje niko da nece pasti. Ali je trenutno prevelik rizik za short, 'obzirom da je zakucao na $30.

samo da podelim moje gorko iskustvo

upalim ja danas LTC wallet da se sinhronizuje .. stoji stari balans sve super.. cekam da odradi. Kad odjednom pre 5 dana 275LTC-a otislo na odredjenu adresu! :mad: . imao sam password na walletu tesko da je neko znao sifru . Kako je sad to moguce? da li moze da se zna da li je otislo na neku menjacnicu ili negde pa da probam nesto ? znam da nema nade da se vrate ali .. WTF

Da li si skenirao komp nekim antivirusom, mozda si nekako zakacio keyloger?

Kazem, sve je tempirano i vidi se da odlazu. To se ne radi kad/ako je novcic mrtav.

Ja nemam sta da volim ili ne volim kod litecoina. Kupim, prodam i uzmem profit kao i kod drugih novcica, i totalno mi je svejedno da li to bio LTC, DASH, XMR, XRP itd. Zato i trubim i nagovestavam da se moze stvoriti fina prilika za zaradu.

Za sada, pre litecoina moze uleteti Monero ili ETC za red na pumpanje. Taman dok se Ripple i Ethereum budu hladili. I eto nas za 2 nedelje opet na LTC-u, taman vreme za dodavanje na Stamp, a i da se potrefi sa eventualnog korekcijom BTC-a.

Monero skocio sa 1650 na 2230 = 35%+
ETC skocio sa 3900 na 4700 = 20%+

I to za samo 24h od vremena mog posta. I to jos uz BTC bullrun. Iskoristite ljudi ovo dok traje, plakacete kad prestane i prepircavati drugarima zlatnu groznicu. :)

E pa to nema logike - ako neko hoce nesto da ukrade, valjda ce sve da uzme? Skini KAV ili KIS, imas demo verziju 30 dana, full funkcionalno, pa skeniraj komp. Seti se sta si sve i da li si nesto instalirao do pre 5 dana...

Monero skocio sa 1650 na 2230 = 35%+
ETC skocio sa 3900 na 4700 = 20%+

I to za samo 24h od vremena mog posta. I to jos uz BTC bullrun. Iskoristite ljudi ovo dok traje, plakacete kad prestane i prepircavati drugarima zlatnu groznicu. :)

Pa kako sad da iskoristimo kada je vec skocilo? :)

Pricam za najave. :)

Doduse moze i sad da se udje, mislim da nije kasno. Ali i LTC je na pragu okidanja tako da ako nemate municije na vise frontova, ostanite uz LTC.

Toliko sve raste da ne znam u cemu da ostanem [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dosta.

Ovo je sad borba vise u $$$ tj za $30.

Ako probije, a probice, kinezi ce ga jos vise povuci.

Pa recimo da je 150 sasvim dovoljan skok za pocetak. To je sada jak resistance i prognoza je da cemo ili zakucati u 150 ili je razvaliti i poci ka 160.

Edit razumeo sam te za danas/sutra. :) Ko nza dokle ce od kraja nedelje. Ne znam ni okvirno 160-170...

Poslednja izmena:
katics, pa pogledaj u transakcijama gde je otišlo i kada.
Ili na blockchainu, proveri svoju adresu.

pa otislo je na meni nepoznatu adresu "LXpkVdBY3T9rVRS8L1Rayt6JmbasTsGHk3" pre 5 dana... 18.05.2017 u 15:42 kad sam bio na poslu komp ugasen?!!?

Poslednja izmena:
Da nemas teamviewer ili nesto slicno? Da se neko nije lepo logovao na tvoj komp, skinuo wallet.dat kod sebe, i lagano cekao keyloger da odradi posao?

I mni nekako smrdi da ce etc da okine na 15$ samo ne znam jesu li sa ETH rekli svoje, ili mozemo i tu ocekivati 180-200$

Ici ce i ETC bolesno gore, ali ne znam tajming. Ja sam ih se nakupovao i cekam, trenutno me ne zanima koliko je.

ETH, mislim da ce ga BTC povuci jos malo gore, tj tu do 200. Sve prego toa sam skeptik i pre bi se kladio na dole.

Poslednja izmena:
Hmm, da li mislis da je onda pametno sada pretvoriti eth u etc, tj da ce odnos kasnije biti u korist etc?

Pa pazi, sa ETH-om sam zavrsio, uzeo profit i ne gledam ga. Stvarno ne znam sta je pametno. Ali ako bi i on rastao, opet mu je potencijal manji od ETC-a koji tek treba da nadoknadi skok, verujem.

OnTopic:

Mene buni sto i dalje nema podrske a trebala bi biti dosada. Za sada jos uvek to kilavo ide. 10BTC-a napravi wall i jedu ga pola sata. Kao da ga namerno koce a on vrsi pritisak.

Poslednja izmena:
Sta dalje? Popusta gas.

pa otislo je na meni nepoznatu adresu "LXpkVdBY3T9rVRS8L1Rayt6JmbasTsGHk3" pre 5 dana... 18.05.2017 u 15:42 kad sam bio na poslu komp ugasen?!!?

hitno sve iz novcanika skloni na berzu ili hitno offline wallet na cistom kompu jer ako imaju wallet.dat ima da ociste sve

Vraca se.

Ko je za pivce?

upravo su svi HDD/SSD-ovi formatirani stavljen cist windows pa ispocetka.. uzas osecaj ... zanimljivo je da nije sve skinuto iz wallet-a .. samo taj deo.. znam da nema pomoci ali morao sam da se izjadam .. mozda nekome skrenem paznju pa obrate paznju na taj momenat.. aj uzdravlje

Vrh Dno