dreambox700
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 13.04.2013
- Poena
- 169
Kinezi dodaju gas
Da li si skenirao komp nekim antivirusom, mozda si nekako zakacio keyloger?
Kazem, sve je tempirano i vidi se da odlazu. To se ne radi kad/ako je novcic mrtav.
Ja nemam sta da volim ili ne volim kod litecoina. Kupim, prodam i uzmem profit kao i kod drugih novcica, i totalno mi je svejedno da li to bio LTC, DASH, XMR, XRP itd. Zato i trubim i nagovestavam da se moze stvoriti fina prilika za zaradu.
Za sada, pre litecoina moze uleteti Monero ili ETC za red na pumpanje. Taman dok se Ripple i Ethereum budu hladili. I eto nas za 2 nedelje opet na LTC-u, taman vreme za dodavanje na Stamp, a i da se potrefi sa eventualnog korekcijom BTC-a.
Monero skocio sa 1650 na 2230 = 35%+
ETC skocio sa 3900 na 4700 = 20%+
I to za samo 24h od vremena mog posta. I to jos uz BTC bullrun. Iskoristite ljudi ovo dok traje, plakacete kad prestane i prepircavati drugarima zlatnu groznicu.![]()
Pricam za najave.
Doduse moze i sad da se udje, mislim da nije kasno. Ali i LTC je na pragu okidanja tako da ako nemate municije na vise frontova, ostanite uz LTC.
katics, pa pogledaj u transakcijama gde je otišlo i kada.
Ili na blockchainu, proveri svoju adresu.
pa otislo je na meni nepoznatu adresu "LXpkVdBY3T9rVRS8L1Rayt6JmbasTsGHk3" pre 5 dana... 18.05.2017 u 15:42 kad sam bio na poslu komp ugasen?!!?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari